Дева

24 август – 23 септември

ЕЛЕМЕНТ – земя
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Меркурий
ДЕВИЗ – „Аз анализирам“
КЛЮЧОВА ДУМА – работа
ЦВЯТ – кафяв
ДЕН – сряда
МИНЕРАЛИ – хризолит, изумруд, ахат, турмалин
МЕТАЛ – никел
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 3, 5
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 7, 14, 21, 28, 35 и т.н. през 7 години
БРАК – благоприятни женитби с родените под знак Козирог, Риби и Телец. Много добре се разбират с Рак и Скорпион
ОБИЧАТ – порядъка, точността, мисленето, пресмятането, умния съвет, златната среда, разумния компромис, оценката на другите, яснота и чистота
МРАЗЯТ – неопределените неща и постъпки, преумереността, крайностите, буйните импулси, нечистоплътността, глупостта, кавгата
СИЛАТА им е в предвидливостта, упоритото преследване на съвършеното в работата, логиката, методичния начин на работа
СЪВЕТ– имайте повече доверие в себе си.

Дева през 2017 година

2017 година ще бъде много богата на емоции в личен план. На много от представителите на тази зодия ще се сбъднат мечтите на живота. Голямата упоритост, проявена през изминалата година, ще бъде възнаградена почти за всички. Не бива обаче да се самозабравяте от успехите и да губите връзка с реалността, защото това може да Ви изиграе лоша шега. Въоръжени с много оптимизъм, просто продължете напред и нагоре като обмисляте предварително всяка своя стъпка.

Дева е през месец януари 2017 година

Януари ще бъдете изцяло отдадени на кариерата си и изграждане на авторитет. Много от Вас ще се радват на нови идеи, които ще започнат да осъществяват с лекота. Успехите в работата обаче ще бъдат за сметка на любовта. Много от Вас пренебрегвайки половинката си, има опасност да я загубят или дори да развалят семейството си. Опитайте се да съчетаете личен живот и кариера по-успешно за да не се стига до сътресения.

Дева през месец февруари 2017 година

Успехите ще Ви съпътстват и през февруари. Някои от представителите на зодията дори могат да направят открития или изобретения в периода 5-9 -ти февруари. Това ще положи основите на нов тласък в кариерното развитие и нови хоризонти за бъдещо развитие в личен план. Ще бъдете заобиколени от много приятели, които ще Ви се възхищават. Това не бива да става причина и не допускайте да се вземете прекалено “ на сериозно“ и да се самозабравите.

Дева през месец март 2017 година

Март ще бъде малко по-неблагоприятен месец, защото има рискове от конфликти. Възможно е да станете свидетели на нещо, което да стане причина за раздори с колеги или в семейството. Не губете самообладание, защото гневът е лош съветник. Опитайте се да се овладеете и да прецените трезво ситуацията, защото в повечето случаи няма да е нищо сериозно и фатално. От Вас зависи до колко ще се разрасне евентуалния конфликт.

Дева през месец април 2017 година

Април е белязан от промени. Много от представителите на зодията е възможно да сменят работата си, а някои дори да заминат в чужбина. Нови запознанства, нови колеги. Възможни са и нови любовни връзки, които да приключат с брак за тези, които не са семейни. Към края на м. април са възможни финансови сътресения, които да се отразят негативно на настроението Ви. Внимавайте с игри, залагания и др., защото са възможни загуби.

Дева през месец май 2017 година

През този месец е възможно да се почувствате изморени, някои от Вас дори песимистично настроени. Многото емоции, през които сте преминали през изминалите месеци са Ви дошли в повече. Не се отпускайте! Предстои Ви много работа и тепърва ще жънете успехите на годината. Погрижете се за здравето си и преодолейте пролетната умора с разходки на чист въздух и контакти с природата и близки хора. Обърнете внимание и на родителите си.

Дева през месец юни 2017 година

Месецът е много успешен. Енергията, оптимизмът и въодушевлението Ви започват да се възвръщат. В работата Ви всичко става така както бихте искали, а у дома цари мир и спокойствие. Много от Вас ще възстановят стари партньорства и дружби и ще реализират отдавна позабравени планове. Семейството и дома ще станат някак по-значими и дори по-важни от кариерата през този месец, особено в третото десетдневие. Несемейните ще започнат да мечтаят за брак и семеен уют.

Дева през месец юли 2017 година

Месец юли на 2017 година ще бъде съдбовен за девите. Много от тях ще получат награди, други признание от шефове или издигане в кариерата. Възможни са и печалби от игри или получаване на наследство, на което въобще не сте се надявали. Каквото и да Ви се случи, споделете го с най-близките си и споделете радостта и щастието от успехите си. Само така те ще бъдат значими за Вас и за в бъдеще и ще Ви помогнат да продължите напред и нагоре. Този месец може да даде голям тласък на бъдещото Ви развитие ако не изиграете лошо картите си и не се възгордеете прекалено.

Дева през месец август 2017 година

През този месец си дайте почивка, защото я заслужавате. Прекарайте отпуската си със стари и верни приятели и се отпуснете поне за седмица- две. Обърнете внимание и на децата и любимия човек. В края на месеца ще получите възможност, вече отпочинали да довършите започнат проект, в който дори вече не сте вярвали.

Дева през месец септември 2017 година

През този месец ще работите много. Нужна Ви е мобилизация и концентрация за да не допускате грешки, които могат да имат неприятни последици. Внимавайте при работа с документи, особено след 18 септември. Този период не е подходящ за сключване на нови договори и сделки, но няма проблем за довършване на вече започнати такива.

Дева през месец октомври 2017 година

Месецът ще бъде доста напрегнат и е необходимо сами да създадете равновесие между личните ангажименти и служебните задължение за да успеете да се справите. Същевременно месецът ще бъде много добър за създаване на трайни любовни връзки. Тези от представителите на зодията, които са били самотни до този момент имат шанса да срещнат любовта на живота си, но само ако залисани от служебните си ангажименти не останат слепи за нея и не я пропуснат.

Дева през месец ноември 2017 година

Този месец ще започнете да усещате вече плодовете на успеха. Нужно е обаче да промените малко стила си на поведение и да си наложите по-меко и не толкова критично и безкомпромисно отношение към околните. Никой не е идеален, Вие също. Много от Девите е възможно през този месец да създадат семейство. Критичен момент ще е около 11 ноември,периода за някои ще бъде благоприятен и може да имат добри финансови постъпление, но за други са възможни доста стресови и екстремни ситуации. Важно е да запазите самообладание и да успеете да реагирате адекватно и бързо на създалата се ситуация.

Дева през месец декември 2017 година

Месецът е характерен с много и важни контакти с партньори и приятели. Много ще пътувате и то е вероятно да е зад граница. Периодът ще бъде много динамичен, ще се радвате на финансови постъпления, но ще бъдете и склонни доста да харчите. Бъдете внимателни и ако чувствате нужда да покажете щедрост, направете го за дома и семейството. В никакъв случай не се поддавайте на хазартни игри, защото има опасност да претърпите големи загуби.

 

Класически хороскоп на Дева – характеристика на зодията

Дева са доста резервирани. Отдават прекалено внимание на детайлите и аналитичният им ум ги забавя. Търсят съвършенство във всичко, което вършат и отдават много повече време, отколкото е необходимо за изпълнението им. Справят се във всяка област, която изисква точност, прецизност. Критичното им чувство е добре развито, но много често се съмняват в себе си. Имат нужда да бъдат стимулирани от хора, на които признават по-добри качества от техните. Зодия Дева са отлични изпълнители, притежават талант.

Най доброто качество на Девите е, че забелязват онези дребни детайли, които убягват на останалите. Те са ненадминати в боравенето с цифри, миниатюрни детайли, поприща които изискват буден и деен ум и анализаторски качества. Като подчинени са най подходящия избор . Ако имате нужда от перфектни бачкатори и работохолици то най добрия избор е Дева. Имат склонност да се запасяват с мангизи за черни дни, но не във дивата форма на скъперничеството, а в благоразумното боравене с финикийски знаци. Страхотно е постигането на баланс между прагматизма и реализма от една страна и богатата душевност и въображение от друга . Човек очаква от една Дева да е дребнава и критична, но често бива приятно изненадан и предразположен към едни по възвишени и чисти щуротии . Ненавиждат простаците и хората с идиотско чувство за хумор. Те самите имат страховито такова и често се случва да го използуват по един много изчистен начин. Разбира се в повечето случаи за да осмеят някой недостатък или тъпанарско поведение на някого. Много добри имитатори са и когато имат настроение за лигавщини са в състояние да те разсмеят по този начин – имитирайки до съвършенство някой човек и доукрасен по перфектен начин от самите тях . Винаги е подредено около тях. Докато другите си търсят книгата или ключовете от мазето – Девата винаги знае къде се намира червения пълнител за химикалка или иглата среден размер с вдянат бял конец дълъг около шест сантиметра и някакви си там милиметри , които ще и стигнат за да зашие скъсаното копче на костюма.

Девата е човек, който може да бъде поставен в категорията Дразнител. Не те оставя на мира докато не ти изброи купища недостатъци и не те обсипе с препоръки и съвети за разрешаването на даден проблем. Девата върви след теб и гаси лампите, мърморейки колко е скъпа електроенергията.

Дева са интелигентни, умни, търпеливи, но бурните неовладяни страсти ги притесняват – това не са техните води – нещо повече – изглеждат им несериозни. Трудно ще заинтересувате Дева с емоции тип мексикански сериал. Те обичат умерените неща, умерените емоции, реда и чистотата. Сериозната им природа не пропуска никаква подробност и лесно схваща истинския смисъл на нещата. Те отдават прекалено внимание на детайлите и аналитичният им ум ги забавя. Търсят съвършенство във всичко, което вършат и отдават много повече време, отколкото трябва за изпълнението. Справят се във всяка област, която изисква точност, прецизност. Критичното им чувство е добре развито, но много често се съмняват в себе си. Имат нужда да бъдат стимулирани от хора, на които признават по-добри качества от техните. Отлични изпълнители, притежават талант.

Прочетете също

Скорпион

През ноември повечето от скорпионите ще се чувстват доволни и щастливи. Някак без проблем ще гледат на живота с розови очила. И това ще бъде от голяма полза за приятели, които имат нужда от подкрепа. Дайте им тази подкрепа, защо след време те ще Ви се отблагодарят двойно. В духа на оптимизма, който Ви е обхванал, е възможно и да дойдат парични постъпления, които допълнително ще оцветят живота ви в розово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics