Начало / Жената днес / Дамска мода / Модни прически за абитуриенти 2017 година
Косата може да бъде удължена колкото Ви се иска и да изглежда естествено
Косата може да бъде удължена колкото Ви се иска и да изглежда естествено

Модни прически за абитуриенти 2017 година

За 2017  година  сложните и богати на плетеници прически ще бъдат най-желани от момичетата абитуриенти, защото това е най-модната тенденция за годината. Гъстите прави бретони, които бяха завладяли модата миналата година остават в миналото, а  правата коса се измества от палави свободно падащи върху раменете къдрици, съчетани с плетеници.

Въпреки модните тенденции, стилистите препоръчват на младите момичета да не следват сляпо модата. За да изберете правилно прическа за този единствен по рода си празник – абитуриенския бал, необходимо е да имате предвид редица параметри: форма на лицето, прическата и цвета, структурата и общото състояние на косата. Дългата коса дава възможност за много интересни варианти и ако косата не е успяла да порасне, няма страшно. Изкуственото удължаване вече е възможно и трябва само да се избере мечтаната прическа за бала.

Актуални прически дълга коса
Актуални прически дълга коса

 

За късите коси също има много добри варианти, а лекотата и удобството на късата прическа не е за пренебрегване.

Модерни прически къса коса
Модерни прически къса коса

Изключително актуални прически през 2017 година се очаква да бъде прическите тип ”конска опашка”, но в най-различни варианти.

Възможността за използване на допълнителна опашка улеснява изключително момичетата абитуриенти с къси коси, които искат да бъдат модерни и актуални на бала. За този вариант е изключително важно да се доверите на специалист, за да може опашката да изглежда максимално естествена и красива. И нека не забравяме, че състоянието на косата е това, което има най-голямо значение. На мода винаги е здравата, блестяща и еластична коса. Нека се погрижим навреме за косата, далеч преди датата на абитуренския бал.

За абитурентките, които не желаят да удължават косата си, а тя не е пораснала достатъчно за богати и причудливи плетеници, има също модерни варианти, които са красиви и дават свобода.

Средната дължина на косата също може да бъде красива
Средната дължина на косата също може да бъде красива и  с подходяща прическа за абитурентски бал

 

Прочетете също

Кожените поли са хит при младите момичета

Кожените дрехи са отново модерни

Тази есен трябва отново да погледнем към естествената кожа и да си припомним начините за поддръжка и съхранение на дрехите ушити от нея. Поли, рокли, панталони и дори блузи от естествена кожа ще бъдат абсолютен хит през ...

Вашият коментар

Хареса ли ви уеб сайтa ни?
Абонирайте се за нашия безплатен онлайн бюлетин
Получавайте нашите статии на пощата си веднъж месечно.
АБОНИРАНЕ
Създайте профил в "Радост вкъщи". Коментирайте, изпращайте семейни снимки и истории.
РЕГИСТРАЦИЯ
НОВО!

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
This is the English version of "Happy at Home" website. All our articles are originally written in Bulgarian. We are currently in process of translating them in English. We have already translated more than 100 of our articles, but most of them still need some attention from our editor.

We apologize if some of the articles are not in proper English. We are working on making them better every single day. Soon all our texts will be in perfect shape.

Thank you for your patience!