Водолей

 20 януари – 18 февруари

ЕЛЕМЕНТ  – въздух
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Уран, но и Сатурн
ДЕВИЗ – „Аз мога“ и „Аз се надявам“
КЛЮЧОВА ДУМА – независимост
ЦВЯТ  – тъмносин
ДЕН НА ЗНАКА – събота
МИНЕРАЛИ – син сапфир, аметист, бисер и корали
МЕТАЛ НА ЗНАКА – алуминий и платина
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 4, 8, 9, 10, 11
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 2, 9, 16, 23, 30 и т.н. през 7 години
БРАК – благоприятни отношения с родените под Близнаци, Лъв и Везни. Добро разбирателство със Стрелец
ОБИЧАТ – мисленето, компанията, организираното, техниката, интересното, държащото в напрежение, предизвикателството, ексцентричното, омайващото и сензацията
МРАЗЯТ – рутината, педантичността, егоизма, упорството и глупостта, необмисленото, всичко, което ограничава свободата му
СЪВЕТ – усамотете се и размислете винаги преди да действате, изчаквайте вътрешния си разум и никога няма да сгрешите

Водолей през  2016 година

Богата на събития година за Водолея. И през тази година късметът ще е на негова страна. Ще бъдете инициатори на сериозни промени в семейството. Възможни са покупка или продажба на имоти и промени на дом. Финансово годината ще бъде много добра за стрелците. Парите сякаш ще ги преследват и ще идват отвсякъде. Не бива обаче да се разпускат в харченето, защото им предстоят много кардинални промени, за които ще им трябват. В любовта годината ще бъде стабилна и е възможно тези, които не са обвързани да сключат брак.

Водолей през месец януари 2016 година

През януари ще се чувствате малко уморени въпреки празниците и ще търсите топлината и уюта на дома. Сякаш малко сте се дезорганизирали след празниците и трябва да се мобилизирате, защото още в края на месеца ще получите известие, което може кардинално да промени живота Ви и от Вас зависи да се справите добре. Родителите Ви ще имат също нужда от Вас.

Водолей през месец февруари 2016 година

Пазете се от вирусни инфекции през този месец. Ще имате доста работа и е нужно да бъдете здрави и работоспособни. Подписване на договор или нова придобивка ще Ви изненадат и зарадват. Това ще внесе сериозна стабилност и сигурност в семейството Ви. Това е месецът, в който трябва да отделите време и да внесете ред малко в документацията си. Огледайте добре и финансово си състояние като планувате добре и разумно предстоящите си задължителни разходи.

Водолей през месец март 2016 година

Срещи с много хора и нови запознанства ще бележат началото на пролетта. Ще чувствате прилив на енергия и желание за нови хоризонти. Жена, която не сте виждали от години е възможно да се появи отново в живота Ви с хубави новини. Купуване или продажба на имот ще станат причина за промяна на адрес на близък човек и ще трябва да му помагате.

Водолей през месец април 2016 година

Месецът е добър за промени в личен план. Ако отдавна замисляте раздяла или искате да заживеете заедно с партньор, сега е момента да го решите. Не се плашете от промяната, защото със сигурност е за добро. Здравето Ви е стабилно, но внимавайте и се пазете от злополуки.

Водолей през месец  май 2016 година

Месец на хармония и разбирателство. Ще бъдете в добри отношения с родителите си. Взаимоотношенията ви с противоположния пол също ще бъдат добри. Ще бъдете спонтанни и самоуверени. Социалните ви умения ще ви помогнат за професионални успехи. Ако открито изразявате емоциите си пред любимите хора, вашите най-големи очаквания ще бъдат задоволени. Възможни са проблеми със стомаха. внимавайте какво ядете.

Водолей през месец юни  2016 година

Ще бъдете напълно  независими и много упорити. Избягвайте крайностите при собствените си дела. Имате нужда да се налагате на другите, да бъдете първи или център на вниманието, но това може да се отрази зле на  крайните резултати . Ще работите усилено, ще бъдете изключително концентрирани и ще се фокусирате върху мислите си, ще усещате необичайна вътрешна сила. През този период ще имате способността да ръководите. Внимавайте да не се превърнете в деспот и околните да Ви намразят.

Водолей през месец юли  2016 година

Успехи в любовта и личния живот през този месец. Личното ви обаяние ще ви осигури много  обожатели. Ще имате нужда от това и ще се чувствате доста добре.  Ще бъдете способни да изразите богатия си вътрешен свят по много различни начини – чрез разговори, писмено или чрез езика на тялото. Ще изпитвате голяма нужда от внимание и ще го получите. Промените ще са много положителни. Очакват Ви и приятни изненади.

Водолей през месец август  2016 година

През този месец ви очаква голям напредък и успех в кариерата. Вашата увереност и ентусиазмът ви ще насочват правилно енергията ви, което ще доведе до развитие и цялостен успех. Ще увеличите доходите си и ще инвестирате пари в различни бизнес проекти. Ще имате ясна представа за бъдещите си цели. Ще изпитате задоволство и гордост от правилното изпълнение на задачите си.

Водолей през месец септември 2016 година

През този месец ще демонстрирате любовта си  без да изпитвате срам или комплекси. Ще бъдете сигурни в чувствата си и открито ще ги споделите с партньора си. Ако сте влюбени и все още не сте изразили чувствата си, сега е идеалното време да го направите, в случай, че не се заблуждавате и сте сигурни, че изборът ви е правилен.

Водолей през месец октомври 2016 година

Период на заздравяване на връзки с приятели и колеги. Опитайте се да се помирите с човек, с когото сте в обтегнати отношения. Със сигурност ще имате успех и ще преодолеете неразбирателствата и грешките от миналото. Успешно приключване на спорове и съдебни дела.

Водолей през месец ноември 2016 година

Ще бъдете малко изнервени и доста изморени. Възможни са грешно преценени действия и планове. Не очаквайте семейството вида ги одобри. Опитайте се да ги убедите, че сте прави и ако те успеят в обратното, послушайте ги. Така ще си спестите доста неприятности в бъдеще. Вероятни са здравословни проблеми, причинени от емоционален дисбаланс. Погрижете се за нервите си и се хранете правилно.

Водолей през месец декември 2016 година

Декември ще е най-успешния месец в годината. Тогава ще усетите резултатите от всичко, което сте направили през цялата година. Ще успеете да приключите повечето от делата си и то много успешно. Финансовите резултати също ще са перфектни. Пригответе се за едни приятни празници, а най-добре ги планирайте още в началото на месеца, защото ще имате нужда от чист въздух и малко почивка в планината. Направете го с най-близките си хора, а не с големи компании.

Класически хороскоп на Водолей

Личността на Водолеите притежава способности, които им помагат да анализират напълно нещата и да извлекат от тях полезни знания. Имат голяма сила на съсредоточаване. Гъвкавостта на ума им ги прави много общителни и улеснява приятелските им връзки. Те са решителни, упорити и често спорят. Склонни са да бъдат: нетактични, независими, толерантни, бунтовно настроени, дистанцирани. Сред интересите на Водолеите са: помощта за другите, приятелите, истината, политиката, окултните науки

Водолей са много добри анализатори и извличат винаги полезното. Имат гъвкав ум и голяма сила на съсредоточване. Решителни, упорити и често спорят. Те са много общителни и имат много приятели.

Водолея е много добродушен, оригинален, отвеян и общителен знак. Новатор. Притежава разум в излишък и бързо схваща много неща особено ако са грандиозни щуротии. Ексцентричен. Необикновен и странен. Винаги е готов за приключения и веселби. Хубаво тяло и уникално излъчване.

В зодиака Водолеите са противоположни по позиция на Лъва. Въпреки това те му скачат по егоцентризъм и дори го задминават, но това си качество го използват за да веселят другите и за да им правят безплатно шоу, докато Лъва изисква подчинение и уважение. Водолея е много весел, дружелюбен и либерално настроен човек. Има обаяние което излъчва дори когато не е на кеф. Най странния знак в зодиака е и най оригиналния. Изпитва удоволствие от дейности като изобретяване на нещо невиждано до момента, което ще ти подари или ще го използвате за взаимни забавления. Хуманист и алтруист. За него е много важно да става майтап. Верен и всеотдаен приятел. Споделя всичко, което представлява интерес за теб. в повечето случаи лошите черти в характера им вредят на тях самите. Отнесени от вихъра. Адски несериозни, вятърничави и плямпала. Надувки. Ако обещаят нещо вероятността да го изпълнят е минимална. Не случайно в политиката гъмжи от тези. Дразнители. Студени. Ината им е пословичен и само Телеца е способен да оказва сериозна конкуренция в тази област. Упорити до опасни нива. Рядко се съобразяват с чувствата ти, които при тях са в оскъдица и са им малко познати. Не допускат никой прекалено близко до себе си. Винаги се дистанцират и създават изкуствена преграда в отношенията. Говорят много и преувеличават.

Етикети: , , , .

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *