Начало / Хороскопи / Козирог

Козирог

22 декември- 20 януари

ЕЛЕМЕНТ – земя
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Сатурн
ДЕВИЗ – „Аз действам“
КЛЮЧОВА ДУМА – амбиция
ЦВЯТ НА ЗНАКА – черно
ДЕН – събота
МИНЕРАЛИ – корал
МЕТАЛ НА ЗНАКА – олово
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 9
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 37, 44, 51, 58, 65 и т.н. през 7 години
БРАК – подходящи зодии са Телец, Везни и Рак. Хармония има и с Дева. Разбират се добре със Скорпион и Риби
ОБИЧАТ работата, уморителния труд, отговорностите, дълга, задълбочеността, традиционното, законното, резервираността
МРАЗЯТ – мързела, несериозността, липсата на цел, прекаленото бърборене, импулсивното, прекалено модерното, скитничеството, да претупват работата си
СИЛАТА им е в упорития труд и в постоянството
СЪВЕТ– да не оставят никога събитията да ги изненадват. Да разчитат повече на себе си, отколкото на помощта на другите

Козирог през 2017 година

Богата на събития година за Козирога. И през тази година късметът ще е на негова страна. Ще бъдете инициатори на сериозни промени в семейството. Възможни са покупка или продажба на имоти и промени на дом. Финансово годината ще бъде много добра за стрелците. Парите сякаш ще ги преследват и ще идват отвсякъде. Не бива обаче да се разпускат в харченето, защото им предстоят много кардинални промени, за които ще им трябват. В любовта годината ще бъде стабилна и е възможно тези, които не са обвързани да сключат брак.

Козирог през месец януари 2017 година

През януари ще се чувствате малко уморени въпреки празниците и ще търсите топлината и уюта на дома. Сякаш малко сте се дезорганизирали след празниците и трябва да се мобилизирате, защото още в края на месеца ще получите известие, което може кардинално да промени живота Ви и от Вас зависи да се справите добре. Родителите Ви ще имат също нужда от Вас.

Козирог през месец февруари 2017 година

Пазете се от вирусни инфекции през този месец. Ще имате доста работа и е нужно да бъдете здрави и работоспособни. Подписване на договор или нова придобивка ще Ви изненадат и зарадват. Това ще внесе сериозна стабилност и сигурност в семейството Ви. Това е месецът, в който трябва да отделите време и да внесете ред малко в документацията си. Огледайте добре и финансово си състояние като планувате добре и разумно предстоящите си задължителни разходи.

Козирог през месец март 2017 година

Срещи с много хора и нови запознанства ще бележат началото на пролетта. Ще чувствате прилив на енергия и желание за нови хоризонти. Жена, която не сте виждали от години е възможно да се появи отново в живота Ви с хубави новини. Купуване или продажба на имот ще станат причина за промяна на адрес на близък човек и ще трябва да му помагате.

Козирог през месец април 2017 година

Месецът е добър за промени в личен план. Ако отдавна замисляте раздяла или искате да заживеете заедно с партньор, сега е момента да го решите. Не се плашете от промяната, защото със сигурност е за добро. Здравето Ви е стабилно, но внимавайте и се пазете от злополуки.

Козирог през месец май 2017 година

Месец на хармония и разбирателство. Ще бъдете в добри отношения с родителите си. Взаимоотношенията ви с противоположния пол също ще бъдат добри. Ще бъдете спонтанни и самоуверени. Социалните ви умения ще ви помогнат за професионални успехи. Ако открито изразявате емоциите си пред любимите хора, вашите най-големи очаквания ще бъдат задоволени. Възможни са проблеми със стомаха. Внимавайте какво ядете.

Козирог през месец юни 2017 година

Ще бъдете напълно независими и много упорити. Избягвайте крайностите при собствените си дела. Имате нужда да се налагате на другите, да бъдете първи или център на вниманието, но това може да се отрази зле на крайните резултати . Ще работите усилено, ще бъдете изключително концентрирани и ще се фокусирате върху мислите си, ще усещате необичайна вътрешна сила. През този период ще имате способността да ръководите. Внимавайте да не се превърнете в деспот и околните да Ви намразят.

Козирог през месец юли 2017 година

Успехи в любовта и личния живот през този месец. Личното ви обаяние ще ви осигури много обожатели. Ще имате нужда от това и ще се чувствате доста добре. Ще бъдете способни да изразите богатия си вътрешен свят по много различни начини – чрез разговори, писмено или чрез езика на тялото. Ще изпитвате голяма нужда от внимание и ще го получите. Промените ще са много положителни. Очакват Ви и приятни изненади.

Козирог през месец август 2017 година

През този месец ви очаква голям напредък и успех в кариерата. Вашата увереност и ентусиазмът ви ще насочват правилно енергията ви, което ще доведе до развитие и цялостен успех. Ще увеличите доходите си и ще инвестирате пари в различни бизнес проекти. Ще имате ясна представа за бъдещите си цели. Ще изпитате задоволство и гордост от правилното изпълнение на задачите си.

Козирог през месец септември 2017 година

През този месец ще демонстрирате любовта си без да изпитвате срам или комплекси. Ще бъдете сигурни в чувствата си и открито ще ги споделите с партньора си. Ако сте влюбени и все още не сте изразили чувствата си, сега е идеалното време да го направите, в случай, че не се заблуждавате и сте сигурни, че изборът ви е правилен.

Козирог през месец октомври 2017 година

Период на заздравяване на връзки с приятели и колеги. Опитайте се да се помирите с човек, с когото сте в обтегнати отношения. Със сигурност ще имате успех и ще преодолеете неразбирателствата и грешките от миналото. Успешно приключване на спорове и съдебни дела.

Козирог през месец ноември 2017 година

Ще бъдете малко изнервени и доста изморени. Възможни са грешно преценени действия и планове. Не очаквайте семейството вида ги одобри. Опитайте се да ги убедите, че сте прави и ако те успеят в обратното, послушайте ги. Така ще си спестите доста неприятности в бъдеще. Вероятни са здравословни проблеми, причинени от емоционален дисбаланс. Погрижете се за нервите си и се хранете правилно.

Козирог през месец декември 2017 година

Декември ще е най-успешния месец в годината. Тогава ще усетите резултатите от всичко, което сте направили през цялата година. Ще успеете да приключите повечето от делата си и то много успешно. Финансовите резултати също ще са перфектни. Пригответе се за едни приятни празници, а най-добре ги планирайте още в началото на месеца, защото ще имате нужда от чист въздух и малко почивка в планината. Направете го с най-близките си хора, а не с големи компании.

 

Класически хороскоп на Козирог

Козирог са практични и устойчиви. Започнат ли нещо, винаги го довеждат докрай. Не позволяват нищо да препречи пътя им. Целеустремени са. Като врагове са непобедими, а като приятели – лоялни докрай. Строги и консервативни са. Зодия Козирог живеят до дълбока старост, и когато остареят, остават млади по дух.

Козирозите са трудолюбиви и амбициозни. Можете да ги намерите във вашият курс, университета или из рафтовете на някоя библиотека. Тъй като добре си вършат работата обикновено ги ангажират в различни мероприятия. Най-добрия начин да се приближите до тях ако работите за някое общо дело. Те обаче знаят разликата между искрения комплимент и подмазването. Не им пишете твърде цветисти писма и не им правете твърде страстни признания в любов. Козирозите се интересуват от изкуствата и театъра и ги привличат интелектуалците. Можете да обсъждате книги, картини, музика, политика, но е добре ако можете да кажете нещо интересно. Никога не придавайте като свое собствено мнение или отношение, което не е ваше. Козирозите бързо откриват претенциозността и превзетостта. Козирога обича да играе ролята на учител. Винаги можете да признаете своето невежество пред него и да му позволите да ви обучава. При обществено събиране козирозите обикновено са в основата му. Той може би не е най-интересната личност, която някога сте познавали, остроумието му не е блестящо, той се разкрива най-вече, когато разисквате върху сериозни проблеми – световните новини или финансите Той винаги е в течение на това, което става и очаква от вас същото. Ако е така вие няма да имате никакви тревоги, за да привлечете вниманието му и да събудите неговия интерес. Те знаят цената на парите и опитват да колекционират неща, които имат крайна стойност. Можете да й доставите с един скъп пръстен с диамант, но тя би била щастлива да получи много по-евтин, но хубав античен пръстен, чиято стойност с времето ще расте.

Мъжът козирог ще бъде благодарен ако му подарите рядка книга или оригинална картина особено ако е от обещаващ художник. Една забележка: козирозите са привързани към семействата си. Ако се опитате да я впечатлите с билети за премиера вместо това вземете три билета за по-късна дата и поканете майка й. Това ще бъде голям плюс за вас. Те обичат да вечерят добре, в луксозна обстановка. Ако я водите в ресторант изберете достатъчно добър. Ако я каните на вечеря в къщи, предвидете ядене, което ще изглежда толкова добро, колкото е и вкусно. Светлината на свещите и истинското хубаво вино ще помагат за случая. Мъжете козирози се впечатляват от жени, които добре познават пътя към кухнята. Те обичат да бъдат глезени. Мястото, което ще подберете за любовната среща трябва да изглежда елегантно мебелирано и луксозно даже и ако не е. Козирозите не обичат евтините неща. За тях е добре всичко да бъде първокласно.

Прочетете също

Стрелец

Налага се да се изправите срещу собствените си задръжки и ограничения, както и срещу тези наложени ви от обстоятелствата. Може би ще искате да отхвърлите изцяло всички ограничения и да разширите сферата си на дейност, да посетите нови места и да правите неща, с които не сте се занимавали досега.

Един коментар

  1. Това което е написано отнася ли се за мъжа козирог.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics