Телец

21 април – 21 май

ЕЛЕМЕНТ  – Земя
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Венера
ДЕВИЗ – „Аз притежавам“
КЛЮЧОВА ДУМА – притежания
ЦВЯТ  – син, зелен, жълт, розов
ДЕН  – петък
МИНЕРАЛИ – смарагд, тюркоаз и ахат
МЕТАЛ  – мед
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 6
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 6, 13, 20, 27, 34 и т.н. през 7 години
БРАК – по-принцип се допълват със Скорпиона. Пълна хармония с Дева и Козирог. Отлично разбирателство с Рак и Риби.
ОБИЧАТ – собствеността, парите, доброто ядене, пиене, комфорта, безгрижния живот, чувството, че притежават повече от съседа, елегантността, хубавите мебели, килимите, хармоничната обстановка
МРАЗЯТ – неудачниците, недъгавите, колебанието, бързите промени
СИЛАТА им е в постоянството и търпението, а също и във физиката
СЪВЕТ – отдавайте по-голямо значение на чуждите съвети и не се инатете, когато виждате, че пречките растат пред вас
СЪДБА – живот, пълен с промени и професионален възход

Телец през 2016 година

За Телеца  годината ще бъде много успешна . Много от представителите на знака ще постигнат големи успехи и ще се радват на финансови постъпления. Тези, които ще имат успехи в любовта, в повечето случаи ще бъдат ощетени по отношение на развитието в работата и обратно. Но…..пълно щастие  няма. Като цяло годината ще бъде добра и без сътресения нито в професионален, нито в личен план. В живота на Телеца ще цари спокойствие и равновесие, на което те всъщност не са свикнали.

Телец през месец януари 2016 година

Ще се чувствате сигурни в себе си и тази увереност няма да бъде преувеличена. Здравето Ви е стабилно, а емоционално сте устойчиви. Времето е подходящо да предприемете важни стъпки, които отдавна замисляте, но не Ви достига смелост. Действайте.

Телец през месец февруари 2016 година

Възможно е да придобиете имот или наследство през този период. Ще бъде доста неочаквано за Вас и няма да може да се зарадвате особено. Обърнете внимание на семейството си и не го пренебрегвайте, защото това ще наруши отношенията у дома.  Не бъдете прекалено взискателни към околните. Никой не е съвършен, Вие също.

Телец през месец март 2016 година

Пролетта Ви носи само хубави моменти, но за съжаление не се чувствате доволни. Обзел Ви е песимизъм и трудно понасяте някои обстоятелства, които обаче не зависят от Вас. Вземете се в ръце и си спомнете някои основни мъдрости, на които държите. Вникнете в техния смисъл и това ще Ви помогне да излезете от депресията, в която изпадате. Животът е хубаво нещо и всяко зло е за добро!

Телец през месец април 2016 година

През този период ще изпитвате желание за власт. Липсва ви постоянство в усилията в една посока, повече градивност или продуктивност във финансовата сфера. През този месец ще бъдете доста разсеяни и мислите ви ще бъдат несвързани. Несъмнено ще мислите революционно. Има вероятност да бъдете нетърпеливи и да се държите необичайно. Ще се опитвате да избягате от действителността по всякакви начини и е възможно да се проявят пороци от всякакъв вид. Препоръчително е да си направите медицински преглед, за да избегнете развитието на болести.

Телец през месец май 2016 година

Възможна е  цялостна и съществена промяна на посоката на живота на някои от Телците. Богата творческа и продуктивна амбиция. Ще се издигнете и ще имате власт. Ще имате пълен контрол над вътрешните ви ресурси, емоционални, физически и понякога духовни.  Може да бъдете принудени от икономически интереси да направите ограничения на професията ви, но знаете, че накрая ще постигнете каквото искате. Ще бъдете в хармония с партньора ви.

Телец през месец юни 2016 година

През този период ще бъдете склонни да преувеличавате и да бъдете надменни или да се държите арогантно. Плановете ви изглеждат изпълними, опитайте се да бъдете реалисти и не се отнасяйте извънредно победоносно. Възможни са разногласия с хора, които са ви като учители.  Бъдете умерени и скромни и няма да имате проблеми. Ваш приятел или близък човек ще се отдръпне от вас, защото се държите зле. Внимавайте да не го загубите за винаги.

Телец през месец юли 2016 година

Ще се стремите към самоусъвършенстване и ще получите признанието на висшестоящите и възхищението на хората, които са ви равни по обществено положение. За партньора си вие ще бъдете идеалния придружител на всяко светско събитие. Въпреки това ще трябва да внимавате и да не се поддавате на стрес. Опитайте се да разнообразите интелектуалната работа с други дейности.

Телец през месец август 2016 година

През този месец ще бъдете завладяни от чувства на благодарност, любов и задоволство към заобикалищият Ви свят. Ще преоткриете духовното си начало, ще отдавате голямо значение на духовността и тя ще бъде вашата движеща сила през този период.

Телец през месец септември 2016 година

Представителите на този знак обикновено много трудно сдържат чувствата си, но в себе си усещат, че възможностите  им се поднасят на тепсия. Важно е да осъзнаете, че не винаги се получава така. Внимавайте да не се възгордеете и да не се държите надменно, защото това ще мотивира хората, които искат да ви свалят от „гребена на вълната.“ От високо се пада много лесно и бързо.

Телец през месец октомври 2016 година

Ще бъдете бдителни и ще действате методично. Месец на непрекъснато личностно развитие и триумф. Тайната на успеха е да действате спокойно и разумно във всяка ситуация. Ще сте интроспективни, наблюдателни и аналитични. Партньорът ви ще е притеснен от вашето равнодушие. Включете го в проектите си и му покажете, че чувствата ви не са се променили.

Телец през месец ноември 2016 година

През този месец съществува вероятност да се появят отново проблеми от миналото. Кавги, които сте мислели за приключени, отново ще ви напомнят за себе си. Във взаимоотношенията си избягвайте да правите неуместни сравнения, това няма да бъде прието добре от отсрещната страна. Семейно събиране ще остави у вас неприятно чувство.

Телец през месец декември 2016 година

Ще трябва да се изправите срещу собствените си задръжки и ограничения, както и срещу тези наложени ви от обстоятелствата. Може би ще искате да отхвърлите изцяло всички ограничения и да разширите сферата си на дейност, да посетите нови места и да правите неща, с които не сте се занимавали досега. През този месец също е възможна смяна на работното място или местожителството, както и прекъсване на взаимоотношения.

Класически хороскоп на Телец – характеристика на зодията

Зодия Телец е една от най-интересните зодии в зодиака, тъй като всеки нейн представител има различни качества и отрицания и много малко са общите неща помежду им. Като цяло може да се каже, че първото впечатление за тях е сговорчиви, комуникативни, приятни събеседници, което действително е така. Обичат да са в компания, в която могат да говорят на теми, които ги интересуват, а не намерят ли такава – или замлъкват или просто изчезват с неубедително оправдание. Харесват да се забавляват, да са на маса с приятели, да пийват, хапват и вьобще, падат си големи купонджии.
Личните им чувства не им пречат на работата – устремени са, амбициозни и винаги постигат това, което искат, независимо какво преживяват в личен план. Добри лидери и организатори са.
Страшни перфекционисти са и винаги изтъкват както положителните, така и отрицателните качества на приятелите си, семейството, половинките си. Понякога истините, които казват са твърде болезнени и много хора ги приемат за ненужно прями и искрени. Обичат реда и са перфектни домакини и професионалисти.
На пръв поглед, зодия Телец показва един ведър и свободен от проблеми човек, който обича да се забавлява и усмихва. Зад тази маска обаче се крият бушуващи емоции и чувства, които излизат наяве само пред най-съкровените им хора. Те са земна зодия и са здраво стъпили на земята, но не винаги разумът им помага – често действат импулсивно. Лесно се палят и навлизат в спорове, още по-лесно се ядосват и обиждат, но за сметка на това им минава страшно бързо и доброто настроение се връща за минути. Зодия Телец принципно може да се каже, че е един от най-добрите партньори (партньорки) в зодиака – винаги готови да изслушат, да помогнат, интересуват се от другия, знаят всичко за него, помагат му, развличат го, когато е нужно, но очакват същото и от другата страна. Не го ли получат, загърбват доброто си и аз и показват дяволитата си страна. Интересни хора са, защото винаги се занимават с нещо извън професията си – повечето от тях се грижат старателно за външността си чрез някакъв вид спорт, много от тях са завидно добри готвачи, а също голям процес се занимават с изкуство, тъй като то им идва отвътре.

Лошото при Телците е, че злопаметността им е в повече – веднъж някой прецака ли го по начин, по който им се отразява, оттук-нататък те или го игнорират или започват да кроят планове за отмъщение.
Ако не познавате добре зодия Телец, ще кажете, че това са най-големите сухари на земята, но веднъж запознаете ли се с тях, ще разберете, че никога не може да ви бъде скучно.


Етикети: , , , .
Подобни публикации

Коментари към тази публикация (1)

  1. Възкресия каза:

    Много точно, кратко и ясно сте описали ТЕЛЦИТЕ.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *