Близнаци

22 май – 21 юни

ЕЛЕМЕНТ  – въздух
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Меркурий
ДЕВИЗ – „Аз мисля“
КЛЮЧОВА ДУМА – разнообразие
ЦВЯТ  – сив, жълт и виолетов
ДЕН - сряда
МИНЕРАЛИ – топаз,  кехлибар
МЕТАЛ - живак
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 3 и 5
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 7, 14, 21, 28, 35 и т.н. през 7 години
ОБИЧАТ – разумното, промяната, пътуването, устните престрелки, разговорите, компанията и контакта с външния свят, бързината, модерното, елегантното
МРАЗЯТ – постоянството, догмата, окончателния отговор, самотата, вглъбяването
СЪВЕТ – обуздайте своята раздразнителност, имайте повече увереност в себе си и наложете повече настойчивост за достигане на поставените цели
СЪДБА – близнаците умеят чудесно да се приспособяват, притежават остър ум, тактични са и са много способни. Обикновено притежават повече от една професия и се занимават с много неща наведнъж. Дори да изпаднат в крайно екстремна ситуация, те винаги се справят.

Близнаците през  2016 година

2016 година ще бъде много богата на емоции в личен план. На много от представителите на тази зодия ще се сбъднат мечтите на живота. Голямата упоритост, проявена през изминалата година, ще бъде възнаградена почти  за всички. Не бива обаче да се самозабравяте от успехите и да губите връзка с реалността, защото това може да Ви изиграе лоша шега. Въоръжени с много оптимизъм, просто продължете напред и нагоре като обмисляте предварително всяка своя стъпка.

Близнаците през месец януари 2016 година

Януари ще бъдете изцяло отдадени на кариерата си и изграждане на авторитет. Много от Вас ще се радват на нови идеи, които ще започнат да осъществяват с лекота. Успехите в работата обаче ще бъдат за сметка на любовта. Много от Вас пренебрегвайки половинката си, има опасност да я загубят или дори да развалят семейството си. Опитайте се да съчетаете личен живот и кариера по-успешно за да не се стига до сътресения.

Близнаците през месец февруари 2016 година

Успехите ще Ви съпътстват и през февруари.  Някои от представителите на зодията дори могат да направят открития или изобретения в периода 5-9 -ти февруари. Това ще  положи основите на нов тласък в кариерното развитие и нови хоризонти за бъдещо развитие в личен план. Ще бъдете заобиколени от много приятели, които ще Ви се възхищават. Това не бива да става причина и не допускайте да се вземете прекалено “ на сериозно“ и да се самозабравите.

Близнаците през месец март 2016 година

Март ще бъде малко по-неблагоприятен месец, защото има рискове от конфликти. Възможно е да станете свидетели на нещо, което да стане причина за раздори с колеги или в семейството. Не губете самообладание, защото гневът е лош съветник. Опитайте се да се овладеете и да прецените трезво ситуацията, защото в повечето случаи няма да е нищо сериозно и фатално. От Вас зависи до колко ще се разрасне евентуалния конфликт.

Близнаците през месец април 2016 година

Април е белязан от промени. Много от представителите на зодията е възможно да сменят работата си, а някои дори да заминат в чужбина. Нови запознанства, нови колеги. Възможни са и нови любовни връзки, които да приключат с брак за тези, които не са семейни. Към края на м. април са възможни финансови сътресения, които да се отразят негативно на настроението Ви. Внимавайте с игри, залагания и др., защото са възможни загуби.

Близнаците през месец май 2016 година

През този месец е възможно да се почувствате изморени, някои от Вас дори песимистично настроени. Многото емоции, през които сте преминали през изминалите месеци са Ви дошли в повече.  Не се отпускайте! Предстои Ви много работа и тепърва ще жънете успехите на годината. Погрижете се за здравето си и преодолейте пролетната умора с разходки на чист въздух и контакти с природата и близки хора. Обърнете внимание и на родителите си.

Близнаците през месец юни 2016 година

Месецът е много успешен. Енергията, оптимизмът и въодушевлението Ви започват да се възвръщат. В работата Ви всичко става така както бихте искали, а у дома цари мир и спокойствие.  Много от Вас ще възстановят стари партньорства и дружби и ще реализират отдавна позабравени планове.  Семейството и дома ще станат някак по-значими и дори по-важни от кариерата през този месец, особено в третото десетдневие. Несемейните ще започнат да мечтаят за брак и семеен уют.

Близнаците през месец юли 2016 година

Месец юли на 2016 година ще бъде съдбовен за близнаците.  Много от тях ще получат награди, други признание от шефове или издигане в кариерата. Възможни са и печалби от игри или получаване на наследство, на което въобще не сте се надявали. Каквото и да Ви се случи, споделете го с най-близките си и споделете радостта и щастието от успехите си. Само така те ще бъдат значими за Вас и за в бъдеще и ще Ви помогнат да продължите напред и нагоре. Този месец може да даде голям тласък на бъдещото Ви развитие ако не изиграете лошо картите си и не се възгордеете прекалено.

Близнаците през месец август 2016 година

През този месец си дайте почивка, защото я заслужавате. Прекарайте отпуската си със стари и верни приятели и се отпуснете поне за седмица- две. Обърнете внимание и на децата и любимия човек. Влиянието на Юпитер при преминаването в Дева Ви осигурява спокойствие относно стабилността на позициите в кариерата и работата.  В края на месеца ще получите възможност, вече отпочинали да довършите започнат проект, в който дори вече не сте вярвали. Пълнолунието на 29 август ще Ви помогне за това ако съумеете да се организирате до тогава.

Близнаците през месец септември 2016 година

През този месец ще работите много. Нужна Ви е мобилизация и концентрация за да не допускате грешки, които могат да имат неприятни последици. Внимавайте при работа с документи, особено след 18 септември.  Този период не е подходящ за сключване на нови договори и сделки, но няма проблем за довършване на вече започнати такива.

Близнаците през месец октомври 2016 година

Месецът ще бъде доста напрегнат и е необходимо сами да създадете равновесие между личните ангажименти и служебните задължение за да успеете да се справите. Същевременно месецът ще бъде много добър за създаване на  трайни любовни връзки. Тези от представителите на зодията, които са били самотни до този момент имат шанса да срещнат любовта на живота си, но само ако залисани от служебните си ангажименти не останат слепи за нея и не я пропуснат.

Близнаците през месец ноември 2016 година

Този месец ще започнете да усещате вече плодовете на успеха. Нужно е обаче да промените малко стила си на поведение и да си наложите по-меко и не толкова критично и безкомпромисно отношение към околните. Никой не е идеален, Вие също. Много от Близнаците е възможно през този месец да създадат семейство. Критичен момент ще е около  11 ноември,периода за някои ще бъде благоприятен и може да имат добри финансови постъпление, но за други са възможни доста стресови и екстремни ситуации. Важно е да запазите самообладание и да успеете да реагирате адекватно и бързо на създалата се ситуация.

Близнаците през месец декември 2016 година

Месецът е характерен с много и важни контакти с партньори и приятели. Много ще пътувате и то е вероятно да е зад граница. Периодът ще бъде много динамичен, ще се радвате на финансови постъпления, но ще бъдете и склонни доста да харчите. Бъдете внимателни и ако чувствате нужда да покажете щедрост, направете го за дома и семейството. В никакъв случай не се поддавайте на хазартни игри, защото има опасност да претърпите големи загуби.

Класически хороскоп на Близнаци

Притежават таланта да бъдат няколко личности в една, но и в умението да се преобразяват, да изненадват, да са интересни и да комуникират непрестанно.
Представителите на зодия Близнаци почти винаги са любопитни и се интересуват от различни неща. Те излъчват живост, динамика, амбиция.
Приятни са за компания, забавни, духовити, обичат да се смеят, харесват разнообразието.

Поради своята гъвкавост представителите на тази зодия са вътрешно разкъсвани, двойнствени, трудно вземат решение.
Затова за родените Близнаци е важно още в младостта да намерят своя път, да се научат да се доверяват на мисленето си, иначе могат да се загубят в безплодно търсене на удовлетворение.

Близнаците са двойнствена натура и е особено трудно да се проникне до истинската им дълбочина. Човекът Близнак често се представя за друг и логично изглежда различен от това, което е всъщност. Той притежава ум, хитрост, дипломатичност, рафинираност. Днес може да бъде възторжен и възхитен, утре студен, днес да обещава, а утре вече да е забравил за обещанията си.

Представителите на зодията притежават нещо непостоянно, летливо, могат да танцуват на две сватби едновременно, дори слушат само с половин ухо.

Добри оратори са и притежават дар слово, имат толкова разностранни интереси от всевъзможни области на живота и културата, че може и да ви се завие свят, ако решите да следвате шеметните им скорости и завои, изненадващите промени.

Ако пък случайно решите да спорите с представители на тази зодия, може да бъдете сигурни, че няма смисъл. Характерни за тях са бързият ум, умението да се ориентират светкавично във всяка ситуация, бързите и гъвкави мисли, красноречието и неслучайната им слава на добри психолози.

Жизнената енергия на Близнаците е повече умствена, отколкото физическа, затова от тях се изисква да се грижат за образованието си. Непоследователни са и имат наклонност да съдят по външен вид. Те започват много неща, които никога не довършват докрай. Те избързват при всяко начинание. Често пъти са непонятно упорити. Трудно е да бъдат разбрани подбудите им. Много са наблюдателни. Могат да достигнат до най-висок умствен развой. Понякога едно говорят, а друго вършат. В най-добрия случай тяхната двойственост се изявява като съюз между разума и интуицията. Лесно се влияят. Близнаците рядко са доволни само от едно занимание. Могат да бъдат едновременно щедри и скъперници. Запазват за дълго юношеския си характер.

Етикети: , , , .
Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *