Лъв

23 юли – 22 август

EЛЕМЕНТ – огън
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Слънце
ДЕВИЗ – „Аз съм“ или „Аз искам“
КЛЮЧОВА ДУМА – сила
ЦВЯТ НА ЗНАКА – оранжев, жълт, син
ДЕН – неделя
МИНЕРАЛИ – диамант, рубин, кехлибар
МЕТАЛ – злато
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 1, 10, 19, 28
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 19, 26, 33, 40, 47 и т.н. през 7 години
БРАК – Лъв трябва да пристъпя към женитбата с максимална предпазливост и разумност. Бракът е най-щастлив със Стрелец, Овен, също и Близнаци. Разбират се с Водолей и Везни
ОБИЧАТ – честта, великодушието, високите длъжности, тържествата, разкоша, великолепието, лукса, ласкателството, справедливостта, мъжката гордост, възвишеното, авторитета, драматизма
МРАЗЯТ – посредствеността, недъзите, недъгавите, критиката, подлостта, страхливостта, интригите, измамата
СИЛАТА им е във външното проявление на чувствата, голямата физическа сила, която им позволява да се налагат
СЪВЕТ – действайте винаги според съвестта си и прощавайте недостатъците на другите, даже ако сте разочаровани
СЪДБА– слава, знаменитост

Лъв през 2018 година

Интересна година за Лъва. Много промени както в личен, така в професионален план. Със своята типична уравновесеност много от Лъвовете най-накрая ще се решат да създадат семейство или да заминат на работа в чужбина. 2018  година ще бъде успешна за всички Лъвове и затова те могат смело да правят съдбоносни стъпки и да взимат важни решения. Не правете обаче нищо сами, защото ще имате нужда от духовна подкрепа за да постигнете вътрешно равновесие, спокойствие и стабилност. ще имате нужда някой непрекъснато да Ви подкрепя и да потвърждава, че взимате правилните решения. Много добре подберете човека до себе си.

Лъв през месец януари 2018 година

Още януари ще бъде благосклонен към Лъва и това ще даде възможност на много от представителите на зодията да погледнат оптимистично и да планират с месеци напред. Ще се освободите бързо от предишни депресии и негативни мисли. Обадете се на приятели, излезте сред природата. Това ще Ви зареди с енергия, а ще имате голяма нужда от нея. Предстоят Ви много приятни изненади, но и доста работа.

Лъв през месец февруари 2018 година

Месецът е подходящ за подписване на договори започване на нови начинания. Късметът ще Ви съпътства през цялото време и ще бъдете обградени с внимание и любов от близки и приятели. Отговорете им със същото, подарете нещо скъпо и желано на любимия човек до себе си. Така ще го направите щастлив, а за Вас това ще бъде стъпка към нов вид отношения и разбирателство. Отърсете се от егоизма, който Ви е обзел през последните години.

Лъв през месец март 2018 година

Опитайте се да запазите самообладание за да успеете да се справите с различните ситуации. Ще бъдете натоварени с доста работа, но тя ще бъде последвана от значителни финансови постъпления. Възможно е да сложите началото на нова сериозна сделка, която сте чакали да се осъществи отдавна.

Лъв през месец април 2018 година

Възможно е да попаднете в непредвидени опасни ситуации. Не прибързвайте с вземането на решения. Избягвайте да правите дългове, които не сте сигурни, че можете да върнете. Очакват ви философски или религиозни разочарования. Измъчват Ви съмнения и от Вас зависи да ги преодолеете и да се отърсите трайно от тях. Очакват Ви хубави моменти, усмихнете се и погледнете оптимистично на живота.

Лъв през месец май 2018 година

Помислете за нещо, което ще може да ви сближи с партньора Ви. Ще имате нужда от това. Бъдете готови да се насладите на развлеченията, които ви се предлагат, както и на хубавите неща, които ще ви се случат. През втората половина на месеца ще искате по-голяма свобода във финансовата сфера и любовта. Липсата на чувственост във взаимоотношенията ви с любимият човек ще ви кара да се чувствате несигурни.

Лъв през месец юни 2018 година

Период на важни решения в личен и професионален план. Това означава, че тези от вас, които са намерили най-подходящият партньор, могат да се насладят и усетят любовта още повече. Също така, тези от Вас, които имат емоционално слаба връзка, трябва да я прекратят окончателно. Същото важи и за професионалната сфера, тези от вас, които се чувстват удобно, ще вършат с удоволствие работата си без ограничения, но тези, които стоят на работното си място само заради изгода ще предприемат някои промени.

Лъв през месец юли 2018 година

През този период ще се чувствате сами и няма да имате сила да се изправите срещу външния свят. Подкрепата на другите ще ви помогне да не сте толкова гневни. Не се предавайте. Избягвайте споровете. Към края на месеца ще възстановите енергията си. Може да се появи неочаквано пътуване – бъдете подготвени. То ще Ви се отрази добре.

Лъв през месец август 2018 година

Ще отдавате голямо значение на чувствата. Ще бъдете весели и леко невъздържани. Поведението ви ще бъде малко повърхностно. Изпитвате нужда да се чувствате привлекателни и искате да сте заобиколени от хора. Ще бъдете изключително общителни и ще имате желание за експерименти. Внимавайте с експериментите, защото може да причините болка на близки хора.

Лъв през месец септември 2018 година

Добър период за започване на нещо ново и интересно . Приятелските и интимните ви връзки ще бъдат във възход, наслаждавайте им се. Ако извършите определени промени ще получите ненадминати резултати. Бъдете решителни, но все пак избягвайте непремерените рискове.

Лъв през месец октомври 2018 година

Месец на хармония. Ако ограничавате харченето, бизнесът ви ще процъфтява. Доброто ви чувство за хумор и оптимизмът ви, ще ви направят желан събеседник. Това ще ви радва, тъй като отдавате голямо значение на светския живот. Някой се надява да забележите колко много ви харесва. Вгледайте се в очите му и ще разберете кой е той.

Лъв през месец ноември 2018 година

Възможни проблеми със здравето на близък човек. Огледайте се и му обърнете внимание, защото е възможно да изпуснете момента, в който може да му се помогне. Ще придобиете голямо влияние в работата и в обществения живот. Време е да постигнете нови цели и да надминете себе си. Ще получите ценна информация или неочаквани възнаграждения. Приятел ще ви покани на парти, което дълго ще помните.

Лъв през месец декември 2018 година

В края на годината ще искате да направите равносметка на всичко постигнато. Като цяло ще сте доволни от себе си. Не се отпускайте обаче, въпреки предстоящите празници, ще имате доста работа, която ще е от голямо значение за бъдещ период. Спазвайте установения ред, за да избегнете опасни ситуации. Намерете баланса. Занимавайте се с някаква физическа дейност. Отпуснете се и се вслушайте в нуждите ума и на тялото си.

Класически хороскоп на Лъв

Лъв са големи, величествени и своенравни котки – техният закрилник е не коя да е планета, а самото Слънце. Те са господарите на джунглата на зодиака (или поне така си мислят) и тук в този момент няма как в главата ви да не изгрее мисълта за Кралят-Слънце.

Лъвът е една от най-силните зодии в зодиака. Понякога е много трудно да бъдеш Лъв, но още по- трудно е да останеш приятел на Лъва. Той е човечен и това е една от най-силните му черти. Тази искрена човечност му носи симпатии и уважение. Около него всеки се чувства разбран, възроден, подпомогнат. Това са хора на добрата воля с твърде живи чувства – горещи, спонтанни, импулсивни. Лъвът притежава голяма духовна сила. Постъпките му са белязани с печата на неговата царствена власт, защото винаги действа със сигурност, без да отстъпва пред трудностите. Умее да подтикне и другите към действие, като винаги си запазва правото да се намеси, ако сметне за нужно. Той ръководи по-добре, от когото и да било, и това не му носи никакви неприятности, защото хората го уважават.
Има разбира се и слаби страни. На първо място той е склонен към суетност, не е добър психолог, поради което прави и значими грешки. Най-честата от тях е, че когато постигне връх в кариерата си, силата му може да го подведе и да го превърне в диктатор. Тъй като е чистосърдечен, Лъвът понякога е по детски наивен и попада в многобройни клопки, защото счита, че всеки е тъй почтен него. Положителното в случая е, че въобще не се огорчава от заблужденията си и не страда. Щом някой не го разбира или не се подчинява на волята му, той се ръководи от принципа „Толкова по-зле за него.“ Дори не му идва на ума да се сърди. Лъвът не познава отмъщението, но може да прояви внезапен гняв и в такъв момент да е безпощаден. Ако овладее яростта си, лесно прощава. Все пак човешката низост го смайва. Просто не може да си представи как хората стигат до такова положение и самоунижение.
Властта е много желана от Лъва, но по-интелигентните натури се стремят да я използват за добро.
Да бъдеш приятел с Лъва, е голям шанс, а да останеш такъв е понякога истински подвиг. Лъвът не престава да обича хората около себе си, но силно го привличат нови личности. Това е причина много хора да го смятат за неверен. Те просто не разбират неговата ценностна система.
Трябва да се помни, че за представителите на зодия Лъв днес е всичко, а утре не съществува. Това важи и за двата пола.
Лъвът и Лъвицата обичат да живеят нашироко. Те обожават разкоша, лукса, скъпите дрехи, блясъка. Дори когато пътуват, трябва да тънат в удобства. Това е една от подбудите, които ги карат да се стремят към високо обществено положение и да включат всичко в действие, за да постигнат успех в работата си. Не разчитат на случайности: учат, работят, планират, организират. Имат добра интуиция кога и как да приложат всичките си умения и да постигнат желаното.
Повечето Лъвове умеят да контролира силите си, да направляват собствената си енергия и да преодолява трудностите. Това не са хора, които се предават пред обстоятелствата.

Единственото, което един Лъв не може да бъде – е да бъде посредствен. Представителите на този знак са надарени с типичното за царя на животните достолепие и изключителност, сила и забележителност. Не само гордо вдигнатата глава на царя на джунглата, тежката и самоуверена походка, осанката ще ви пленят. Цялостното излъчване на Лъва е ослепително, асоциира се със слънчевата топлина и сила. Той е оптимистичен и притежава неизтощима енергия.

Прочетете също

Стрелец

Налага се да се изправите срещу собствените си задръжки и ограничения, както и срещу тези наложени ви от обстоятелствата. Може би ще искате да отхвърлите изцяло всички ограничения и да разширите сферата си на дейност, да посетите нови места и да правите неща, с които не сте се занимавали досега.

Един коментар

  1. az sam lav i prosto sam iomena ot ipredeleniata vi. ne ni obi4at mnogo nas lavovete za6toto sme 4estni prekaleno otkrovenni koeto za drugite e prosto nemislimo kak moje da sme takiva i zatova imame vragove

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics