Начало / Жената днес / Дамска мода / Пролетни вълнения и модни тенденции за лято 2017 година
2017 ще ни провокира отново с ярки цветове
Модни тенденции 2017г.

Пролетни вълнения и модни тенденции за лято 2017 година


С настъпването на пролетта, първото нещо, което започва да ни тревожи е ако се окаже, че дрехите от предишната пролет са ни леко тесни или вече са демоде. И в двата случая са необходими спешни мерки. Веднага трябва да установим посредством кантара колко са качените килограми. След това да определим време, за което трябва да ги отстраним и да изберем подходяща диета. Добре е да се знае, че здравословното отслабване не бива да превишава 3 кг. на месец и всички опити да свалим за по-кратко време повече килограми, може да ни изиграе лоша шега и да се отрази неблагоприятно на здравето ни. През пролетта не е особено здравословно да се спазват драстични диети и е важно да изберем сравнително балансирано хранене, а  да засилим своята двигателна активност. Ходенето пеша, сутрешна и вечерна гимнастика  по 10-15 минути дневно, комбинирани с намалено количество храна и прием на повече течности, бързо ще въстановят качените през зимата 3-4 килограма.  Ако са повече, проблемът е сериозен и е добре да се направи консултация с диетолог.

Толкова за килограмите… Остава другия проблем с тоалетите, в които трябва да влезнете или да подмените. За предпочитане е  въпреки, че са леко отеснели, да ги облечете веднага щом температурите  и времето позволява. В началото ще чувствате дискомфорта от качените килограми, но точно той ще бъде големия стимул за възстановяване на теглото. Не е препоръчително да пазарувате нови дрехи с по-голям размер. Тази стъпка може да стане причина за трайно задържане на качените през зимата килограми, а това е грешка. Задържани килограми се свалят много трудно и затова не ги отлагайте за лятото.

Докато работите по въпроса с натрупаните килограми, изпитвайки дискомфорта на тесните миналогодишни дрехи, може да се поинтересувате от новите пролетни  модни  тенденции и да изберете най-подходящото за вас.

Какво ще бъде модерно през пролетта и лятото на 2017 година?

Ярките цветове отново ще са предпочитани, а червеното се очаква да бъде цвета на лято 2017 година. Дантелите отново ще бъдат актуални.

Рокли
Женственост и красиви бродерии ще бъдат типични за пролетта и лятото на 2017 година

Малко позабравената през последните години коприна отново се завръща и то преди всичко при блузите и роклите. Богати на щампи в ярки тонове и деколтета,  с красиви  и лъскави луксозни копчета или мотиви. Голям хит ще бъдат бродериите, както и допълнителни украси на яките като панделки, джуфки, плисета и др.

Панталони в ярки цветове и  летните дънки тип „цигара“, лъскавите клинове също   ще продължават да са актуални, а дължините ще бъдат най-различни – 6/8 и 7/8   до класическата дължина покриваща горната част на тока.

Клиновете остават и тази пролет и лято

Дрехите от трико, които са предпочитани през летния сезон остават, но това лято те ще бъдат наситени както на най-различни щампи,  ефектни шнурове и други елементи, които както при копринените блузи ще придават допълнителен ефект. Металическия ефект освен от копчета  и разни емблеми ще бъде включен и в самите щампи.

 

Дължините на роклите и полите остава разнообразни и тази година като дългите рокли също ще бъдат много актуални, но задължително ще се характеризират с ефирност и ще са в толкова ярки тонове , а цветята вече ще са демоде като мотив.

Добре е всяка жена да прегледа гардероба си и да набави нужното в него, така че да бъде актуална и привлекателна, защото лятото е най-хубавия сезон, в който изпъква красотата на жената.

Прочетете също

Кантар и гирички

Защо с напредване на възрастта по-трудно поддържаме фигурата си?

Възможно ли е въпреки възрастта успешно да поддържаме елегантна фигура и какви са причините да не успяваме? Има някои основни принципи, които ако спазваме, ще имаме хубава фигура...

Вашият коментар

Хареса ли ви уеб сайтa ни?
Абонирайте се за нашия безплатен онлайн бюлетин
Получавайте нашите статии на пощата си веднъж месечно.
АБОНИРАНЕ
Създайте профил в "Радост вкъщи". Коментирайте, изпращайте семейни снимки и истории.
РЕГИСТРАЦИЯ
НОВО!

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
This is the English version of "Happy at Home" website. All our articles are originally written in Bulgarian. We are currently in process of translating them in English. We have already translated more than 100 of our articles, but most of them still need some attention from our editor.

We apologize if some of the articles are not in proper English. We are working on making them better every single day. Soon all our texts will be in perfect shape.

Thank you for your patience!