Телец

21 април – 21 май

ЕЛЕМЕНТ  – Земя
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Венера
ДЕВИЗ – „Аз притежавам“
КЛЮЧОВА ДУМА – притежания
ЦВЯТ  – син, зелен, жълт, розов
ДЕН  – петък
МИНЕРАЛИ – смарагд, тюркоаз и ахат
МЕТАЛ  – мед
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 6
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 6, 13, 20, 27, 34 и т.н. през 7 години
БРАК – по-принцип се допълват със Скорпиона. Пълна хармония с Дева и Козирог. Отлично разбирателство с Рак и Риби.
ОБИЧАТ – собствеността, парите, доброто ядене, пиене, комфорта, безгрижния живот, чувството, че притежават повече от съседа, елегантността, хубавите мебели, килимите, хармоничната обстановка
МРАЗЯТ – неудачниците, недъгавите, колебанието, бързите промени
СИЛАТА им е в постоянството и търпението, а също и във физиката
СЪВЕТ – отдавайте по-голямо значение на чуждите съвети и не се инатете, когато виждате, че пречките растат пред вас
СЪДБА – живот, пълен с промени и професионален възход

Телец през 2014 година

2014 година ще бъде година на промените за Телеца. Много от представителите ще получат мечтаното повишение, а тези, които са били безработни, ще намерят доходна работа. Много от представителите на зодията ще сменят работа, а други адреса си и дори града и държавата. Въпреки големите промени, всичко ще се подрежда добре и няма да има сътресения, които да нарушат равновесието Ви. ще се приспособявате бързо и ще приемате всичко ново като нещо неизбежно и станало за по-добро.

Телец през месец януари 2014 година

Януари ще бъде доста напрегнат месец, в който ще срещнете хора, които ще изиграят огромна роля в живота Ви през предстоящата година. Бъдете внимателни и не позволявайте напрежението и умората да станат причина за грешни ходове от Ваша страна. През този месец не е подходящо да приемате предложения и да подписвате договори. При възможност потърсете причини за да ги отложите за следващия месец

Телец през месец февруари 2014 година

През този месец късмета ще навсякъде с Вас. Възможни са печалби от игри и лотарии ако играете. Месеца ще бъде изпъстрен и с бурни любовни преживявания. Някои от представителите на зодията ще срещнат голямата любов на живота си. Не се увличайте в харчове обаче, защото предстоят трудни дни.

Телец през месец март 2014 година

С настъпването на пролетта идва и пролетната умора и това ще ви направи малко флегматични и трудно подвижни. Ще Ви липсва така характерния за Вас прилив на енергия, а ще имате голяма нужда от нея. Не са подходящи пътувания със самолет и изобщо надалече. Бъдете внимателни, защото ще бъдете склонни към травми.

Телец през месец април 2014 година

През април очакванията ви ще нарастват в професионалната сфера и финансите. Тези, които са на нова работа ще почнат да се радват на първите успехи. Необходимо е да  се опитате да бъдете по-търпеливи и да не бъдете припряни. Отделяйте повече време за почивка, защото е възможно  натрупана умора да стане причина за здравословни проблеми.

Телец през месец май 2014 година

Ще имате ясни цели. Усилията ви  и трудаще бъдат възнаградени с повишение или значителен напредък в дейността ви. Ще изживеете емоционални моменти с половинката ви. Период на емоционално обвързване ще се отрази сред необвързаните като необходимост от сключване на брак, а сред семейните в желанието да имат дете. Насладете се на компанията и се опитайте да установите сериозна връзка.

Телец през месец юни 2014 година

През този период ще имате благоприятни бизнес възможности, тъй като действията ви ще бъдат водени от интуицията ви, което ще ви помогне да успеете там, където другите се провалят. Поради същата причина, периода е подходящ да вземате важни решения. В този момент ще имате здрав разум и ще избегнете наистина рисковани начинания. Оптимизмът Ви ще привлича положителна енергия, от която ще можете да се възползвате по всякакви начини.

Телец през месец юли 2014 година

Пазете се от необмислени постъпки и импулсивни решения. Всяка грешка през този месец може да ви върне доста назад и да заличи доста положени усилия. Премисляйте внимателно всеки ход и не правете нищо прибързано. Внимавайте какво подписвате.

Телец през месец август 2014 година

През този период ще осъзнаете, че сте компетентни и проявявате творчески способности в професията си, но ще трябва да подобрите теоретичните си познания. Добър период за всякакъв вид учение. Наясно сте, че знанието е сила и знаете как резултатно да го приложите. В емоционален план ще бъдете много по-внимателни към хората около вас и техните нужди. Семейна среща ще ви припомни най-хубавите моменти от детството.

Телец през месец септември 2014 година

Ще бъдете енергични и това ще ви даде възможност да започнете всякакъв вид дейност. Понякога ще бъдете прекалено нетърпеливи и ще ви бъде трудно правилно да разпределите времето си при вземането на важни житейски решения. Не се отдавайте на пороци, за да успокоите безпокойството си. По-добре започнете да спортувате – така ще разтоварите напрежението. Вслушвайте се в партньора си.

Телец през месец октомври 2014 година

Месец на постижения. Ако участвате в съдебни дела, те ще приключат успешно, защото през този месец всичко ще е на ваша страна. Ще направите цялостен ремонт на дома си или дори може да се преместите на по-удобно място. Не е разумно да проявявате неуважение към другите.

Телец през месец ноември 2014 година

Ще вземате правилни решения през този месец. Сериозното ви и съзнателно отношение ще ви осигури издигане в обществото, макар и бавно. Вашата честност и почтеност ще бъдат оценени от приятелите ви. Ще бъдете източник на вдъхновение за много хора. Ще ви хрумнат идеи за създаване на проекти, които да са от полза за заобикалящата ви среда. Добър период за ремонт на дома или офиса.

Телец през месец декември 2014 година

Ще се нуждаете от експертен съвет, който обаче може не винаги да е правилен или подходящ за вас. Ще имате успех у дома, в обществения живот, пътуванията и финансите. В края на месеца правейки равносметка на постиженията си през годината, ще останете доволен и това ще Ви зареди с енергия за предстоящите празници. Прекарайте ги някъде в планината.

Класически хороскоп на Телец – характеристика на зодията

Зодия Телец е една от най-интересните зодии в зодиака, тъй като всеки нейн представител има различни качества и отрицания и много малко са общите неща помежду им. Като цяло може да се каже, че първото впечатление за тях е сговорчиви, комуникативни, приятни събеседници, което действително е така. Обичат да са в компания, в която могат да говорят на теми, които ги интересуват, а не намерят ли такава – или замлъкват или просто изчезват с неубедително оправдание. Харесват да се забавляват, да са на маса с приятели, да пийват, хапват и вьобще, падат си големи купонджии.
Личните им чувства не им пречат на работата – устремени са, амбициозни и винаги постигат това, което искат, независимо какво преживяват в личен план. Добри лидери и организатори са.
Страшни перфекционисти са и винаги изтъкват както положителните, така и отрицателните качества на приятелите си, семейството, половинките си. Понякога истините, които казват са твърде болезнени и много хора ги приемат за ненужно прями и искрени. Обичат реда и са перфектни домакини и професионалисти.
На пръв поглед, зодия Телец показва един ведър и свободен от проблеми човек, който обича да се забавлява и усмихва. Зад тази маска обаче се крият бушуващи емоции и чувства, които излизат наяве само пред най-съкровените им хора. Те са земна зодия и са здраво стъпили на земята, но не винаги разумът им помага – често действат импулсивно. Лесно се палят и навлизат в спорове, още по-лесно се ядосват и обиждат, но за сметка на това им минава страшно бързо и доброто настроение се връща за минути. Зодия Телец принципно може да се каже, че е един от най-добрите партньори (партньорки) в зодиака – винаги готови да изслушат, да помогнат, интересуват се от другия, знаят всичко за него, помагат му, развличат го, когато е нужно, но очакват същото и от другата страна. Не го ли получат, загърбват доброто си и аз и показват дяволитата си страна. Интересни хора са, защото винаги се занимават с нещо извън професията си – повечето от тях се грижат старателно за външността си чрез някакъв вид спорт, много от тях са завидно добри готвачи, а също голям процес се занимават с изкуство, тъй като то им идва отвътре.

Лошото при Телците е, че злопаметността им е в повече – веднъж някой прецака ли го по начин, по който им се отразява, оттук-нататък те или го игнорират или започват да кроят планове за отмъщение.
Ако не познавате добре зодия Телец, ще кажете, че това са най-големите сухари на земята, но веднъж запознаете ли се с тях, ще разберете, че никога не може да ви бъде скучно.


Етикети: , , , .

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *