Стрелец

23 ноември – 21 декември

ЕЛЕМЕНТ - огън
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Юпитер
ДЕВИЗ – „Аз виждам“
КЛЮЧОВА ДУМА – свобода
ЦВЯТ НА ЗНАКА – виолетово, тъмносиньо ДЕН - четвъртък
МИНЕРАЛИ – топаз, рубин
МЕТАЛ НА ЗНАКА – калай
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 7
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 3, 10, 17, 24, 31 и т.н. през 7 години
БРАК – освен с Дева и Риби, Стрелецът намира общ език с всички
ОБИЧАТ – искреността, честността, природата, животните, пътуването, авантюрите, справедливостта, мъдростта, великото, благородното и възвишеното, церемониите
МРАЗЯТ – неестественото, пресиленото, имитацията, монотонността, низкото и подлото, дребнавото, лошите маниери, подлизурството
СЪВЕТ – действайте винаги според разума си без страст и в духа на справедливостта, която ви вдъхновява

Стрелец през  2016 година

Много работа и много успехи – това ще бъде 2016 година за Стрелеца. Успехите обаче са повече духовни, отколкото материални. Много от представителите на зодията, които се занимават с научна дейност ще направят откритието на живота си и ще постигнат заветната си мечта. Тези, които се занимават с изкуство, ще станат известни или ще успеят да покажат на света своето творчество. В материално отношение успехите ще бъдат умерени, но достатъчни за да може да се радвате спокойно на творческите си постижения. Веднъж постигнати, те рано или късно ще доведат след себе си и финансови постъпления.

 

Стрелеца през месец януари 2016 година

Месецът ще започне с много ангажименти и ще имате нужда от строга организация. Чувствате се малко разпиляни и трудно се концентрирате и затова е нужно да не прекалявате с недоспиването. Имате нужда от правилен режим на живот и достатъчно сън за да успеете да се справите с всичко.

Стрелеца през месец февруари 2016 година

Опитайте се да запазите самообладание за да успеете да се справите с различните ситуации.  Възможно е да сложите началото на нова сериозна сделка, която сте чакали да се осъществи отдавна. Предстои ви много работа, която ще отнеме време от личния ви живот, а това ще се отрази на отношенията с партньора Ви. Подгответе го за този тежък период и поискайте да прояви разбиране.

Стрелеца през месец март 2016 година

Късметът ще Ви съпътства през цялото време и ще бъдете обградени с внимание и любов от близки и приятели.Това ще Ви дава творчески сили и енергия. Месецът е много благоприятен за поемане на по-големи рискове и дори за лотарийни игри. Рисковете обаче винаги трябва да са добре премерени.

Стрелеца през месец април 2016 година

 

Възможно е да попаднете в опасни ситуации.  Избягвайте да правите дългове, които не сте сигурни, че можете да върнете. Очакват ви някои разочарования, свързани с доверие, което малко прибързано се дали. Измъчват Ви съмнения и от Вас зависи да ги преодолеете и да се отърсите трайно от тях. Очакват Ви хубави моменти, усмихнете се и погледнете оптимистично на живота. Той е изпъстрен с какво ли не.


Стрелеца през месец май 2016 година

Ще имате нужда от малко почивка и развлечения. Насладете се на хубавите неща, които ще ви се случат. Освободете малко напрежението и се заредете с енергия. Излезте малко в планината, порадвайте се на природата.  Взаимоотношенията ви с любимият човек ще имат нужда от укрепване – обърнете му внимание.

 

Стрелеца през месец юни 2016 година

 

Период на важни решения в личен и професионален план. Възможно е да се смени работа или адрес. Някои от стрелците ще се разделят с половинките си и това ще им се отрази негативно върху емоционалното състояние. Други ще трябва да избират между семейство и професионално израстване. Период на много трудни решения и стресови ситуации.


Стрелеца през месец юли 2016 година

 

Месецът ще бъде труден.  Ще се чувствате сами и няма да имате сила да се изправите срещу трудностите. Подкрепата на приятелите ще Ви помогне да не сте толкова нервни. Не се предавайте и избягвайте конфликтите. Към края на месеца всичко ще се подреди. Може да се появи неочаквано пътуване – бъдете подготвени. То ще Ви се отрази добре.


Стрелеца през месец август 2016 година

 

Поведението ви ще бъде малко повърхностно, но напрежението вече ще бъде отминало. Ще изпитвате непреодолима нужда да се срещате с хора и да споделяте всичко, което Ви вълнува. Подбирайте добре слушателите си. Възможно е да станете жертва на нелоялност и да Ви откраднат споделена идея, която може да бъде много печеливша.


Стрелеца през месец септември 2016 година

 

Добър период за започване на нови дейности. Приятелските и интимните ви връзки ще бъдат във възход, наслаждавайте им се. Ако направите  определени промени  в работата си, ще получите ненадминати резултати. Очакват Ви сериозни финансови постъпления.


Стрелеца през месец октомври 2016 година

 

Октомври ще е месец на възстановяване и отдаване на близките. Внезапно ще осъзнаете колко сте ги пренебрегнали и ще почувствате непреодолима нужда да прекарвате повече време с тях. Чувството ще бъде точно навреме и дори ще спаси брака на много от водолеите, които често пренебрегват близките си заради своята работа.


Стрелеца през месец ноември 2016 година

 

Възможни са проблеми със здравето. Обърнете си внимание навреме! В работата и в обществения живот ще придобиете голямо влияние . Време е да постигнете своите  цели и да надминете дори  себе си. Ще получите ценна информация или неочаквани възнаграждения.  Ще срещнете стари приятели, които много ще Ви помогнат.


Стрелеца през месец декември 2016 година

 

В края на годината вече може да направите равносметка на всичко постигнато.  Усиленият Ви труд  е дал резултати, но умората си казва думата .Намерете баланса. Занимавайте се с някаква физическа дейност. Отпуснете се и се вслушайте в нуждите ума и  на тялото си. Отдайте се на заслужена почивка и прекарайте празниците в домашна обстановка със семейството си.


Класически хороскоп на Стрелец – характеристика на зодията

Родените под знака Стрелец са честни, безстрашни и откровени. Имат създадени навици за чистота и ред и ценят тези качества у другите. Тенденцията сами да си вършат работата им осигурява повече от един обикновен успех, особено във финансови сделки. Изглеждат затворени в себе си, но нито са скъперници, нито егоисти, всъщност отрано са научили стойността на парите.
Стрелците рядко правят грешки. Почти винаги срещат разочарование и неуспех, когато се уповават на чужди съвети. Най-забележителната им черта е способността им да се съсредоточават. Обичат спорта и спортуването. У тях има една тенденция неоснователно да се сърдят и при най-малка забележка, направена на шега. Тяхната голяма енергия ги прави нетърпеливи. Би трябвало да се научат на толерантност, учтивост, да уважават чувствата на другите. Стрелците не би трябвало да очакват пълно признание за доброто, което правят, и за помощта, която дават. Трябва да бъдат внимателни при избора на приятели. Много често Стрелците проявяват забавно остроумие и способност за допълване и усувършенстване откритията на другите. Проявяват голяма сръчност в домакинската работа. Те знаят, че бъдещето е много по-добро от всяко минало. Понякога могат да бъдат крайно отмъстителни. В гнева си знаят как да обидят. Хората от зодия Стрелец се стремят да превърнат на практика своите идеали. Те са чудесни по характер, когато им се даде свобода.
При Стрелците не господства практическата мисъл на Близнака или Девата, при тях господства философията. Не всички хора, родени под този знак са философи, но почти всички имат вродена любов към природата, която далеч надхвърля примитивното начало, характерно за Овена.

Личността на Стрелците се изразява в спокойно държане, още повече че знаят как да скрият в дъното на душата си грижи и безпокойства. При зла съдба личността им излъчва магнетизъм, който им позволява да вдъхнат вяра на партньора си. Понякога са безгрижни и не мислят за утрешния ден, като се впускат в опасни приключения. Качествата им почиват върху лочлността, искреността и здравия разум. Имат склонност да бъдат: оптимисти, приятелски настроени, аргументирани, сговорчиви. Сред интересите на Стрелците са: религията, философията, пътуването (особено в чужбина), правото, книгите, издателската дейност, даването на съвети. Имат вкус към риска и спорта.

Етикети: , , , .
Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *