Дева

                                                                 24 август – 23 септември

ЕЛЕМЕНТ - земя
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Меркурий
ДЕВИЗ – „Аз анализирам“
КЛЮЧОВА ДУМА – работа
ЦВЯТ - кафяв
ДЕН - сряда
МИНЕРАЛИ – хризолит, изумруд, ахат, турмалин
МЕТАЛ - никел
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 3, 5
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 7, 14, 21, 28, 35 и т.н. през 7 години
БРАК – благоприятни женитби с родените под знак Козирог, Риби и Телец. Много добре се разбират с Рак и Скорпион
ОБИЧАТ – порядъка, точността, мисленето, пресмятането, умния съвет, златната среда, разумния компромис, оценката на другите, яснота и чистота
МРАЗЯТ – неопределените неща и постъпки, преумереността, крайностите, буйните импулси, нечистоплътността, глупостта, кавгата
СИЛАТА им е в предвидливостта, упоритото преследване на съвършеното в работата, логиката, методичния начин на работа
СЪВЕТ – имайте повече доверие в себе си

Девата през  2016 година

Интересна година за Девите. Много промени както в личен, така в професионален план. Със своята типична уравновесеност много от  девите  най-накрая ще се решат да създадат семейство или да заминат на работа в чужбина. 2016 година ще бъде успешна за всички Деви  и затова те могат смело да правят съдбоносни стъпки и да взимат важни решения. Не правете обаче нищо сами, защото ще имате нужда от духовна подкрепа за да постигнете вътрешно равновесие,  спокойствие и стабилност. ще имате нужда някой непрекъснато да Ви подкрепя и да потвърждава, че взимате правилните решения. Много добре подберете човека до себе си.

Девата през месец януари 2016 година

Още януари ще бъде благосклонен към Девите и това ще даде възможност на много от представителите на зодията да погледнат оптимистично и да планират с месеци напред. Ще се освободите бързо от предишни депресии и негативни мисли. Обадете се на приятели, излезте сред природата. Това ще Ви зареди с енергия, а ще имате голяма нужда от нея. Предстоят Ви много приятни изненади, но и доста работа.

Девата през месец февруари 2016 година

Месецът е подходящ за подписване на договори започване на нови начинания. Късметът ще Ви съпътства през цялото време и ще бъдете обградени с внимание и любов от близки и приятели. Отговорете им със същото, подарете нещо скъпо и желано на любимия човек до себе си. Така ще го направите щастлив, а за Вас това ще бъде стъпка към нов вид отношения и разбирателство. Отърсете се от егоизма, който Ви е обзел през последните години.

Девата през месец март 2016 година

Опитайте се да запазите самообладание за да успеете да се справите с различните ситуации. Ще бъдете натоварени с доста работа, но тя ще бъде последвана от значителни финансови постъпления. Възможно е да сложите началото на нова сериозна сделка, която сте чакали да се осъществи отдавна.

Девата през месец април 2016 година

Възможно е да попаднете в непредвидени опасни ситуации. Не прибързвайте с вземането на решения. Избягвайте да правите дългове, които не сте сигурни, че можете да върнете. Очакват ви философски или религиозни разочарования. Измъчват Ви съмнения и от Вас зависи да ги преодолеете и да се отърсите трайно от тях. Очакват Ви хубави моменти, усмихнете се и погледнете оптимистично на живота.

Девата през месец май 2016 година

Помислете за нещо, което ще може да ви сближи с партньора Ви. Ще имате нужда от това.  Бъдете готови да се насладите на развлеченията, които ви се предлагат, както и на хубавите неща, които ще ви се случат. През втората половина на месеца ще искате по-голяма свобода във финансовата сфера и любовта. Липсата на чувственост във взаимоотношенията ви с любимият човек ще ви кара да се чувствате несигурни.

Девата през месец юни 2016 година

Период на  важни решения в личен и професионален план. Това означава, че тези от вас, които са намерили най-подходящият партньор, могат да се насладят и усетят любовта още повече. Също така, тези от Вас, които имат емоционално слаба връзка, трябва да я прекратят окончателно. Същото важи и за професионалната сфера, тези от вас, които се чувстват удобно, ще вършат с удоволствие работата си без ограничения, но тези, които стоят на работното си място само заради изгода ще предприемат някои промени.


Девата през месец юли 2016 година

През този период ще се чувствате сами и няма да имате сила да се изправите срещу външния свят. Подкрепата на другите ще ви помогне да не сте толкова гневни. Не се предавайте. Избягвайте споровете. Към края на месеца ще възстановите енергията си. Може да се появи неочаквано пътуване – бъдете подготвени. То ще Ви се отрази добре.

Девата през месец август 2016 година

Ще отдавате голямо значение на чувствата. Ще бъдете весели и леко невъздържани. Поведението ви ще бъде малко повърхностно. Изпитвате нужда да се чувствате привлекателни и искате да сте заобиколени от хора. Ще бъдете изключително общителни и ще имате желание за експерименти. Внимавайте с експериментите, защото може да причините болка на близки хора.

Девата през месец септември 2016 година

Добър период за започване на нещо ново и интересно . Приятелските и интимните ви връзки ще бъдат във възход, наслаждавайте им се. Ако извършите определени промени ще получите ненадминати резултати. Бъдете решителни, но все пак избягвайте непремерените рискове.

Девата през месец октомври 2016 година

Месец на хармония. Ако ограничавате харченето, бизнесът ви ще процъфтява. Доброто ви чувство за хумор и оптимизмът ви, ще ви направят желан събеседник. Това ще ви радва, тъй като отдавате голямо значение на светския живот. Някой се надява да забележите колко много ви харесва. Вгледайте се в очите му и ще разберете кой е той.

Девата през месец ноември 2016 година

Възможни проблеми със здравето на близък човек. Огледайте се и му обърнете внимание, защото е възможно да изпуснете момента, в който може да му се помогне. Ще придобиете голямо влияние в работата и в обществения живот. Време е да постигнете нови цели и да надминете себе си. Ще получите ценна информация или неочаквани възнаграждения. Приятел ще ви покани на парти, което дълго ще помните.

Девата през месец декември 2016 година

В края на годината ще искате да направите равносметка на всичко постигнато. Като цяло ще сте доволни от себе си. Не се отпускайте обаче, въпреки предстоящите празници, ще имате доста работа, която ще е от голямо значение за бъдещ период.Спазвайте установения ред, за да избегнете опасни ситуации. Намерете баланса. Занимавайте се с някаква физическа дейност. Отпуснете се и се вслушайте в нуждите ума и на тялото си.


Класически хороскоп на Дева – характеристика на зодията

Дева са доста резервирани. Отдават прекалено внимание на детайлите и аналитичният им ум ги забавя. Търсят съвършенство във всичко, което вършат и отдават много повече време, отколкото е необходимо за изпълнението им. Справят се във всяка област, която изисква точност, прецизност. Критичното им чувство е добре развито, но много често се съмняват в себе си. Имат нужда да бъдат стимулирани от хора, на които признават по-добри качества от техните. Зодия Дева са отлични изпълнители, притежават талант.

Най доброто качество на Девите е , че забелязват онези дребни детайли , които убягват на останалите . Те са ненадминати в боравенето с цифри , миниатюрни детайли , поприща които изискват буден и деен ум и анализарорски качества . Като подчинени са най подходящия избор . Ако имате нужда от перфектни бачкатори и работохолици то най добрия избор е Дева . Имат склонност да се запасяват с мангизи за черни дни , но не във дивата форма на скъперничеството , а в благоразумното боравене с финикийски знаци . Страхотно е постигането на баланс между прагматизма и реализма от една страна и богатата душевност и въображение от друга . Човек очаква от една Дева да е дребнава и критична , но често бива приятно изненадан и предразположен към едни по възвишени и чисти щуротии . Неневиждат простаците и хората с идиотско чувство за хумор . Те самите имат страховито такова и често се случва да го използуват по един много изчистен начин . Разбира се в повечето случаи за да осмеят някой недостатък или тъпанарско поведение на някого . Много добри имитатори са и когато имат настроение за лигавщини са в състояние да те разсмеят по този начин – имитирайки до съвършенство някой човек и доукрасен по перфектен начин от самите тях . Винаги е подредено около тях . Докато другите си търсят книгата или ключовете от мазето – Девата винаги знае къде се намира червения пълнител за химикалка или иглата среден рамер с вдянат бял конец дълъг около шест сантиметра и някакви си там милиметри , които ще и стигнат за да зашие скъсаното копче на костюма..

Девата е човек , който може да бъде поставен в категорията Дразнител . Не те оставя на мира докато не ти изброи купища недостатъци и не те обсипе с препоръки и съвети за разрешаването на даден проблем . Девата върви след теб и гаси лампите , мърморейки колко е скъпа електроенергията .

Дева са интелигентни, умни, търпеливи, но бурните неовладяни страсти ги притесняват – това не са техните води – нещо повече – изглеждат им несериозни. Трудно ще заинтересувате Дева с емоции тип мексикански сериал. Те обичат умерените неща, умерените емоции, реда и чистотата. Сериозната им природа не пропуска никаква подробност и лесно схваща истинския смисъл на нещата. Те отдават прекалено внимание на детайлите и аналитичният им ум ги забавя. Търсят съвършенство във всичко, което вършат и отдават много повече време, отколкото трябва за изпълнението. Справят се във всяка област, която изисква точност, прецизност. Критичното им чувство е добре развито, но много често се съмняват в себе си. Имат нужда да бъдат стимулирани от хора, на които признават по-добри качества от техните. Отлични изпълнители, притежават талант.

Етикети: , , .

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *