Телец

21 април – 21 май

ЕЛЕМЕНТ  – Земя
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Венера
ДЕВИЗ – „Аз притежавам“
КЛЮЧОВА ДУМА – притежания
ЦВЯТ  – син, зелен, жълт, розов
ДЕН  – петък
МИНЕРАЛИ – смарагд, тюркоаз и ахат
МЕТАЛ  – мед
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 6
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 6, 13, 20, 27, 34 и т.н. през 7 години
БРАК – по-принцип се допълват със Скорпиона. Пълна хармония с Дева и Козирог. Отлично разбирателство с Рак и Риби.
ОБИЧАТ – собствеността, парите, доброто ядене, пиене, комфорта, безгрижния живот, чувството, че притежават повече от съседа, елегантността, хубавите мебели, килимите, хармоничната обстановка
МРАЗЯТ – неудачниците, недъгавите, колебанието, бързите промени
СИЛАТА им е в постоянството и търпението, а също и във физиката
СЪВЕТ – отдавайте по-голямо значение на чуждите съвети и не се инатете, когато виждате, че пречките растат пред вас
СЪДБА – живот, пълен с промени и професионален възход

Телец през 2015 година

2015 година ще бъде противоречива за повечето родени под знака на Телец.  Някои ще постигнат върха на своята кариера през тази година или ще станат много известни, а други ги очаква спад.  Възможно е и да се сблъскате и с двете в рамките на годината.Не бива обаче да се самозабравяте от успехите или да се отчайвате от неуспехите, защото така може да провалите всичко, за което сте се борили и работили през миналата година. За вас прекалените успехи и известност са малко опасни и променят  отношението Ви към околните.  Тази Ви слабост може да стане причина за спад след големите успехи.

Телец през месец януари 2015 година

В първият месец на 2015 година ще бъде много натоварени и малко песимистично настроени. Умората ще си каже думата във втората половина на месеца и е възможно дори да се разболеете от грип или подобно заболяване характерно за зимата. Имунната Ви система има нужда от укрепване и затова помислете за по-добро хранене и почивка.

Телец през месец февруари 2015 година

Работата Ви ще започне да дава резултати и това ще ви хареса и стимулира. Ще се почувствате изпълнени с енергия, а  някои от Вас допълнително ще бъдат стимулирани от необикновено щастлива нова любов. Късметът вече започва да Ви се усмихва, а това ще Ви хареса. Помнете, че не бива да се самозабравяте.

Телец през месец март 2015 година

Много пътувания и разнообразни преживявания и срещи изпъстрят месеца. Възможни запознанства с много влиятелни в бранша Ви личности.  Добре е добре да обмислите поведението си през този месец предварително. Не допускайте да загубите стари приятелства.

Телец през месец април 2015 година

Ще се радвате на много внимание от своите близки. Възможни са нови и незабравими преживявания в любовния си живот. Доверете се на  сърцето си и се отдайте на силни и неповторими преживявания, защото месеца е вълшебен за Вас.

Телец през месец май 2015 година

Обърнете повече внимание на външният си вид. Пазете се от необмислени реакции.  Очаква  ви свобода, която до сега не сте имали и  това ще се окаже влияние на поведението Ви. Ако сте обвързани, не позволявайте да бъдете съблазнени, защото може после да съжалявате за постъпките си.

Телец през месец юни 2015 година

Не пренебрегвайте приятелите си, защото те имат нужда от Вас . Скоро може и Вие да имате нужда от тях. Ще бъдете заобиколени от  много хора и може  да откриете ново приятелство някъде около Вас. Ще се чувствате самоуверени и с добро здраве. Възможно е неразумно да пренебрегвате или подцените  опасност. Не прекалявайте с рисковете. Изострете вниманието си. Не се доверявайте на хора, които малко познавате.

Телец през месец юли 2015 година

Очаква Ви  сериозен проблем, който  ще ви накара да се  замислите за поставянето на едно ново начало.  Ще изразявате свободно чувствата си и ще имате нужда от верни приятели до себе си.  Към края на месеца може да се подлъжете да се  присъедините към една прекалено дръзка компания. От познанството си с тези хора ще загубите повече, отколкото ще спечелите.

Телец през месец август 2015 година

Ще имате нужда от усамотяване и спокойствие, за да премислите следващите си стъпки. Възможни са грешки и затова потърсете съвет от по-възрастни свои близки или родители. Накрая обаче нека окончателното решение си е само Ваше.

Телец през месец септември 2015 година

Внимавайте да не бъдете използвани от хитри хора. Отношенията с партньора ще бъдат много важни за вас, но може да са източник на разочарование и чувство на безсилие. Заради силния ви оптимизъм и честите ви успехи, вие не можете да понесете евентуално осуетяване на плановете ви. Впускате се в ново приключение, но без да сте научили ценните уроци от предишния неуспех. Внимавайте с кръвното налягане и черния дроб.

Телец през месец октомври 2015 година

Октомври ще бъде сравнително спокоен месец. Спокойствието ще Ви зареди с  необикновена вътрешна сила и енергия. Конкуренти  ще се опитат да ви извадят от равновесие, но вие ще ги победите. Владеете положението,но са възможни проблеми в любовните отношения.

Телец през месец ноември 2015 година

През ноември отново ще се развие типичната за 2015 година динамика около Вас. Много хора ще ви търсят за помощ, но е възможно и Вие да имате проблеми и нужда от съдействие. Внимателно преценявайте контактите и на кого се доверявате. Възможно е да бъдете излъгани или да пропуснете и недогледате важен елемент от сделка, която да доведе до загуби впоследствие.

Телец през месец декември 2015 година

През целият месец ще бъдете в очакване на предстоящите празници. Ще имате огромна енергия за работа, силна концентрация и необикновен подход на действие. Добре е да ги използвате.Същевременно в желанието си да зарадвате близките с подаръци ще похарчите доста парии загубите доста време по магазините. Това донякъде ще Ви изтощи и може да помрачи накрая така очакваните празници.

Класически хороскоп на Телец – характеристика на зодията

Зодия Телец е една от най-интересните зодии в зодиака, тъй като всеки нейн представител има различни качества и отрицания и много малко са общите неща помежду им. Като цяло може да се каже, че първото впечатление за тях е сговорчиви, комуникативни, приятни събеседници, което действително е така. Обичат да са в компания, в която могат да говорят на теми, които ги интересуват, а не намерят ли такава – или замлъкват или просто изчезват с неубедително оправдание. Харесват да се забавляват, да са на маса с приятели, да пийват, хапват и вьобще, падат си големи купонджии.
Личните им чувства не им пречат на работата – устремени са, амбициозни и винаги постигат това, което искат, независимо какво преживяват в личен план. Добри лидери и организатори са.
Страшни перфекционисти са и винаги изтъкват както положителните, така и отрицателните качества на приятелите си, семейството, половинките си. Понякога истините, които казват са твърде болезнени и много хора ги приемат за ненужно прями и искрени. Обичат реда и са перфектни домакини и професионалисти.
На пръв поглед, зодия Телец показва един ведър и свободен от проблеми човек, който обича да се забавлява и усмихва. Зад тази маска обаче се крият бушуващи емоции и чувства, които излизат наяве само пред най-съкровените им хора. Те са земна зодия и са здраво стъпили на земята, но не винаги разумът им помага – често действат импулсивно. Лесно се палят и навлизат в спорове, още по-лесно се ядосват и обиждат, но за сметка на това им минава страшно бързо и доброто настроение се връща за минути. Зодия Телец принципно може да се каже, че е един от най-добрите партньори (партньорки) в зодиака – винаги готови да изслушат, да помогнат, интересуват се от другия, знаят всичко за него, помагат му, развличат го, когато е нужно, но очакват същото и от другата страна. Не го ли получат, загърбват доброто си и аз и показват дяволитата си страна. Интересни хора са, защото винаги се занимават с нещо извън професията си – повечето от тях се грижат старателно за външността си чрез някакъв вид спорт, много от тях са завидно добри готвачи, а също голям процес се занимават с изкуство, тъй като то им идва отвътре.

Лошото при Телците е, че злопаметността им е в повече – веднъж някой прецака ли го по начин, по който им се отразява, оттук-нататък те или го игнорират или започват да кроят планове за отмъщение.
Ако не познавате добре зодия Телец, ще кажете, че това са най-големите сухари на земята, но веднъж запознаете ли се с тях, ще разберете, че никога не може да ви бъде скучно.


Етикети: , , , .

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *