Начало / Хороскопи / Водолей

Водолей

20 януари – 18 февруари

ЕЛЕМЕНТ – въздух
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Уран, но и Сатурн
ДЕВИЗ – „Аз мога“ и „Аз се надявам“
КЛЮЧОВА ДУМА – независимост
ЦВЯТ – тъмносин
ДЕН НА ЗНАКА – събота
МИНЕРАЛИ – син сапфир, аметист, бисер и корали
МЕТАЛ НА ЗНАКА – алуминий и платина
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 4, 8, 9, 10, 11
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 2, 9, 16, 23, 30 и т.н. през 7 години
БРАК – благоприятни отношения с родените под Близнаци, Лъв и Везни. Добро разбирателство със Стрелец
ОБИЧАТ – мисленето, компанията, организираното, техниката, интересното, държащото в напрежение, предизвикателството, ексцентричното, омайващото и сензацията
МРАЗЯТ – рутината, педантичността, егоизма, упорството и глупостта, необмисленото, всичко, което ограничава свободата му
СЪВЕТ– усамотете се и размислете винаги преди да действате, изчаквайте вътрешния си разум и никога няма да сгрешите.

Водолей през 2017 година

След доста трудната за Водолея 2016 год., през следващата 2017 год. повечето от представителите на знака ще берат плодовете на своя упорит труд. Късметът също ще бъде на тяхна страна и са възможни дори лесни печалби. На много от козирозите птиченцето, което каца на рамото само веднъж и не бива да бъде изпускано, ще кацне при тях точно тази година. Именно затова трябва да са нащрек за да не го изпуснат. Освен шанс в кариерата, много от представителите на зодията е възможно да срещнат любовта на живота си и не бива да я изпускат. Успешна година за Водолея, но трябва да бъде постоянно нащрек за да разпознае правилно шансовете, които съдбата му дава през тази година и да успее да ги използва пълноценно.

Водолей през месец януари 2017 година

Месецът ще бъде богат на срещи и запознанства. Възможни са предложения за нова и по-добре платена работа. Добре е да се премисля всяко действие и всяка дума, защото грешките ще бъдат със значителни последствия и може да са непоправими. Съвети от приятел, които са се доказали като такива, ще помагат ако се почуствате несигурни в преценката си. Доверете им се, защото безпристрастното мнение на близък човек може да се окаже от голямо значение .

Водолей през месец февруари 2017 година

Склонност към деспотично отношение и нервност може да станат причина да загубите близък приятел. Не гледайте на всички около Вас като на подчинени, не се опитвайте да командвате в стремежа си да държите нещата под контрол. Малко повече толерантност ще Ви бъде от полза. Опитайте да овладеете емоциите си и мислете трезво и разумно, не допускайте да излезете извън контрол, независимо, че може да изпаднете в критични ситуации, от които зависи бъдещето Ви. Късметът е на Ваша страна, а ако успеете да запазите спокойствие, ще спечелите още повече.

Водолей през месец март 2017 година

Много от Водолеите ще срещнат през март нова любов, която е възможно да промени напълно живота им. Някои дори ще мислят за брак още след първите срещи и контакти. Настроени сте романтично през този месец и сте склонни към красиви жестове и подаръци. Правете ги смело, защото ще бъдат оценени по достойнство. Всяко добро, което направите през този месец, ще Ви се върне стократно след време. Жестове на благотворителност също ще Ви дадат едно приятно усещане, а по-късно ще бъдете възнаградени от съдбата.

Водолей през месец април 2017 година

Най-трудния месец за годината ще бъде този. Ще се наложи дори да търсите помощ от близки и колеги. Работа и ангажименти ще Ви затрупват отвсякъде и ще имате чувството, че всичко е решило да се случи точно сега и веднага. Не изпадайте в паника! Ще се справите, но имате нужда от сериозна организация и евентуална помощ в дадени моменти. Потърсете я без да робувате на егото си.

Водолей през месец май 2017 година

Месецът не е подходящ за пътувания и особено за дълго шофиране. Добре е да обърнете внимание на здравето си. Пролетната умора и натрупаното напрежение е възможно да се отразят негативно на имунната Ви система. Опитайте се да се храните по-здравословно и изхвърлете сандвичите и бургерите от менюто си. В никакъв случай не се изкушавайте да работите нощно време и да не си доспивате. Това ще доведе до непоправими грешки, за които много ще съжалявате и трудно ще може да поправите. Намалете малко темпото!

Водолей през месец юни 2017 година

Месеца ще бъде интересен и богат на събития, но е възможно да бъдете малко раздразнителни и нервни ако предварително не сте си организирали времето. Възможно е стари съдебни дела да напомнят за себе си. Отнасяйте се към всичко винаги с голямо внимание, за да не направите грешка, която впоследствие няма да може да поправите. Силата на вашият зодиакален знак е дисциплината и може да се справите.

Водолей през месец юли 2017 година

Юли по правило е най-хубавият месец в годината за Вас. Обичате го и е добре да го посветите на годишната отпуска, която ще бъде наситена от силни и положителни изживявания. Тези, които вече са срещнали любовта на живота си и планират брак, то това е най-подходящия месец и момент. Всичко, което започнете или направите през този месец, ще бъде с късмет и ще става лесно и по Ваше желание и очакване.

Водолей през месец август 2017 година

Август ще бъде един от най-активните Ви месеци тази година. Много малко ще са тези, които ще заминат на почивка. Дори и отпуската си ще използвате за ремонти и работа у дома. Усещането, че времето все не Ви стига и няма да може да се справите с всичко, което трябва да свършите, направо ще Ви влудява. Опитайте се да бъдете по-уравновесени за да Ви върви работата. Ще се справите само ако сте спокойни и организирани.

Водолей през месец септември 2017 година

Месец на промените. Ще бъдете заредени с положителна енергия и някои от Вас ще имат смелостта да започнат нов и много различен бизнес, а други може да сключат брак. Предстои рязко увеличение на доходите. Много срещи със стари и нови приятели, които допълнително ще Ви зареждат с енергия.

Водолей през месец октомври 2017 година

През октомври вече ще се чувствате малко по-спокойни. Периодът е добър за подписване на договори и започване на нови начинания. Тези от Вас, които не са доволни от себе си до този момент, сега е времето да сменят работа или да започнат нещо ново. Ще усещате сериозна подкрепа от всички около Вас и даже от съдбата. Трябва само да намерите сили за промяната или новото начинание и да вземете сами решението.

Водолей през месец ноември 2017 година

Нужда от близки хора, спокойствие и любов ще изпитвате през този период. Ще се чувствате малко самотни и изоставени, доста вече уморени. Да, годината е била доста трудна за повечето от Вас и не сте имали време за контакти и забавления, а много от приятелите Ви вече са спрели да Ви търсят. Не се отчайвайте, а просто им се обадете и потърсете контактите и любовта, от които имате нужда. Те ще Ви дадат нови сили и ще Ви накарат да се почувствате отново значими. Ако приходите Ви са се увеличили и го позволява, направете скромни подаръци на всички, които всъщност сте пренебрегнали през година.

Водолей през месец декември 2017 година

Отдайте се на празниците и на почивка. Имате нужда от това! Каквото сте успели да свършите през годината, свършили сте. Та това не е последната година от живота Ви…… Позволете си малко повече лукс, поглезете се всеки по свой начин. Повечето от Вас ще го заслужават, а и вече ще могат да си го позволят.

Класически хороскоп на Водолей

Личността на Водолеите притежава способности, които им помагат да анализират напълно нещата и да извлекат от тях полезни знания. Имат голяма сила на съсредоточаване. Гъвкавостта на ума им ги прави много общителни и улеснява приятелските им връзки. Те са решителни, упорити и често спорят. Склонни са да бъдат: нетактични, независими, толерантни, бунтовно настроени, дистанцирани. Сред интересите на Водолеите са: помощта за другите, приятелите, истината, политиката, окултните науки

Водолей са много добри анализатори и извличат винаги полезното. Имат гъвкав ум и голяма сила на съсредоточване. Решителни, упорити и често спорят. Те са много общителни и имат много приятели.

Водолея е много добродушен, оригинален, отвеян и общителен знак. Новатор. Притежава разум в излишък и бързо схваща много неща особено ако са грандиозни щуротии. Ексцентричен. Необикновен и странен. Винаги е готов за приключения и веселби. Хубаво тяло и уникално излъчване.

В зодиака Водолеите са противоположни по позиция на Лъва. Въпреки това те му скачат по егоцентризъм и дори го задминават, но това си качество го използват за да веселят другите и за да им правят безплатно шоу, докато Лъва изисква подчинение и уважение. Водолея е много весел, дружелюбен и либерално настроен човек. Има обаяние което излъчва дори когато не е на кеф. Най странния знак в зодиака е и най оригиналния. Изпитва удоволствие от дейности като изобретяване на нещо невиждано до момента, което ще ти подари или ще го използвате за взаимни забавления. Хуманист и алтруист. За него е много важно да става майтап. Верен и всеотдаен приятел. Споделя всичко, което представлява интерес за теб, а в повечето случаи лошите черти в характера им вредят на тях самите. Отнесени от вихъра. Адски несериозни, вятърничави и плямпала. Надувки. Ако обещаят нещо вероятността да го изпълнят е минимална. Не случайно в политиката гъмжи от тези. Дразнители. Студени. Ината им е пословичен и само Телеца е способен да оказва сериозна конкуренция в тази област. Упорити до опасни нива. Рядко се съобразяват с чувствата ти, които при тях са в оскъдица и са им малко познати. Не допускат никой прекалено близко до себе си. Винаги се дистанцират и създават изкуствена преграда в отношенията. Говорят много и преувеличават.

Прочетете също

Скорпион

През ноември повечето от скорпионите ще се чувстват доволни и щастливи. Някак без проблем ще гледат на живота с розови очила. И това ще бъде от голяма полза за приятели, които имат нужда от подкрепа. Дайте им тази подкрепа, защо след време те ще Ви се отблагодарят двойно. В духа на оптимизма, който Ви е обхванал, е възможно и да дойдат парични постъпления, които допълнително ще оцветят живота ви в розово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics