Модни прически за абитуриенти 2012 година

Модел с прическа за абитуриенти

Прически тип свободно падащи вълни с изправен бретон ще бъдат най-желани от дамите абитуриенти.

За 2012 година прическите тип свободно падащи вълни с изправен бретон ще бъдат най-желани от момичетата абитуриенти, защото това е най-модната тенденция за годината. Гъстите прави бретони, които бяха завладяли модата миналата година остават актуални и през тази, но правата коса се измества от палави свободно падащи върху раменете къдрици.

прическата свободно падащи вълни

Правата коса се измества от палави свободно падащи върху раменете къдрици.

Въпреки модните тенденции, стилистите препоръчват на младите момичета да не следват сляпо модата. За да изберете правилно прическа за този единствен по рода си празник – абитуриенския бал, необходимо е да имате предвид редица параметри: форма на лицето, прическата и цвета, структурата и общото състояние на косата. Например, за притежателките на малко лице – модерните сега прически с дълги бретони – са просто противопоказни, тъй като те зрително още повече ще намалят малкото лице. Най-добре да се спрете на къс бретон с накъсани краища. На кръглото и овално лице ще отива дългия скосен бретон, а в някои случаи класическия – под форма на дъга, която ще уравновеси пропорциите на лицето. Жените с тясно лице би бил подходящ гъстият бретон, той зрително разширява лицето. Да изглади тежката брадичка ще помогне редкия бретон, плавно сливащ се с основната маса коса. Да стесни широките скули и да омекоти правоъгълната форма на лицето ще помогне дългия рядък бретон.

Прически за абитуриенти

Бретонът, макар и актуален елемент от прическата, не е задължителен.

Бретонът, макар и актуален елемент от прическата, не е задължителен. Не си струва да се стремим да си отрежем бретон само защото е модерно. Госпожиците абитуриенти могат да минат и без бретон. Стилистите съветват в този случай да се направи в прическата акцент при вчесването.

Прически за абитуриенти

Стилистите съветват да се направи в прическата акцент при вчесването.

Прически за абитуриенти - конска опашка

Прически за абитуриенти - конска опашка

Друг вариант на изключително актуални прически през 2012 година се очаква да бъде прическите тип ”конска опашка”. Възможността за използване на допълнителна опашка улеснява изключително момичетата абитуриенти с къси коси, които искат да бъдат модерни и актуални на бала. За този вариант е изключително важно да се доверите на специалист, за да може опашката да изглежда максимално естествена и красива.

Прически за абитуриенти - конска опашка

Актуална прическа за абитуриенти тази година се очаква да бъде прическата тип ”конска опашка”.

И нека не забравяме, че състоянието на косата е това, което има най-голямо значение,  на мода винаги е здравата, блестяща и еластична коса.

Етикети: , , , , , , , , .

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *