Начало / Хороскопи / Козирог

Козирог

22 декември- 20 януари

ЕЛЕМЕНТ – земя
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Сатурн
ДЕВИЗ – „Аз действам“
КЛЮЧОВА ДУМА – амбиция
ЦВЯТ НА ЗНАКА – черно
ДЕН – събота
МИНЕРАЛИ – корал
МЕТАЛ НА ЗНАКА – олово
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 9
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 37, 44, 51, 58, 65 и т.н. през 7 години
БРАК – подходящи зодии са Телец, Везни и Рак. Хармония има и с Дева. Разбират се добре със Скорпион и Риби
ОБИЧАТ работата, уморителния труд, отговорностите, дълга, задълбочеността, традиционното, законното, резервираността
МРАЗЯТ – мързела, несериозността, липсата на цел, прекаленото бърборене, импулсивното, прекалено модерното, скитничеството, да претупват работата си
СИЛАТА им е в упорития труд и в постоянството
СЪВЕТ– да не оставят никога събитията да ги изненадват. Да разчитат повече на себе си, отколкото на помощта на другите

Козирог през 2019 година

След доста трудната за Козирог  2018 год., през следващата 2019 год. повечето от представителите на знака ще берат плодовете на своя упорит труд. Късметът също ще бъде на тяхна страна и са възможни дори лесни печалби. На много от Козирозите птиченцето, което каца на рамото само веднъж и не бива да бъде изпускано, ще кацне при тях точно тази година. Именно затова трябва да са нащрек за да не го изпуснат. Освен шанс в кариерата, много от представителите на зодията е възможно да срещнат любовта на живота си и не бива да я изпускат. Успешна година за Козирога, но трябва да бъдат постоянно нащрек за да разпознаят правилно шансовете, които съдбата им дава през тази година и да успеят да ги използват пълноценно.

Козирог през месец януари 2019 година

Месецът ще бъде богат на срещи и запознанства. Възможни са предложения за нова и по-добре платена работа. Добре е да се премисля всяко действие и всяка дума, защото грешките ще бъдат със значителни последствия и може да са непоправими. Съвети от приятели, които са се доказали като такива, ще помагат ако се почувствате несигурни в преценката си. Доверете им се, защото безпристрастното мнение на близък човек може да се окаже от голямо значение .

Козирог през месец февруари 2019 година

Склонност към деспотично отношение и нервност може да станат причина да загубите близък приятел. Не гледайте на всички около Вас като на подчинени, не се опитвайте да командвате в стремежа си да държите нещата под контрол. Малко повече толерантност ще Ви бъде от полза. Опитайте да овладеете емоциите си и мислете трезво и разумно, не допускайте да излезете извън контрол, независимо, че може да изпаднете в критични ситуации, от които зависи бъдещето Ви. Късметът е на Ваша страна, а ако успеете да запазите спокойствие, ще спечелите още повече.

Козирог през месец март 2019 година

Много от представителите на Козирог ще срещнат през март нова любов, която е възможно да промени напълно живота им. Някои дори ще мислят за брак още след първите срещи и контакти. Настроени сте романтично през този месец и сте склонни към красиви жестове и подаръци. Правете ги смело, защото ще бъдат оценени по достойнство. Всяко добро, което направите през този месец, ще Ви се върне стократно след време. Жестове на благотворителност също ще Ви дадат едно приятно усещане, а по-късно ще бъдете възнаградени от съдбата.

Козирог през месец април 2019 година

Най-трудния месец за годината ще бъде този. Ще се наложи дори да търсите помощ от близки и колеги. Работа и ангажименти ще Ви затрупват отвсякъде и ще имате чувството, че всичко е решило да се случи точно сега и веднага. Не изпадайте в паника! Ще се справите, но имате нужда от сериозна организация и евентуална помощ в дадени моменти. Потърсете я без да робувате на егото си.

Козирог през месец май 2019 година

Месецът не е подходящ за пътувания и особено за дълго шофиране. Добре е да обърнете внимание на здравето си. Пролетната умора и натрупаното напрежение е възможно да се отразят негативно на имунната Ви система. Опитайте се да се храните по-здравословно и изхвърлете сандвичите и бургерите от менюто си. В никакъв случай не се изкушавайте да работите нощно време и да не си доспивате. Това ще доведе до непоправими грешки, за които много ще съжалявате и трудно ще може да поправите. Намалете малко темпото!

Козирог през месец юни 2019 година

Месеца ще бъде интересен и богат на събития, но е възможно да бъдете малко раздразнителни и нервни ако предварително не сте си организирали времето. Възможно е стари съдебни дела да напомнят за себе си. Отнасяйте се към всичко винаги с голямо внимание, за да не направите грешка, която впоследствие няма да може да поправите. Силата на вашият зодиакален знак е дисциплината и може да се справите.

Козирог през месец юли 2019 година

Юли по правило е най-хубавият месец в годината за Вас. Обичате го и е добре да го посветите на годишната отпуска, която ще бъде наситена от силни и положителни изживявания. Тези, които вече са срещнали любовта на живота си и планират брак, то това е най-подходящия месец и момент. Всичко, което започнете или направите през този месец, ще бъде с късмет и ще става лесно и по Ваше желание и очакване.

Козирог през месец август 2019 година

Август ще бъде един от най-активните Ви месеци тази година. Много малко ще са тези, които ще заминат на почивка. Дори и отпуската си ще използвате за ремонти и работа у дома. Усещането, че времето все не Ви стига и няма да може да се справите с всичко, което трябва да свършите, направо ще Ви влудява. Опитайте се да бъдете по-уравновесени за да Ви върви работата. Ще се справите само ако сте спокойни и организирани.

Козирог през месец септември 2019 година

Месец на промените. Ще бъдете заредени с положителна енергия и някои от Вас ще имат смелостта да започнат нов и много различен бизнес, а други може да сключат брак. Предстои рязко увеличение на доходите. Много срещи със стари и нови приятели, които допълнително ще Ви зареждат с енергия.

Козирог през месец октомври 2019 година

През октомври вече ще се чувствате малко по-спокойни. Периодът е добър за подписване на договори и започване на нови начинания. Тези от Вас, които не са доволни от себе си до този момент, сега е времето да сменят работа или да започнат нещо ново. Ще усещате сериозна подкрепа от всички около Вас и даже от съдбата. Трябва само да намерите сили за промяната или новото начинание и да вземете сами решението.

Козирог през месец ноември 2019 година

Нужда от близки хора, спокойствие и любов ще изпитвате през този период. Ще се чувствате малко самотни и изоставени, доста вече уморени. Да, годината е била доста трудна за повечето от Вас и не сте имали време за контакти и забавления, а много от приятелите Ви вече са спрели да Ви търсят. Не се отчайвайте, а просто им се обадете и потърсете контактите и любовта, от които имате нужда. Те ще Ви дадат нови сили и ще Ви накарат да се почувствате отново значими. Ако приходите Ви са се увеличили и го позволява, направете скромни подаръци на всички, които всъщност сте пренебрегнали през година.

 

Козирог през месец декември 2019 година

Отдайте се на празниците и на почивка. Имате нужда от това! Каквото сте успели да свършите през годината, свършили сте. Та това не е последната година от живота Ви…… Позволете си малко повече лукс, поглезете се всеки по свой начин. Повечето от Вас ще го заслужават, а и вече ще могат да си го позволят.

 

Класически хороскоп на Козирог

Козирог са практични и устойчиви. Започнат ли нещо, винаги го довеждат докрай. Не позволяват нищо да препречи пътя им. Целеустремени са. Като врагове са непобедими, а като приятели – лоялни докрай. Строги и консервативни са. Зодия Козирог живеят до дълбока старост, и когато остареят, остават млади по дух.

Козирозите са трудолюбиви и амбициозни. Можете да ги намерите във вашият курс, университета или из рафтовете на някоя библиотека. Тъй като добре си вършат работата обикновено ги ангажират в различни мероприятия. Най-добрия начин да се приближите до тях ако работите за някое общо дело. Те обаче знаят разликата между искрения комплимент и подмазването. Не им пишете твърде цветисти писма и не им правете твърде страстни признания в любов. Козирозите се интересуват от изкуствата и театъра и ги привличат интелектуалците. Можете да обсъждате книги, картини, музика, политика, но е добре ако можете да кажете нещо интересно. Никога не придавайте като свое собствено мнение или отношение, което не е ваше. Козирозите бързо откриват претенциозността и превзетостта. Козирога обича да играе ролята на учител. Винаги можете да признаете своето невежество пред него и да му позволите да ви обучава. При обществено събиране козирозите обикновено са в основата му. Той може би не е най-интересната личност, която някога сте познавали, остроумието му не е блестящо, той се разкрива най-вече, когато разисквате върху сериозни проблеми – световните новини или финансите Той винаги е в течение на това, което става и очаква от вас същото. Ако е така вие няма да имате никакви тревоги, за да привлечете вниманието му и да събудите неговия интерес. Те знаят цената на парите и опитват да колекционират неща, които имат крайна стойност. Можете да й доставите с един скъп пръстен с диамант, но тя би била щастлива да получи много по-евтин, но хубав античен пръстен, чиято стойност с времето ще расте.

Мъжът козирог ще бъде благодарен ако му подарите рядка книга или оригинална картина особено ако е от обещаващ художник. Една забележка: козирозите са привързани към семействата си. Ако се опитате да я впечатлите с билети за премиера вместо това вземете три билета за по-късна дата и поканете майка й. Това ще бъде голям плюс за вас. Те обичат да вечерят добре, в луксозна обстановка. Ако я водите в ресторант изберете достатъчно добър. Ако я каните на вечеря в къщи, предвидете ядене, което ще изглежда толкова добро, колкото е и вкусно. Светлината на свещите и истинското хубаво вино ще помагат за случая. Мъжете козирози се впечатляват от жени, които добре познават пътя към кухнята. Те обичат да бъдат глезени. Мястото, което ще подберете за любовната среща трябва да изглежда елегантно мебелирано и луксозно даже и ако не е. Козирозите не обичат евтините неща. За тях е добре всичко да бъде първокласно.

Прочетете също

Стрелец

Тези от Стрелците, които са работили неуморно през годината и са успели да съчетаят работа и личен живот, ще се радват на спокоен месец и празници в приятна домашна атмосфера с любими хора.

Един коментар

  1. Това което е написано отнася ли се за мъжа козирог.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics