Начало / Хороскопи / Водолей

Водолей

20 януари – 18 февруари

ЕЛЕМЕНТ – въздух
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Уран, но и Сатурн
ДЕВИЗ – „Аз мога“ и „Аз се надявам“
КЛЮЧОВА ДУМА – независимост
ЦВЯТ – тъмносин
ДЕН НА ЗНАКА – събота
МИНЕРАЛИ – син сапфир, аметист, бисер и корали
МЕТАЛ НА ЗНАКА – алуминий и платина
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 4, 8, 9, 10, 11
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 2, 9, 16, 23, 30 и т.н. през 7 години
БРАК – благоприятни отношения с родените под Близнаци, Лъв и Везни. Добро разбирателство със Стрелец
ОБИЧАТ – мисленето, компанията, организираното, техниката, интересното, държащото в напрежение, предизвикателството, ексцентричното, омайващото и сензацията
МРАЗЯТ – рутината, педантичността, егоизма, упорството и глупостта, необмисленото, всичко, което ограничава свободата му
СЪВЕТ– усамотете се и размислете винаги преди да действате, изчаквайте вътрешния си разум и никога няма да сгрешите.

Водолей през 2018 година

Много добра финансово година ще бъде 2018 година за Водолеите. И ако миналата година е била трудна за тези, които се занимават с бизнес, то тая обещаващо ще компенсира загубите Ви и дори ще наваксате. Успешна ще бъде годината и за тези, които са решили да продължат обучението си. Възможност за нови хоризонти ще открие тази година за тях и е възможно много от представителите на знака да успеят да се реализират в професията, за която са мечтали. В личен план и по отношение на любовта, годината ще бъде малко скучна и сива. Но поне сериозни трусове и раздели не се очакват.

Водолей през месец януари 2018 година

Още през първият месец на 2018година  въпреки стегнацията на пазара след коледните и новогодишни празници, Водолеите  ще имат късмет и тези, които се занимават с търговия ще подпишат нови договори и ще реализират много добри печалби. И както се казва: както започне годината, така ще Ви върви до края! Възможни са печалби и от игри. Не пропилявайте спечелените средства, а ги инвестирайте разумно. Годината ще бъде добра за инвестиции и възвращаемост.

Водолей през месец февруари 2018 година

Ще бъдете спокойни и уравновесени. На няколко пъти хора около Вас ще направят опит да Ви извадят от контрол, но няма да успеят. Не се поддавайте на провокации, а трезво и разумно преценявайте всяко свое начинание и стъпка, защото от това зависи бъдещото Ви развитие. Не отлагайте изпити или курсове, които сте планирали още през миналата година. Намерете начин да съчетаете работа и обучение. Това е важно!

Водолей през месец март 2018 година

През март ще се радвате на малко повече свободно време и възможност да се отпуснете с приятели. Тези от Вас, които навършват кръгла годишнина, ще получат подарък, който много ще ги изненада. Ще се радвате на много внимание и любов от близки хора. Пазете и внимавайте при работа с документи, защото са възможни загуба или кражба на важни за Вас документ. Малко ще сте разсеяни този месец.

Водолей през месец април 2018 година

През април ще бъдете малко нервни склонни към конфликти. Известна параноя ще Ви измъчва и непрекъснато ще се чувствате излъгани и измамени. Опитайте се възможно най-бързо да се отървете от това чувство, защото е погрешно и е плод само на Вашите фантазии. Погледнете малко по-оптимистично на всичко около Вас. Песимизмът, който Ви е завладял само Ви пречи.

Водолей през месец май 2018 година

През май много от Водолеите ще пътуват и ще имат много нови контакти и то успешни. Нови запознанства ще имате и с представители от противоположния пол. Възможни са и нови любовни връзки, но те ще бъдат нетрайни. Внимавайте, защото изневери от Ваша страна няма да останат неразкрити, а това може да Ви създаде сериозни проблеми в личен план.

Водолей през месец юни 2018 година

Огромна енергия ще ви даде възможност да работите усилено през юни. Способността да балансирате, ще бъде във ваш плюс. Ще можете да надниквате под маските на хората и да виждате ясно какви са в действителност. Внимавайте да не се вманиачите прекалено, защото може да направите съдбоносни грешки.

Водолей през месец юли 2018 година

Ще бъдете склонни към харчене на пари и благотворителност. Ще давате пари на просяците по улицата без да се замисляте и всеки зов за помощ ще Ви разстройва. Тази сантименталност се дължи на особености в характера на част от Водолеите, които вече към средата на годината ще са се почувствали финансово стабилни и ще се вълнуват от социалните несправедливости, на които стават свидетели. Не се увличайте, защото не можете да спасите сами света!

Водолей през месец август 2018 година

През този месец ще се отдръпнете от материалния свят ще потърсите спокойствие. Ще трябва да намерите баланс между реалността и целите и мечтите си. Ще ви бъде трудно, но не се отказвайте. Почивката, за която мечтаете отдавна, вече ще бъде реалност. Заредете се с много енергия, защото Ви чака много работа.

Водолей през месец септември 2018 година

Септември Ви чака много работа. Изведнъж сякаш всичко ще се струпа този месец и ще трябва да гоните срокове и да правите различни комбинации. Времето все няма да Ви стига и това може да Ви изнерви много. Потърсете помощ от човек, на когото имате доверие за да разпределите задачите и да спазите всички срокове. Внимавайте с лекарствата!

Водолей през месец октомври 2018 година

През октомври ще са важни отношенията ви с чужденци, а е възможно и пътуване извън страната. Нови сделки, нови проекти и контакти са характерни за този период. Всичко ще бъде много успешно за Вас. Опитайте се да съчетаете полезното с приятното като по време на пътуванията разглеждате забележителности и музеи. Имате нужда от душевна храна, която ще се отрази благоприятно на вътрешното ви Аз.

Водолей през месец ноември 2018 година

Склонност към авантюри е характерна за този месец. Не се поддавайте на влияния от страна на познати и приятели, за които добре знаете, че не Ви обичат много. Контролирайте се и се пазете от злоупотреба с алкохол. Погрижете се за здравето си – възможни са проблеми със стари хронични болежки.

Водолей през месец декември 2018 година

Декември ще бъде месец на равносметка. Усещането за успешна година ще бъде почти при всички Водолеи. Не оставяйте нищо недовършено през тази година. Платете си и всички сметки и задължения. Приключете годината на чисто, защото това е важно за следващата. Отдайте се на едно хубаво прекарване на празниците. Ще бъдете в добра кондиция и добро здраве през месеца. Обърнете внимание на любимите си хора, защото голяма част от успехите се дължат на тяхната подкрепа.

Класически хороскоп на Водолей

Личността на Водолеите притежава способности, които им помагат да анализират напълно нещата и да извлекат от тях полезни знания. Имат голяма сила на съсредоточаване. Гъвкавостта на ума им ги прави много общителни и улеснява приятелските им връзки. Те са решителни, упорити и често спорят. Склонни са да бъдат: нетактични, независими, толерантни, бунтовно настроени, дистанцирани. Сред интересите на Водолеите са: помощта за другите, приятелите, истината, политиката, окултните науки

Водолей са много добри анализатори и извличат винаги полезното. Имат гъвкав ум и голяма сила на съсредоточване. Решителни, упорити и често спорят. Те са много общителни и имат много приятели.

Водолея е много добродушен, оригинален, отвеян и общителен знак. Новатор. Притежава разум в излишък и бързо схваща много неща особено ако са грандиозни щуротии. Ексцентричен. Необикновен и странен. Винаги е готов за приключения и веселби. Хубаво тяло и уникално излъчване.

В зодиака Водолеите са противоположни по позиция на Лъва. Въпреки това те му скачат по егоцентризъм и дори го задминават, но това си качество го използват за да веселят другите и за да им правят безплатно шоу, докато Лъва изисква подчинение и уважение. Водолея е много весел, дружелюбен и либерално настроен човек. Има обаяние което излъчва дори когато не е на кеф. Най странния знак в зодиака е и най оригиналния. Изпитва удоволствие от дейности като изобретяване на нещо невиждано до момента, което ще ти подари или ще го използвате за взаимни забавления. Хуманист и алтруист. За него е много важно да става майтап. Верен и всеотдаен приятел. Споделя всичко, което представлява интерес за теб, а в повечето случаи лошите черти в характера им вредят на тях самите. Отнесени от вихъра. Адски несериозни, вятърничави и плямпала. Надувки. Ако обещаят нещо вероятността да го изпълнят е минимална. Не случайно в политиката гъмжи от тези. Дразнители. Студени. Ината им е пословичен и само Телеца е способен да оказва сериозна конкуренция в тази област. Упорити до опасни нива. Рядко се съобразяват с чувствата ти, които при тях са в оскъдица и са им малко познати. Не допускат никой прекалено близко до себе си. Винаги се дистанцират и създават изкуствена преграда в отношенията. Говорят много и преувеличават.

Прочетете също

Скорпион

През ноември повечето от скорпионите ще се чувстват доволни и щастливи. Някак без проблем ще гледат на живота с розови очила. И това ще бъде от голяма полза за приятели, които имат нужда от подкрепа. Дайте им тази подкрепа, защо след време те ще Ви се отблагодарят двойно. В духа на оптимизма, който Ви е обхванал, е възможно и да дойдат парични постъпления, които допълнително ще оцветят живота ви в розово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics