Овен

21 март – 20 април

ЕЛЕМЕНТ – огън
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Марс
ДЕВИЗ – „Аз съм“
КЛЮЧОВА ДУМА – действие
ЦВЯТ – червен
ДЕН – вторник
МИНЕРАЛИ – аметист, топаз, диамант, сардоникс
МЕТАЛ – желязо
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 5 и 9
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 4, 11, 18, 25, 32 и т.н. през 7 години
БРАК – по-принцип се допълват с Везните. Пълна хармония с Лъв и Стрелец. Много добро разбирателство с Близнак и Водолей.
ОБИЧАТ – опасността, риска, бързото решение, скока напред
МРАЗЯТ – страхливостта, несигурността, колебанието, интригата, дипломацията
СИЛАТА им е в тяхната динамичност и вярата им
СЪВЕТ – постарайте се да постоянствате в нещата, които предприемате и не изпускайте сигурното заради несигурното
СЪДБА  щастието ще е променлива величина

Овен през 2019 година

Много работа и много успехи – това ще бъде 2019 година за Овена. Успехите обаче са повече духовни, отколкото материални. Много от представителите на зодията, които се занимават с научна дейност ще направят откритието на живота си и ще постигнат заветната си мечта. Тези, които се занимават с изкуство, ще станат известни или ще успеят да покажат на света своето творчество. В материално отношение успехите ще бъдат умерени, но достатъчни за да може да се радвате спокойно на творческите си постижения. Веднъж постигнати, те рано или късно ще доведат след себе си и финансови постъпления.

Овен през месец януари 2019 година

Месецът, а и годината ще започнат с много ангажименти и ще имате нужда от строга организация. Чувствате се малко разпиляни и трудно се концентрирате и затова е нужно да не прекалявате с недоспиването. Имате нужда от правилен режим на живот и достатъчно сън за да успеете да се справите с всичко.

Овен през месец февруари 2019 година

Опитайте се да запазите самообладание за да успеете да се справите с различните ситуации. Възможно е да сложите началото на нова сериозна сделка, която сте чакали да се осъществи отдавна. Предстои ви много работа, която ще отнеме време от личния ви живот, а това ще се отрази на отношенията с партньора Ви. Подгответе го за този тежък период и поискайте да прояви разбиране.

Овен през месец март 2019 година

Късметът ще Ви съпътства през цялото време и ще бъдете обградени с внимание и любов от близки и приятели. Това ще Ви дава творчески сили и енергия. Месецът е много благоприятен за поемане на по-големи рискове и дори за лотарийни игри. Рисковете обаче винаги трябва да са добре премерени.

Овен през месец април 2019 година

Възможно е да попаднете в опасни ситуации. Избягвайте да правите дългове, които не сте сигурни, че можете да върнете. Очакват ви някои разочарования, свързани с доверие, което малко прибързано се дали. Измъчват Ви съмнения и от Вас зависи да ги преодолеете и да се отърсите трайно от тях. Очакват Ви хубави моменти, усмихнете се и погледнете оптимистично на живота. Той е изпъстрен с какво ли не.

Овен през месец май 2019 година

Ще имате нужда от малко почивка и развлечения. Насладете се на хубавите неща, които ще ви се случат. Освободете малко напрежението и се заредете с енергия. Излезте малко в планината, порадвайте се на природата. Взаимоотношенията ви с любимият човек ще имат нужда от укрепване – обърнете му внимание.

Овен през месец юни 2019 година

Период на важни решения в личен и професионален план. Възможно е да се смени работа или адрес. Някои от овните ще се разделят с половинките си и това ще им се отрази негативно върху емоционалното състояние. Други ще трябва да избират между семейство и професионално израстване. Период на много трудни решения и стресови ситуации.

Овен през месец юли 2019 година

Месецът ще бъде труден. Ще се чувствате сами и няма да имате сила да се изправите срещу трудностите. Подкрепата на приятелите ще Ви помогне да не сте толкова нервни. Не се предавайте и избягвайте конфликтите. Към края на месеца всичко ще се подреди. Може да се появи неочаквано пътуване – бъдете подготвени. То ще Ви се отрази добре.

Овен през месец август 2019 година

Поведението ви ще бъде малко повърхностно, но напрежението вече ще бъде отминало. Ще изпитвате непреодолима нужда да се срещате с хора и да споделяте всичко, което Ви вълнува. Подбирайте добре слушателите си. Възможно е да станете жертва на нелоялност и да Ви откраднат споделена идея, която може да бъде много печеливша.

Овен през месец септември 2019 година

Добър период за започване на нови дейности. Приятелските и интимните ви връзки ще бъдат във възход, наслаждавайте им се. Ако направите определени промени в работата си, ще получите ненадминати резултати. Очакват Ви сериозни финансови постъпления.

Овен през месец октомври 2019 година

Октомври ще е месец на възстановяване и отдаване на близките. Внезапно ще осъзнаете колко сте ги пренебрегнали и ще почувствате непреодолима нужда да прекарвате повече време с тях. Чувството ще бъде точно навреме и дори ще спаси брака на много от овните, които често пренебрегват близките си заради своята работа.

Овен през месец ноември 2019 година

Възможни са проблеми със здравето. Обърнете си внимание навреме! В работата и в обществения живот ще придобиете голямо влияние . Време е да постигнете своите цели и да надминете дори себе си. Ще получите ценна информация или неочаквани възнаграждения. Ще срещнете стари приятели, които много ще Ви помогнат.

Овен през месец декември 2019 година

В края на годината вече може да направите равносметка на всичко постигнато. Усиленият Ви труд е дал резултати, но умората си казва думата. Намерете баланса. Занимавайте се с някаква физическа дейност. Отпуснете се и се вслушайте в нуждите ума и на тялото си. Отдайте се на заслужена почивка и прекарайте празниците в домашна обстановка със семейството си.

Класически хороскоп на Овен

Хората, родени под този знак по правило притежават необикновен характер и са забележителни с тяхната предприемчивост, с блясъка на ума. Тези пролетни натури се отличават с голяма памет, притежават едно прозрение относно задачите и отговорността си. Те работят за истината и много бързо схващат лукавството на другите. Когато веднъж сте загубили доверието им, рядко можете да си го възвърнете. Рядко хранят ненавист дори и към най-върлите си врагове, като казват:“Върви по пътя си, аз ще вървя по своя“.
Те са блестящи хора на бизнеса. Своеволни, нетърпеливи, небрежни към даваните съвети, вършат работа за себе си и настояват да я изпълнят докрай по свой собствен маниер. Ако те са поставени под контрол, губят всякакъв интерес към този вид работа. Те са добри в планирането, но не обичат да се занимават с дребнавости. Хората от този зодиакален знак имат силно желание за командване и ръководство. Вървят смело към избраната цел. Те не позволяват никакви убеждения да разколебаят тяхната амбиция. Притежават учудващо остроумие и проницателен ум. Винаги са готови с отговор. Като събеседници нямат равни на себе си. Преди всичко обичат свободата. Каквото научат имат дарбата да го обясняват и предават на другите.
Основните им недостатъци са нетърпение, гняв, самомнителност, глупава щедрост, променливост на целите в живота. Те не са отмъстителни, но забравят много бавно. Себевеличаенето е друга грешка, която много често ги подтиква да говорят много за себе си, за това което притежават и което правят. Склонни са към необмислени деяния, недовършване на нещата, преувеличаване, крайности.
Родените под знака Овен трябва да култивират дух на истинска любов. Трябва да се научат да контролират мисълта си, да я концентрират. Най-голямата им сила е мисленето. Винаги са готови да дадат съвет, утеха и да намерят изход от безизходно положение. Тези хора обичат продължителната промяна, новото, романтичното, спекулативното. Имат фина способност за наблюдение. Импулсивни и щедри. Понякога им липсва необходимата дискретност и прилежание. Овните са ловци, които си извоюват съществуването с физическа сила. Те повече от всички други зодии имат тази агресивна живост и авантюристична енергия. Обикновено пристигат в последния момент, не толкова защото не им е стигнало времето, а защото не обичат да чакат. Да чакаш, това значи да не правиш нищо, а за тях това е почти невъзможно. Често са музикални, като предпочитат да са диригенти. Жената Овен има повече мъжки качества в сравнение с останалите жени. Тя е по-активна, по-смела, по-решителна, поради което обикновено тя има успех точно при този тип мъже, които не могат да понасят меките, тихите, повече или по-малко срамежливите.
Най-доброто качество на Овните е куражът, техният идеал е постижението, тяхното оръжие – усилието, най-голямата им победа е превъзмогването на собственото „аз“.
Овенът е импулсивен, спонтанен, обича промените, динамиката и предизвикателствата той е индивидът на действието. Чувства се добре в шумни компании, силен е сред останалите, често победител заради манията си за надмощие, но и капризен. Често не се съобразява с другите хора и мнения. В същия момент не понася някой да се държи така с него – не понася тирани, нито съвети, дори приятелски. Инат е, нетърпелив и не обича да чака. Пламенната му натура няма много общо с понятия като стратегическо изчакване или търпение. Марс е войнствена планета и не му дава мира. Червената планета е внушила и особено отношение към червеното. Това е любимия цвят на повечето Овни. Предпочитат го за колите си, за косата си (нежния пол), за виното, за дрехите, за бельото си, особено това на приятелките си (това пък мъжкия пол).

И двата пола по правило изглеждат добре, грижат се за себе си и остаряват късно. Могат от инат да са вегетарианци или пък да спазват някаква откачена система за здравословен живот. Имат воля и често успяват в повечето си професионални (и сексуални) начинания. Властта ги опиянява, решават че няма други стени за пробиване с рогата. Като началници водят добре отбора си, имат хъс за победители, но подчинените им не винаги споделят мнението им, че цената за тази победа си е струвала жертвите.

Овенът е честен и добър приятел. Ако ви е обещал, че ще събори еди кое си с рога, определено ще го свърши възможно най-бързичко, може да прегази нещо нетактично по пътя си, но какво да се прави, не може без жертви.

Не е добре да се заяждате с тях – никак не е здравословно. Закриля ги не кой да е, а богът на войната. А те знаят да воюват. Да не кажете, че не сте били предупредени. Съвсем не е невъзможно да забележите летящи чинии по време на някой скандал с Овен – съвсем истински – не от Марс, а от порцелан. И като нищо може да притичвате на зиг-заг около кухненската маса – да това е същата кротичка овчица, която до преди малко много ви е обичала. Добре, ама сте сгазили лука и сега яростта му е взела връх, а тази ярост може да е доста неуправляема.

Прочетете също

Стрелец

Тези от Стрелците, които са работили неуморно през годината и са успели да съчетаят работа и личен живот, ще се радват на спокоен месец и празници в приятна домашна атмосфера с любими хора.

6 коментара

  1. Da taka si e za ovnite. Hah obicham si se takyv kKyvto sym si.

  2. Деяна Николова

    Е от това по точно …да аз съм това

  3. По-точен хороскоп не съм чела до сега за тая фантастична зодия, неслучайно застанала в началото на всички зодии!
    Благодаря!

  4. Da takava sym!
    Na kogoto mu haresvam – dobre doshyl v priqtelskiqt mi kryg, a na kogoto ne – da si vyrvi po pytq – jivotyt prodyljava!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics