Лъв

23 юли – 22 август

EЛЕМЕНТ – огън
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Слънце
ДЕВИЗ – „Аз съм“ или „Аз искам“
КЛЮЧОВА ДУМА – сила
ЦВЯТ НА ЗНАКА – оранжев, жълт, син
ДЕН – неделя
МИНЕРАЛИ – диамант, рубин, кехлибар
МЕТАЛ – злато
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 1, 10, 19, 28
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 19, 26, 33, 40, 47 и т.н. през 7 години
БРАК – Лъв трябва да пристъпя към женитбата с максимална предпазливост и разумност. Бракът е най-щастлив със Стрелец, Овен, също и Близнаци. Разбират се с Водолей и Везни
ОБИЧАТ – честта, великодушието, високите длъжности, тържествата, разкоша, великолепието, лукса, ласкателството, справедливостта, мъжката гордост, възвишеното, авторитета, драматизма
МРАЗЯТ – посредствеността, недъзите, недъгавите, критиката, подлостта, страхливостта, интригите, измамата
СИЛАТА им е във външното проявление на чувствата, голямата физическа сила, която им позволява да се налагат
СЪВЕТ – действайте винаги според съвестта си и прощавайте недостатъците на другите, даже ако сте разочаровани
СЪДБА– слава, знаменитост

Лъв през 2017 година

2017 година ще бъде противоречива за повечето родени под знака на Лъва. Някои ще постигнат върха на своята кариера през тази година или ще станат много известни, а други ги очаква спад. Възможно е и да се сблъскате и с двете в рамките на годината. Не бива обаче да се самозабравяте от успехите или да се отчайвате от неуспехите, защото така може да провалите всичко, за което сте се борили и работили през миналата година. За вас прекалените успехи и известност са малко опасни и променят отношението Ви към околните. Тази Ви слабост може да стане причина за спад след големите успехи.

Лъв през месец януари 2017 година

В първият месец на 2017 година ще бъде много натоварени и малко песимистично настроени. Умората ще си каже думата във втората половина на месеца и е възможно дори да се разболеете от грип или подобно заболяване характерно за зимата. Имунната Ви система има нужда от укрепване и затова помислете за по-добро хранене и почивка.

Лъв през месец февруари 2017 година

Работата Ви ще започне да дава резултати и това ще ви хареса и стимулира. Ще се почувствате изпълнени с енергия, а някои от Вас допълнително ще бъдат стимулирани от необикновено щастлива нова любов. Късметът вече започва да Ви се усмихва, а това ще Ви хареса. Помнете, че не бива да се самозабравяте.

Лъв през месец март 2017 година

Много пътувания и разнообразни преживявания и срещи изпъстрят месеца. Възможни запознанства с много влиятелни в бранша Ви личности. Добре е внимателно да обмислите поведението си през този месец предварително. Не допускайте да загубите стари приятелства.

Лъв през месец април 2017 година

Ще се радвате на много внимание от своите близки. Възможни са нови и незабравими преживявания в любовния си живот. Доверете се на сърцето си и се отдайте на силни и неповторими преживявания, защото месеца е вълшебен за Вас.

Лъв през месец май 2017 година

Обърнете повече внимание на външният си вид. Пазете се от необмислени реакции. Очаква Ви свобода, която до скоро не сте имали и това ще се окаже влияние на поведението Ви. Ако сте обвързани, не позволявайте да бъдете съблазнени, защото може после да съжалявате за постъпките си.

Лъв през месец юни 2017 година

Не пренебрегвайте приятелите си, защото те имат нужда от Вас . Скоро може и Вие да имате нужда от тях. Ще бъдете заобиколени от много хора и може да откриете ново приятелство някъде около Вас. Ще се чувствате самоуверени и с добро здраве. Възможно е неразумно да пренебрегвате или подцените опасност. Не прекалявайте с рисковете. Изострете вниманието си. Не се доверявайте на хора, които малко познавате.

Лъв през месец юли 2017 година

Очаква Ви сериозен проблем, който ще ви накара да се замислите за поставянето на едно ново начало. Ще изразявате свободно чувствата си и ще имате нужда от верни приятели до себе си. Към края на месеца може да се подлъжете да се присъедините към една прекалено дръзка компания. От познанството си с тези хора ще загубите повече, отколкото ще спечелите.

Лъв през месец август 2017 година

Ще имате нужда от усамотяване и спокойствие, за да премислите следващите си стъпки. Възможни са грешки и затова потърсете съвет от по-възрастни свои близки или родители. Накрая обаче нека окончателното решение си е само Ваше.

Лъв през месец септември 2017 година

Внимавайте да не бъдете използвани от хитри хора. Отношенията с партньора ще бъдат много важни за вас, но може да са източник на разочарование и чувство на безсилие. Заради силния ви оптимизъм и честите ви успехи, Вие не можете да понесете евентуално осуетяване на плановете Ви. Впускате се в ново приключение, но без да сте научили ценните уроци от предишния неуспех. Внимавайте с кръвното налягане и черния дроб.

Лъв през месец октомври 2017 година

Октомври ще бъде сравнително спокоен месец. Спокойствието ще Ви зареди с необикновена вътрешна сила и енергия. Конкуренти ще се опитат да ви извадят от равновесие, но вие ще ги победите. Владеете положението,но са възможни проблеми в любовните отношения.

Лъв през месец ноември 2017 година

През ноември отново ще се развие типичната за 2017 година динамика около Вас. Много хора ще ви търсят за помощ, но е възможно и Вие да имате проблеми и нужда от съдействие. Внимателно преценявайте контактите и на кого се доверявате. Възможно е да бъдете излъгани или да пропуснете и недогледате важен елемент от сделка, която да доведе до загуби впоследствие.

Лъв през месец декември 2017 година

През целият месец ще бъдете в очакване на предстоящите празници. Ще имате огромна енергия за работа, силна концентрация и необикновен подход на действие. Добре е да ги използвате.Същевременно в желанието си да зарадвате близките с подаръци ще похарчите доста парии загубите доста време по магазините. Това донякъде ще Ви изтощи и може да помрачи накрая така очакваните празници.

Класически хороскоп на Лъв

Лъв са големи, величествени и своенравни котки – техният закрилник е не коя да е планета, а самото Слънце. Те са господарите на джунглата на зодиака (или поне така си мислят) и тук в този момент няма как в главата ви да не изгрее мисълта за Кралят-Слънце.

Лъвът е една от най-силните зодии в зодиака. Понякога е много трудно да бъдеш Лъв, но още по- трудно е да останеш приятел на Лъва. Той е човечен и това е една от най-силните му черти. Тази искрена човечност му носи симпатии и уважение. Около него всеки се чувства разбран, възроден, подпомогнат. Това са хора на добрата воля с твърде живи чувства – горещи, спонтанни, импулсивни. Лъвът притежава голяма духовна сила. Постъпките му са белязани с печата на неговата царствена власт, защото винаги действа със сигурност, без да отстъпва пред трудностите. Умее да подтикне и другите към действие, като винаги си запазва правото да се намеси, ако сметне за нужно. Той ръководи по-добре, от когото и да било, и това не му носи никакви неприятности, защото хората го уважават.
Има разбира се и слаби страни. На първо място той е склонен към суетност, не е добър психолог, поради което прави и значими грешки. Най-честата от тях е, че когато постигне връх в кариерата си, силата му може да го подведе и да го превърне в диктатор. Тъй като е чистосърдечен, Лъвът понякога е по детски наивен и попада в многобройни клопки, защото счита, че всеки е тъй почтен него. Положителното в случая е, че въобще не се огорчава от заблужденията си и не страда. Щом някой не го разбира или не се подчинява на волята му, той се ръководи от принципа „Толкова по-зле за него.“ Дори не му идва на ума да се сърди. Лъвът не познава отмъщението, но може да прояви внезапен гняв и в такъв момент да е безпощаден. Ако овладее яростта си, лесно прощава. Все пак човешката низост го смайва. Просто не може да си представи как хората стигат до такова положение и самоунижение.
Властта е много желана от Лъва, но по-интелигентните натури се стремят да я използват за добро.
Да бъдеш приятел с Лъва, е голям шанс, а да останеш такъв е понякога истински подвиг. Лъвът не престава да обича хората около себе си, но силно го привличат нови личности. Това е причина много хора да го смятат за неверен. Те просто не разбират неговата ценностна система.
Трябва да се помни, че за представителите на зодия Лъв днес е всичко, а утре не съществува. Това важи и за двата пола.
Лъвът и Лъвицата обичат да живеят нашироко. Те обожават разкоша, лукса, скъпите дрехи, блясъка. Дори когато пътуват, трябва да тънат в удобства. Това е една от подбудите, които ги карат да се стремят към високо обществено положение и да включат всичко в действие, за да постигнат успех в работата си. Не разчитат на случайности: учат, работят, планират, организират. Имат добра интуиция кога и как да приложат всичките си умения и да постигнат желаното.
Повечето Лъвове умеят да контролира силите си, да направляват собствената си енергия и да преодолява трудностите. Това не са хора, които се предават пред обстоятелствата.

Единственото, което един Лъв не може да бъде – е да бъде посредствен. Представителите на този знак са надарени с типичното за царя на животните достолепие и изключителност, сила и забележителност. Не само гордо вдигнатата глава на царя на джунглата, тежката и самоуверена походка, осанката ще ви пленят. Цялостното излъчване на Лъва е ослепително, асоциира се със слънчевата топлина и сила. Той е оптимистичен и притежава неизтощима енергия.

Прочетете също

Стрелец

В края на годината ще Ви бъде много напрегнато. Ще се наложи да приключите много неща наведнъж и то за кратко време. Това е възможно да Ви изнерви и да станете сприхави.

Един коментар

  1. az sam lav i prosto sam iomena ot ipredeleniata vi. ne ni obi4at mnogo nas lavovete za6toto sme 4estni prekaleno otkrovenni koeto za drugite e prosto nemislimo kak moje da sme takiva i zatova imame vragove

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics