Начало / Мъжът днес / Мъжка мода / Мъжът обича удобните дрехи
Мъжката мода не е по-малко важна и също трябва да се следи
Мъжката мода не е по-малко важна и също трябва да се следи

Мъжът обича удобните дрехи

За разлика от нежния пол, мъжете не се интересуват много от мода. Те рядко поглеждат модни списания или търсят последните тенденции и ревюта на модни дизайнери. Истината е, че те търсят най-удобните за тях дрехи и ако може да съчетаят удобното с елегантно-спортното, те вече са добре облечени.

Много от тях обаче не могат да намерят границата между ежедневното спортно облекло и спортните екипи. Желанието да се чувстват удобно, често е причина да се прекалява  и често виждаме изключително безвкусно и зле облечени мъже.

Повечето мъже се стремят към бизнес, кариера и някаква реализация. Няма начин, обаче ако е небрежно и безвкусно облечен един мъж да има успехи.

„ По дрехите посрещат, по ума изпращат.”,  е казал народа … и това е факт.

Но мъжете са си мъже и ако няма кой до тях да мисли за външният им вид, изглеждат в повечето случаи катастрофално. Разбира се не всички, но повечето.

А мода и модни тенденции има и за тях. Само трябва някой да ги следи и ако до мъжа има жена, която да го прави, то той изглежда добре.

Факт е, че мъжете не обичат и да ходят по магазините. Те са свикнали, някоя жена да го прави заради тях. До едно време го прави майката, а по-късно съпругата. Най-много да разгледат сайтовете и да поръчат нещо по Интернет.

За тях е важно да имат удобни дънки, спортни обувки и може би поне едно сако за по-специални случаи. Останалото са тениски за лятото и  пуловери за зимата. До там се изчерпват нещата. А ако има кой да ги подбере и напазарува, си е направо супер.

И все пак се намират мъже, които държат да бъдат в крак с модата. Обикновено това са млади хора с много изискано възпитание, които са учили или  работили някъде, където облеклото  е важно. Те имат създадени навици да се интересуват от мода и да поддържат външният си вид перфектен. Завършили са  колежи с униформи или  са работили във фирми, в които изискванията за външен вид са  строги и прецизни.

Ако  не съществува някаква сериозна  причина, която да накара един мъж да се облича добре и да следи тенденциите на модата, няма начин той да го направи, защото просто му липсва присъщата за жените суетност.

И сега за дамите, които ще обличат своите мъже, да кажем, какво ще бъде модерно.

 

 

 

 

 

 

 

 

Кафявото, зеленото, убитите тонове, трябва да напълнят отново гардероба. Мъжете винаги са ги обичали, защото са непретенциозни и според много от тях – мъжествени. Ще кажете може би, че е така защото са лесни за поддържане , а може би и да е така. Мъжете обичат удобното и практичното и не биха се подлагали на никакво изпитание само за да са модерни. Това важи както за дрехите, така и за модните прически.

Бялото ще бъде отново много предпочитано за лятото
Бялото ще бъде отново много предпочитано за лятото, независимо от стила на обличане

Наситено червено, кралско синьо и жълто ще останат в историята, но не и бялото. Бялото си остава хит и това лято.

 

 

 

 

 

 

 

 

По-строгите цветове, съчетани  със  стилни  панталони  и спортни сака,  правят мъжете доста елегантни. Тежест и елегантност лъха от мъжките модни подиуми и очаквано стандартната визия много им отива.

Спортните сака  ще бъдат много актуални тази година, а съчетанието им ще бъде с най-разнообразни стилове и то доста успешно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics