Начало / Условия за ползване

Условия за ползване

Условя за ползване на материалите от сайта в и извън Интернет

Текстовете публикувани в сайта са защитени от закона за авторското право. Ако искате да използвате нашите материали, задължително трябва да позовете източника на информацията по един от следните два начина:

 1. Ако копирате буквално текст от наша публикация, задължително трябва да поставите активен линк към оригиналната публикация. Линкът НЕ трябва да има атрибут rel=“nofollow“.
 2. Ако използвате нашия уеб сайт като източник за написване на ваши публикации или преразказвате наши статии, задължително трябва да ни позовете като източник. Същото важи, ако решите подберете информация от 2 или повече наши статии и я обедините в една ваша статия.

Моля уважавайте труда ни! Написването на публикациите ни е отнело ценно време и усилия. Присвояването си е кражба независимо да е на предмет или на текст.

Условия за ползване на сайта

 1. happy-at-home.com е семеен портал, който предоставя цялостна информация за всеки член на семейството.
 2. happy-at-home.com не носи отговорност за пропуснати ползи или нанесени вреди (преки или косвени) в резултат на ползването на този сайт или съдържащата се в него информация.
 3. happy-at-home.com не носи отговорност за публикуваната от потребителите информация в сайта
 4. Регистрация в happy-at-home.com е доброволна, като потребителят по никакъв начин не е задължаван да предоставя каквато и да било информация.
 5. happy-at-home.com не носи отговорност за нарушени авторски права в следствие на публикуваната от потребителите информация под формата на изображения, текстове и/или други. Всички статии в сайта са авторски, като определени изображения са взети от публичното пространство. Ако някое от тях нарушава, нечии авторски права, то ще бъде премахнато при подаване на сигнал от страна на носителя на авторските права. Копирането на информация от сайта и поставянето й на чужди уеб сайтове, без съгласието ни, е забранено.
 6. happy-at-home.com си запазва правото да изтрива недобросъвестни потребители, които публикуват информация съдържаща насилие, етническа неприязън, пропаганда, порнография, нелоялна конкуренция, компрометиращи, провокативни или обидни материали.
 7. happy-at-home.com има право да изпраща търговски съобщения, по смисъла на член 5, ал. 1 от Закона за електронната търговия, с цел предоставяне на информация свързана с промени, поддръжка и нововъведения на уеб сайта.
 8. happy-at-home.com не носи отговорност за възможни технически проблеми свързани със сайта и недостъпността му при възникването им няма да се счита за нарушение на текущите правила.
 9. happy-at-home.com си запазва правото да променя условията за ползване, както и цялостното съдържание на сайта по всяко време, за което не носи отговорност, ако потребителят не се е информирал и прочел последния вариант на условията.
 10. При регистрацията в сайт-а и/или използването му, потребителя се съгласява с текущите условия. happy-at-home.com не носи отговорност, в случай, че потребителя не ги е прочел.
 11. При регистрация в сайта, потребителя бива автоматично записан за нашия онлайн бюлетин. Ако не желае да го получава, той може да се откаже още след първото получено писмо чрез съответния линк в него.

Текстовете публикувани в сайта са защитени от закона за авторското право. Копирането им е абсолютно забранено без изричното писмено съгласие от наша страна.

Вашият коментар

Хареса ли ви уеб сайтa ни?
Абонирайте се за нашия безплатен онлайн бюлетин
Получавайте нашите статии на пощата си веднъж месечно.
АБОНИРАНЕ
Създайте профил в "Радост вкъщи". Коментирайте, изпращайте семейни снимки и истории.
РЕГИСТРАЦИЯ
НОВО!

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
This is the English version of "Happy at Home" website. All our articles are originally written in Bulgarian. We are currently in process of translating them in English. We have already translated more than 100 of our articles, but most of them still need some attention from our editor.

We apologize if some of the articles are not in proper English. We are working on making them better every single day. Soon all our texts will be in perfect shape.

Thank you for your patience!