Риби

19 февруари – 20 март

ЕЛЕМЕНТ  – вода
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Нептун, но и Юпитер
ДЕВИЗ – „Аз се надявам“
КЛЮЧОВА ДУМА – съчувствие
ЦВЯТ - син, розов
МИНЕРАЛИ – тюркоаз
МЕТАЛ НА ЗНАКА – платина
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 3, 10, 11
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 3, 10, 17, 24, 31 и т.н. през 7 години
БРАК – често Рибите се женят два пъти, особено ако първият брак е сключен рано. Добър съюз с Везни и Козирог. Привличат се също от родените под Рак, Дева и Скорпион. Добро разбирателство с Телец
СИЛАТА им е в държанието, пълно със симпатия към околните
СЪВЕТ – не трябва да оставят околните да им влияят. Трябва да следват интуицията си

Риби през 2016 година

Много успешна година за всички  представители на зодия Риби. Освен, че ще успеят да довършат всичко, което са започнали през миналата година, много от Рибите ще постигнат върха на своята кариера. Други ще намерят мечтаната работа или ще срещнат човека, с който ще споделят живота си. Годината е много подходяща за сключване на брак. Успехите обаче не бива да главозамайват рибите, защото особено в края на годината ще бъдат склонни към безразсъдни постъпки. Именно тогава ще имат нужда от разумен и уравновесен човек до себе си за да не пропилеят с лека ръка всичко постигнато. Възможни са проблеми със здравето. Затова е добре да си обърнат внимание, особено на вредните навици и хранене на крак.

Риби през месец януари 2016 година

Още през януари ще усетите, че късметът е на Ваша страна. С лекота ще успеете да сключите първите договори за годината или ще Ви предложат повишение. Възможни са и печалби от лотарийни игри.  Ще се срещнете с много хора и ще започнете да чертаете големи планове за бъдещето. Оптимизъм  и усещане за пълноценност ще изпълват дните Ви.

Риби през месец февруари 2016 година

Февруари ще бъде наситен с много контакти. Вероятно поради влиянието на Слънцето, което от 21 януари преминава във Водолей, много от Рибите ще бъдат с огромно самочувствие и ще усетят уважение и признание от околните и шефовете. Не бива да се самозабравяте и да губите връзка с реалността. За да продължат успехите Ви е нужно да имате реална преценка за всяка ситуация и всеки човек, с който контактувате.  Ако сте объркан  е възможно да бъдете неправилно разбран  както от партньори и колеги, така и в личните отношения.

Риби през месец март 2016 година

Възможно е през март да почувствате известна обърканост. Дали някакъв финансов проблем, или необоснована ревност, но ще бъдете разсеяни  и ще бъдете склонни към екстремни постъпки, които иначе не са типични за Вас. Опитайте се да се овладеете, защото от Вашата бдителност зависят бъдещи успехи. Ако пропуснете и най-малкият детайл, може да загубите пари или близък човек. Страховете и притесненията, които ще Ви завладяват периодично са без всякакво основание.

Риби през месец април 2016 година

Много пътувания и контакти бележат април на 2016 година. Някои от представителите на зодията ще пътуват  зад граница и ще успеят да създадат важни и дълготрайни контакти, които в бъдеще ще се окажат дори съдбоносни. Други е възможно да срещнат голямата си любов, с която ще споделят живота си.  Емоциите при всички случаи ще бъдат в повече, умората също. Затова много от рибите е възможно към края на месеца да се почувстват изтощени или да станат жертва на вирусни инфекция, която ще ги извади известно време от строя.

Риби през месец май 2016 година

Месец май ще бъде белязан от любовни увлечения и срещи. Всъщност някои от рибите дори може да изневерят на половинката си. Тези увлечения ще бъдат нетрайни и затова внимавайте да не объркате личния си живот. Това неминуемо ще се отрази на успехите  Ви като цяло. Бъдете разумни и не се поддавайте на изкушения, защото може да платите скъпо за безотговорността си. Никога не смесвайте отношенията си в личния живот и тези в работата.

Риби през месец юни 2016 година

Прилив на енергия, желание за работа и увереност във възможностите. Това ще чувстват Рибите и ще успеят да постигнат сериозни резултати през този месец. С каквото и да се занимават, нещата ще се нареждат в тяхна полза с много малко усилия . Някак всичко ще тече като по вода, сякаш някой друг предварително го е подредил и планирал.  Това ще даде криле на Рибите и те ще се чувстват силни и успешни. Възможно е дори да се вземат прекалено насериозно и това да обиди техни приятели.

Риби през месец юли 2016 година

През юли ще настъпят много промени както в личен план, така и в работата. Много от Рибите е възможно да сменят работата си, а други да започнат нов бизнес. Месеца е много добър за нови начинания, така че действайте смело. Периодът е добър и за сключване на брак. Затова ако планирате създаване на семейство през тази година или сте сигурни че сте срещнали любовта на живота си, действайте. Сега е момента за тази крачка.

Риби през месец август 2016 година

Време за почивка. Имате нужда от нея. Зарежете всичко и заедно с любимия човек или с приятели заминете някъде без да вдигате телефоните поне 10 дни. Няма да е фатално. Имате нужда от тази почивка за да продължите напред. Внимавайте обаче при шофиране и пътувания, защото са възможни злополуки.

Риби през месец септември 2016 година

Септември ще е месец на финансово благополучие. Ще имате постъпления, които дори не сте очаквали. Възможни са и печалби от игри. Внимавайте обаче как боравите с парите си. Излишни приливи на щедрост може да Ви върнат на изходна позиция и да загубите всичко. Внимателно работете и с документи, защото ще бъдете склонни към грешки. Като цяло ще бъдете разсеяни и малко безотговорни.

Риби през месец октомври 2016 година

Добър месец за обучение. Ако планирате професионална квалификация и продължаване на образованието, месецът е много подходящ да стартирате това начинание. Ще взимате изпити с лекота, умът  Ви ще бъде бистър и ще успеете да постигнете много. Тези, които правят дипломни работи или подготвят научни разработки е възможно дори да направят откритието на живота си.

Риби през месец ноември  2016 година

През ноември ще бъдете повече отдадени на близките си. Ще имате нужда от близост и домашен уют. Много от рибите ще се чувстват малко депресирани и самотни. Несемейните ще усетят нуждата от създаване на семейство, а някои дори ще го създадат. Годината е подходяща и тези връзки ще бъдат успешни, а семейният уют ще Ви се отрази добре. Обърнете внимание и на здравето си. Имунната Ви система има нужда от укрепване.

Риби през месец декември  2016 година

В края на годината ще Ви бъде много напрегнато. Ще се наложи да приключите много неща наведнъж и то за кратко време. Това е възможно да Ви изнерви и да станете сприхави. Мобилизирайте се максимално за да приключите навреме без да изпадате в паника. Паниката ще ви бъде лош съветник и може да доведе до грешки.

Класически хороскоп на риби

Риби са чувствителни, впечатлителни, променливи, мечтатели, изпълнени със съчувствие, проницателни, небрежни, зависими. Поддават се лесно на чужди влияния. Обичат да живеят в света, който те са с измислили. Рибите могат да бъдат прекрасни изпълнители във всички области на изкуството. Имат свръхразвито въображение. Зодия Риби често остават заблудени за слабостите на човека, който обичат.

Обичат да се глезят, както любимите си хора, така и себе си. Лошото им настроение винаги се оправя от добра покупка или приятна вечер с партньора. Не понасят да има нещо, което не им е в ред и трудно се оправят с проблемите си – винаги им се струва, че всичко лошо идва накуп и са ужасно депресирани и мрачни. Тези периоди не траят дълго, защото умеят да си правят кефа и девиза на повечето мъже и жени от тази зодия е “Ако сам не си го направиш готино, няма кой друг да ти го направи!”.
Във връзката това са хората, които са предани до гроб. Понасят всякакви удари от любимия човек и обичат дълбоко и истински. Готови са на саможертва и прощават неща, които повечето от другите зодии не биха подминали никога. Крайно нежни са, обичат да са обичани и глезени, понякога са по-ревниви, отколкото е нужно, но рядко прекаляват със сръдните.
Зодия Риби със сигурност не са работохолици. Сигурно някъде там има изключение, но в повечето случай масата и приятелите са на първо място. Вършат си прилично работата и не можеш да им направиш забележка, но си падат мързели и никога не припкат, щом тръгнат за работа.
Обидчиви са. Някоя шега или подмятане може да ги сдуха и да се затворят в себе си. Не обичат да се шегуват с тях и малко от зодия риби могат да носят на майтап. За връзката са още по-чувствителни и много ги боли, когато партньора ги обиди. Винаги прощават обаче, но спомена за нанесената рана винаги остава в съзнанието им.
Зодия Риби са изключително наивни и доверчиви в хората. Вярват им безрезервно и именно заради това, често остават наранени или излъгани.
Не обичат да се задълбават много в нещата и редовно отстрани изглеждат непукисти. Това обаче далеч не е така – дълбоко в тях врат много чувства, емоции и мисли, просто не обичат да ги вадят на показ. Ценят приятелите си и ги обичат, но със сигурност не са хората, на които може безрезервно да се разчита. Голям процент от тях са егоисти и ако не ги познавате добре, едва ли ще ги харесвате особено.
Страшни инати са. Ако решат нещо, и Господ не може да ги спре. Можете да им говорите с часове, да им доказвате по всякакъв начин, че грешат – те няма да ви разберат. Те така смятат за добре за себе си и точка по въпроса. Ако продължите да нахалствате в опит да им помогнете, просто ще сменят темата или ще спрат да ви слушат. Трудно биват убеждавани, почти не могат да бъдат манипулирани и ако нещо не им изнася – бързо ще ви кажат чао. Рядко им пука от хорското мнение.

Рибите са от хората, които умеят да правят някакво впечатление – дали лошо, или хубаво, в никакъв случай не са безлични. Имат способността да преценяват хората и ако нещо не им хареса в даден индивид, не се преструват, че го харесват, а буквално го игнорират. Честни и откровени хора са, казват истината в очите и в повечето случаи точно заради тези им качества, отношенията с околните им са изяснени и точни.

Етикети: , , .
Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *