Овен

21 март – 20 април

ЕЛЕМЕНТ – огън
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Марс
ДЕВИЗ – „Аз съм“
КЛЮЧОВА ДУМА – действие
ЦВЯТ – червен
ДЕН – вторник
МИНЕРАЛИ – аметист, топаз, диамант, сардоникс
МЕТАЛ – желязо
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 5 и 9
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 4, 11, 18, 25, 32 и т.н. през 7 години
БРАК – по-принцип се допълват с Везните. Пълна хармония с Лъв и Стрелец. Много добро разбирателство с Близнак и Водолей.
ОБИЧАТ – опасността, риска, бързото решение, скока напред
МРАЗЯТ – страхливостта, несигурността, колебанието, интригата, дипломацията
СИЛАТА им е в тяхната динамичност и вярата им
СЪВЕТ – постарайте се да постоянствате в нещата, които предприемате и не изпускайте сигурното заради несигурното
СЪДБА  щастието ще е променлива величина

Овен през 2018 година

Много успешна година за всички представители на зодия Овен. Освен, че ще успеят да довършат всичко, което са започнали през миналата година, много от Овните ще постигнат върха на своята кариера. Други ще намерят мечтаната работа или ще срещнат човека, с който ще споделят живота си. Годината е много подходяща за сключване на брак. Успехите обаче не бива да главозамайват представителите на зодията, защото особено в края на годината ще бъдат склонни към безразсъдни постъпки. Именно тогава ще имат нужда от разумен и уравновесен човек до себе си за да не пропилеят с лека ръка всичко постигнато. Възможни са проблеми със здравето. Затова е добре да си обърнат внимание, особено на вредните навици и хранене на крак.

Овен през месец януари 2018 година

Още през януари ще усетите, че късметът е на Ваша страна. С лекота ще успеете да сключите първите договори за годината или ще Ви предложат повишение. Възможни са и печалби от лотарийни игри. Опитайте си късмета!  Ще се срещнете с много хора и ще започнете да чертаете големи планове за бъдещето. Оптимизъм и усещане за пълноценност ще изпълват дните Ви.

Овен през месец февруари 2018 година

Февруари ще бъде наситен с много контакти. Не бива да се самозабравяте и да губите връзка с реалността. За да продължат успехите Ви е нужно да имате реална преценка за всяка ситуация и всеки човек, с който контактувате. Ако сте объркани е възможно да бъдете неправилно разбрани както от партньори и колеги, така и в личните отношения.Направете всичко възможно да подредите мислите и преди всичко своите приоритети.

Овен през месец март 2018 година

Възможно е и  през март да почувствате известна обърканост. Дали някакъв финансов проблем, или необоснована ревност, но ще бъдете разсеяни и ще бъдете склонни към екстремни постъпки, които иначе не са типични за Вас. Опитайте се да се овладеете, защото от Вашата бдителност зависят бъдещи успехи. Ако пропуснете и най-малкият детайл, може да загубите пари или близък човек. Страховете и притесненията, които ще Ви завладяват периодично са без всякакво основание.

Овен през месец април 2018 година

Много пътувания и контакти бележат април на 2018 година. Някои от представителите на зодията ще пътуват често зад граница и ще успеят да създадат важни и дълготрайни контакти, които в бъдеще ще се окажат дори съдбоносни. Други е възможно да срещнат голямата си любов, с която ще споделят живота си. Емоциите при всички случаи ще бъдат в повече, умората също. Затова много от овните е възможно към края на месеца да се почувстват изтощени или да станат жертва на вирусни инфекция, която ще ги извади известно време от строя.

Овен през месец май 2018 година

Месец май ще бъде белязан от любовни увлечения и срещи. Всъщност някои от овните дори може да изневерят на половинката си. Тези увлечения ще бъдат нетрайни и затова внимавайте да не объркате личния си живот. Това неминуемо ще се отрази на успехите Ви като цяло. Бъдете разумни и не се поддавайте на изкушения, защото може да платите скъпо за безотговорността си. Никога не смесвайте отношенията си в личния живот и тези в работата.

Овен през месец юни 2018 година

Прилив на енергия, желание за работа и увереност във възможностите. Това ще чувстват повечето Овни и ще успеят да постигнат сериозни резултати през този месец. С каквото и да се занимават, нещата ще се нареждат в тяхна полза с много малко усилия . Някак всичко ще тече като по вода, сякаш някой друг предварително го е подредил и планирал. Това ще даде криле на Овните и те ще се чувстват силни и успешни. Възможно е дори да се вземат прекалено насериозно и това да обиди техни приятели.

Овен през месец юли 2018 година

През юли ще настъпят много промени както в личен план, така и в работата. Много от Овните е възможно да сменят работата си, а други да започнат нов бизнес. Месеца е много добър за нови начинания, така че действайте смело. Периодът е добър и за сключване на брак. Затова ако планирате създаване на семейство през тази година или сте сигурни че сте срещнали любовта на живота си, действайте. Сега е момента за тази крачка.

Овен през месец август 2018 година

Време за почивка. Имате нужда от нея. Зарежете всичко и заедно с любимия човек или с приятели заминете някъде без да вдигате телефоните поне 10 дни. Няма да е фатално. Имате нужда от тази почивка за да продължите напред. Внимавайте обаче при шофиране и пътувания, защото са възможни злополуки.

Овен през месец септември 2018 година

Септември ще е месец на финансово благополучие. Ще имате постъпления, които дори не сте очаквали. Възможни са и печалби от игри. Внимавайте обаче как боравите с парите си. Излишни приливи на щедрост може да Ви върнат на изходна позиция и да загубите всичко. Внимателно работете и с документи, защото ще бъдете склонни към грешки. Като цяло ще бъдете разсеяни и малко безотговорни.

Овен през месец октомври 2018 година

Добър месец за обучение. Ако планирате професионална квалификация и продължаване на образованието, месецът е много подходящ да стартирате това начинание. Ще взимате изпити с лекота, умът Ви ще бъде бистър и ще успеете да постигнете много. Тези, които правят дипломни работи или подготвят научни разработки е възможно дори да направят откритието на живота си.

Овен през месец ноември 2018 година

През ноември ще бъдете повече отдадени на близките си. Ще имате нужда от близост и домашен уют. Много от овните ще се чувстват малко депресирани и самотни. Несемейните ще усетят нуждата от създаване на семейство, а някои дори ще го създадат. Годината е подходяща и тези връзки ще бъдат успешни, а семейният уют ще Ви се отрази добре. Обърнете внимание и на здравето си. Имунната Ви система има нужда от укрепване.

Овен през месец декември 2018 година

В края на годината ще Ви бъде много напрегнато. Ще се наложи да приключите много неща наведнъж и то за кратко време. Това е възможно да Ви изнерви и да станете сприхави. Мобилизирайте се максимално за да приключите навреме без да изпадате в паника. Паниката ще ви бъде лош съветник и може да доведе до грешки.

Класически хороскоп на Овен

Хората, родени под този знак по правило притежават необикновен характер и са забележителни с тяхната предприемчивост, с блясъка на ума. Тези пролетни натури се отличават с голяма памет, притежават едно прозрение относно задачите и отговорността си. Те работят за истината и много бързо схващат лукавството на другите. Когато веднъж сте загубили доверието им, рядко можете да си го възвърнете. Рядко хранят ненавист дори и към най-върлите си врагове, като казват:“Върви по пътя си, аз ще вървя по своя“.
Те са блестящи хора на бизнеса. Своеволни, нетърпеливи, небрежни към даваните съвети, вършат работа за себе си и настояват да я изпълнят докрай по свой собствен маниер. Ако те са поставени под контрол, губят всякакъв интерес към този вид работа. Те са добри в планирането, но не обичат да се занимават с дребнавости. Хората от този зодиакален знак имат силно желание за командване и ръководство. Вървят смело към избраната цел. Те не позволяват никакви убеждения да разколебаят тяхната амбиция. Притежават учудващо остроумие и проницателен ум. Винаги са готови с отговор. Като събеседници нямат равни на себе си. Преди всичко обичат свободата. Каквото научат имат дарбата да го обясняват и предават на другите.
Основните им недостатъци са нетърпение, гняв, самомнителност, глупава щедрост, променливост на целите в живота. Те не са отмъстителни, но забравят много бавно. Себевеличаенето е друга грешка, която много често ги подтиква да говорят много за себе си, за това което притежават и което правят. Склонни са към необмислени деяния, недовършване на нещата, преувеличаване, крайности.
Родените под знака Овен трябва да култивират дух на истинска любов. Трябва да се научат да контролират мисълта си, да я концентрират. Най-голямата им сила е мисленето. Винаги са готови да дадат съвет, утеха и да намерят изход от безизходно положение. Тези хора обичат продължителната промяна, новото, романтичното, спекулативното. Имат фина способност за наблюдение. Импулсивни и щедри. Понякога им липсва необходимата дискретност и прилежание. Овните са ловци, които си извоюват съществуването с физическа сила. Те повече от всички други зодии имат тази агресивна живост и авантюристична енергия. Обикновено пристигат в последния момент, не толкова защото не им е стигнало времето, а защото не обичат да чакат. Да чакаш, това значи да не правиш нищо, а за тях това е почти невъзможно. Често са музикални, като предпочитат да са диригенти. Жената Овен има повече мъжки качества в сравнение с останалите жени. Тя е по-активна, по-смела, по-решителна, поради което обикновено тя има успех точно при този тип мъже, които не могат да понасят меките, тихите, повече или по-малко срамежливите.
Най-доброто качество на Овните е куражът, техният идеал е постижението, тяхното оръжие – усилието, най-голямата им победа е превъзмогването на собственото „аз“.
Овенът е импулсивен, спонтанен, обича промените, динамиката и предизвикателствата той е индивидът на действието. Чувства се добре в шумни компании, силен е сред останалите, често победител заради манията си за надмощие, но и капризен. Често не се съобразява с другите хора и мнения. В същия момент не понася някой да се държи така с него – не понася тирани, нито съвети, дори приятелски. Инат е, нетърпелив и не обича да чака. Пламенната му натура няма много общо с понятия като стратегическо изчакване или търпение. Марс е войнствена планета и не му дава мира. Червената планета е внушила и особено отношение към червеното. Това е любимия цвят на повечето Овни. Предпочитат го за колите си, за косата си (нежния пол), за виното, за дрехите, за бельото си, особено това на приятелките си (това пък мъжкия пол).

И двата пола по правило изглеждат добре, грижат се за себе си и остаряват късно. Могат от инат да са вегетарианци или пък да спазват някаква откачена система за здравословен живот. Имат воля и често успяват в повечето си професионални (и сексуални) начинания. Властта ги опиянява, решават че няма други стени за пробиване с рогата. Като началници водят добре отбора си, имат хъс за победители, но подчинените им не винаги споделят мнението им, че цената за тази победа си е струвала жертвите.

Овенът е честен и добър приятел. Ако ви е обещал, че ще събори еди кое си с рога, определено ще го свърши възможно най-бързичко, може да прегази нещо нетактично по пътя си, но какво да се прави, не може без жертви.

Не е добре да се заяждате с тях – никак не е здравословно. Закриля ги не кой да е, а богът на войната. А те знаят да воюват. Да не кажете, че не сте били предупредени. Съвсем не е невъзможно да забележите летящи чинии по време на някой скандал с Овен – съвсем истински – не от Марс, а от порцелан. И като нищо може да притичвате на зиг-заг около кухненската маса – да това е същата кротичка овчица, която до преди малко много ви е обичала. Добре, ама сте сгазили лука и сега яростта му е взела връх, а тази ярост може да е доста неуправляема.

Прочетете също

Стрелец

Налага се да се изправите срещу собствените си задръжки и ограничения, както и срещу тези наложени ви от обстоятелствата. Може би ще искате да отхвърлите изцяло всички ограничения и да разширите сферата си на дейност, да посетите нови места и да правите неща, с които не сте се занимавали досега.

6 коментара

  1. Da taka si e za ovnite. Hah obicham si se takyv kKyvto sym si.

  2. Деяна Николова

    Е от това по точно …да аз съм това

  3. По-точен хороскоп не съм чела до сега за тая фантастична зодия, неслучайно застанала в началото на всички зодии!
    Благодаря!

  4. Da takava sym!
    Na kogoto mu haresvam – dobre doshyl v priqtelskiqt mi kryg, a na kogoto ne – da si vyrvi po pytq – jivotyt prodyljava!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics