Дева

24 август – 23 септември

ЕЛЕМЕНТ – земя
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Меркурий
ДЕВИЗ – „Аз анализирам“
КЛЮЧОВА ДУМА – работа
ЦВЯТ – кафяв
ДЕН – сряда
МИНЕРАЛИ – хризолит, изумруд, ахат, турмалин
МЕТАЛ – никел
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 3, 5
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 7, 14, 21, 28, 35 и т.н. през 7 години
БРАК – благоприятни женитби с родените под знак Козирог, Риби и Телец. Много добре се разбират с Рак и Скорпион
ОБИЧАТ – порядъка, точността, мисленето, пресмятането, умния съвет, златната среда, разумния компромис, оценката на другите, яснота и чистота
МРАЗЯТ – неопределените неща и постъпки, преумереността, крайностите, буйните импулси, нечистоплътността, глупостта, кавгата
СИЛАТА им е в предвидливостта, упоритото преследване на съвършеното в работата, логиката, методичния начин на работа
СЪВЕТ– имайте повече доверие в себе си.

Дева през 2019 година

2019 година ще бъде противоречива за повечето родени под знака на Дева. Някои ще постигнат върха на своята кариера през тази година или ще станат много известни, а други ги очаква спад. Възможно е и да се сблъскате и с двете в рамките на годината. Не бива обаче да се самозабравяте от успехите или да се отчайвате от неуспехите, защото така може да провалите всичко, за което сте се борили и работили през миналата година. За вас прекалените успехи и известност са малко опасни и променят отношението Ви към околните. Тази Ви слабост може да стане причина за спад след големите успехи.

Дева е през месец януари 2019 година

В първият месец на 2019 година ще бъде много натоварени и малко песимистично настроени. Умората ще си каже думата във втората половина на месеца и е възможно дори да се разболеете от грип или подобно заболяване характерно за зимата. Имунната Ви система има нужда от укрепване и затова помислете за по-добро хранене и почивка.

Дева през месец февруари 2019 година

Работата Ви ще започне да дава резултати и това ще ви хареса и стимулира. Ще се почувствате изпълнени с енергия, а някои от Вас допълнително ще бъдат стимулирани от необикновено щастлива нова любов. Късметът вече започва да Ви се усмихва, а това ще Ви хареса. Помнете, че не бива да се самозабравяте.

Дева през месец март 2019 година

Опитайте се да запазите самообладание за да успеете да се справите с различните ситуации. Ще бъдете натоварени с доста работа, но тя ще бъде последвана от значителни финансови постъпления. Възможно е да сложите началото на нова сериозна сделка, която сте чакали да се осъществи отдавна.

Дева през месец април 2019 година

Ще се радвате на много внимание от своите близки. Възможни са нови и незабравими преживявания в любовния си живот. Доверете се на сърцето си и се отдайте на силни и неповторими преживявания, защото месеца е вълшебен за Вас.

Дева през месец май 2019 година

Обърнете повече внимание на външният си вид. Пазете се от необмислени реакции. Очаква Ви свобода, която до скоро не сте имали и това ще се окаже влияние на поведението Ви. Ако сте обвързани, не позволявайте да бъдете съблазнени, защото може после да съжалявате за постъпките си.

Дева през месец юни 2019 година

Не пренебрегвайте приятелите си, защото те имат нужда от Вас . Скоро може и Вие да имате нужда от тях. Ще бъдете заобиколени от много хора и може да откриете ново приятелство някъде около Вас. Ще се чувствате самоуверени и с добро здраве. Възможно е неразумно да пренебрегвате или подцените опасност. Не прекалявайте с рисковете. Изострете вниманието си. Не се доверявайте на хора, които малко познавате.

Дева през месец юли 2019 година

Очаква Ви сериозен проблем, който ще ви накара да се замислите за поставянето на едно ново начало. Ще изразявате свободно чувствата си и ще имате нужда от верни приятели до себе си. Към края на месеца може да се подлъжете да се присъедините към една прекалено дръзка компания. От познанството си с тези хора ще загубите повече, отколкото ще спечелите.

Дева през месец август 2019 година

Ще имате нужда от усамотяване и спокойствие, за да премислите следващите си стъпки. Възможни са грешки и затова потърсете съвет от по-възрастни свои близки или родители. Накрая обаче нека окончателното решение си е само Ваше.

Дева през месец септември 2019 година

Внимавайте да не бъдете използвани от хитри хора. Отношенията с партньора ще бъдат много важни за вас, но може да са източник на разочарование и чувство на безсилие. Заради силния ви оптимизъм и честите ви успехи, Вие не можете да понесете евентуално осуетяване на плановете Ви. Впускате се в ново приключение, но без да сте научили ценните уроци от предишния неуспех. Внимавайте с кръвното налягане и черния дроб.

Дева през месец октомври 2019 година

Октомври ще бъде сравнително спокоен месец. Спокойствието ще Ви зареди с необикновена вътрешна сила и енергия. Конкуренти ще се опитат да ви извадят от равновесие, но вие ще ги победите. Владеете положението, но са възможни проблеми в любовните отношения. Направете всичко за да изясните евентуални недоразумения с партньора си за да не го загубите.

Дева през месец ноември 2019 година

През ноември  ще започнете да усещате вече първите успехи. Необходимо  е  да промените малко своето поведение и да бъдете  по-малко критични и безкомпромисни по  отношение на околните. Никой не е идеален, Вие също. Много от Девите е възможно през този месец да помислят за брак и семейство. Критичен момент ще е около 17 ноември. За някои  от Вас ще бъде благоприятен и може да имате значителни  финансови постъпление, но за други са възможни доста стресови и неприятни  ситуации. Нужно и важно  е да запазите самообладание за да успеете да реагирате  бързо и правилно  на създалата се  екстремна ситуация.

Дева през месец декември 2019 година

Декември е характерен с важни контакти с партньори и приятели.  Ще пътувате доста  и то вероятно зад граница. Периодът ще бъде много динамичен, ще се радвате на финансови постъпления, но ще бъдете и склонни доста да харчите. Бъдете внимателни и ако чувствате нужда да проявите  щедрост, направете го за най-близките си. Избягвайте хазартни игри, защото има опасност да претърпите големи загуби.

 

Класически хороскоп на Дева – характеристика на зодията

Дева са доста резервирани. Отдават прекалено внимание на детайлите и аналитичният им ум ги забавя. Търсят съвършенство във всичко, което вършат и отдават много повече време, отколкото е необходимо за изпълнението им. Справят се във всяка област, която изисква точност, прецизност. Критичното им чувство е добре развито, но много често се съмняват в себе си. Имат нужда да бъдат стимулирани от хора, на които признават по-добри качества от техните. Зодия Дева са отлични изпълнители, притежават талант.

Най доброто качество на Девите е, че забелязват онези дребни детайли, които убягват на останалите. Те са ненадминати в боравенето с цифри, миниатюрни детайли, поприща които изискват буден и деен ум и анализаторски качества. Като подчинени са най подходящия избор . Ако имате нужда от перфектни бачкатори и работохолици то най добрия избор е Дева. Имат склонност да се запасяват с мангизи за черни дни, но не във дивата форма на скъперничеството, а в благоразумното боравене с финикийски знаци. Страхотно е постигането на баланс между прагматизма и реализма от една страна и богатата душевност и въображение от друга . Човек очаква от една Дева да е дребнава и критична, но често бива приятно изненадан и предразположен към едни по възвишени и чисти щуротии . Ненавиждат простаците и хората с идиотско чувство за хумор. Те самите имат страховито такова и често се случва да го използуват по един много изчистен начин. Разбира се в повечето случаи за да осмеят някой недостатък или тъпанарско поведение на някого. Много добри имитатори са и когато имат настроение за лигавщини са в състояние да те разсмеят по този начин – имитирайки до съвършенство някой човек и доукрасен по перфектен начин от самите тях . Винаги е подредено около тях. Докато другите си търсят книгата или ключовете от мазето – Девата винаги знае къде се намира червения пълнител за химикалка или иглата среден размер с вдянат бял конец дълъг около шест сантиметра и някакви си там милиметри , които ще и стигнат за да зашие скъсаното копче на костюма.

Девата е човек, който може да бъде поставен в категорията Дразнител. Не те оставя на мира докато не ти изброи купища недостатъци и не те обсипе с препоръки и съвети за разрешаването на даден проблем. Девата върви след теб и гаси лампите, мърморейки колко е скъпа електроенергията.

Дева са интелигентни, умни, търпеливи, но бурните неовладяни страсти ги притесняват – това не са техните води – нещо повече – изглеждат им несериозни. Трудно ще заинтересувате Дева с емоции тип мексикански сериал. Те обичат умерените неща, умерените емоции, реда и чистотата. Сериозната им природа не пропуска никаква подробност и лесно схваща истинския смисъл на нещата. Те отдават прекалено внимание на детайлите и аналитичният им ум ги забавя. Търсят съвършенство във всичко, което вършат и отдават много повече време, отколкото трябва за изпълнението. Справят се във всяка област, която изисква точност, прецизност. Критичното им чувство е добре развито, но много често се съмняват в себе си. Имат нужда да бъдат стимулирани от хора, на които признават по-добри качества от техните. Отлични изпълнители, притежават талант.

Прочетете също

Скорпион

Ще вземате правилни решения през този месец. Сериозното ви и съзнателно отношение ще ви осигури издигане в обществото, макар и бавно. Вашата честност и почтеност ще бъдат оценени от приятелите ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics