Рак

22 юни – 23 юли

ЕЛЕМЕНТ – вода
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Луна
ДЕВИЗ – „Аз чувствам“ и „Аз се съмнявам“
КЛЮЧОВА ДУМА – упоритост
ЦВЯТ – зелено, сребристо, бяло, светли тонове
ДЕН – понеделник
МИНЕРАЛИ – смарагд, опал, бисер

МЕТАЛ – сребро
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 1, 2, 7, 18
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 8, 15, 22, 29, 36 и т.н. през 7 години
БРАК – сполучлив с Риби, Скорпион, Козирог. По принцип се допълват с Козирога, пълна хармония имат с Риби, Скорпион. Добро приятелство с Дева и Телец
ОБИЧАТ – своя дом, реките, езерата и преди всичко морето, добрите маниери, възможността да надникнат в живота на другите
МРАЗЯТ – студенината, бруталността, нахалството, присмеха, лошите маниери, намесата на други в личния им живот
СИЛАТА им е в натрупването на инертността, която може да помете всички пречки по пътя им, когато решат най-после да се освободят от принудата, търпяна дълго време
СЪВЕТ – избягвайте прекалено упоритата обич, вашите качества и недостатъци произтичат от сърцето ви
СЪДБА– шансовете за щастие са отлични. Децата ще създават грижи. Този знак понякога дава отвръщане от женитбата или я прави малко щастлива. Многобройните пътувания ще бъдат ползотворни. Докъм 35 г. ще бъдете предмет на последователни промени на добро и зло. Ще имате много приятели, особено между жените

Рак през 2018 година

Не особено спокойна ще бъде 2018 година за зодия Рак. Ще работите много, а много бавно, но сигурно ще напредвате. Тези, които през миналата година са взели важни решения, през 2018 година ще разберат дали са били правилни. Не си създавайте врагове през тази година. Възможно е да се наложат кардинални промени и смяна на посоката за много от представителите на зодията. Важно е да се обмисля добре предварително всяка стъпка и да имате верни приятели около себе си. Избягвайте всякакви конфликти и само така ще успеете да се предпазите от сериозни и съдбовни катаклизми.

Рак през месец януари 2018 година

Януари ще бъде доста напрегнат месец, в който ще срещнете хора, които ще изиграят огромна роля в живота Ви през предстоящата година. Бъдете внимателни и не позволявайте напрежението и умората да станат причина за грешни ходове от Ваша страна. През този месец не е подходящо да приемате предложения и да подписвате договори. При възможност потърсете причини за да ги отложите за следващия месец

Рак през месец февруари 2018 година

През този месец късметът ще навсякъде с Вас. Възможни са печалби от игри и лотарии ако играете. Месецът ще бъде изпъстрен и с бурни любовни преживявания. Някои от представителите на зодията ще срещнат голямата любов на живота си. Не се увличайте в харчове обаче, защото предстоят трудни дни.

Рак през месец март 2018 година

С настъпването на пролетта идва и пролетната умора и това ще ви направи малко флегматични и трудно подвижни. Ще Ви липсва  прилив на енергия, а ще имате голяма нужда от нея. Не са подходящи пътувания със самолет и изобщо надалече. Бъдете внимателни, защото ще бъдете склонни към травми. Обърнете внимание на храненето си. Наложете си здравословен режим на живот и повече движение.

Рак през месец април 2018 година

През април очакванията ви ще нарастват в професионалната сфера и финансите. Тези, които са на нова работа ще почнат да се радват на първите успехи. Необходимо е да се опитате да бъдете по-търпеливи и да не бъдете припряни. Отделяйте повече време за почивка, защото е възможно натрупана умора да стане причина за здравословни проблеми.

Рак през месец май 2018 година

Ще имате ясни цели. Усилията ви и труда ще бъдат възнаградени с повишение или значителен напредък в дейността ви. Ще изживеете емоционални моменти с половинката ви. Период на емоционално обвързване ще се отрази сред необвързаните като необходимост от сключване на брак, а сред семейните в желанието да имат дете. Насладете се на компанията и се опитайте да установите сериозна връзка.

 

Рак през месец юни 2018 година

През този период ще имате благоприятни бизнес възможности, тъй като действията ви ще бъдат водени от интуицията ви, което ще ви помогне да успеете там, където другите се провалят. Поради същата причина, периода е подходящ да вземате важни решения. В този момент ще имате здрав разум и ще избегнете наистина рисковани начинания. Оптимизмът Ви ще привлича положителна енергия, от която ще можете да се възползвате по всякакви начини.

Рак през месец юли 2018 година

Пазете се от необмислени постъпки и импулсивни решения. Всяка грешка през този месец може да ви върне доста назад и да заличи доста положени усилия. Премисляйте внимателно всеки ход и не правете нищо прибързано. Внимавайте какво подписвате.

Рак през месец август 2018 година

През този период ще осъзнаете, че сте компетентни и проявявате творчески способности в професията си, но ще трябва да подобрите теоретичните си познания. Добър период за всякакъв вид учение. Наясно сте, че знанието е сила и знаете как резултатно да го приложите. В емоционален план ще бъдете много по-внимателни към хората около вас и техните нужди. Семейна среща ще ви припомни най-хубавите моменти от детството.

Рак през месец септември 2018 година

Ще бъдете енергични и това ще ви даде възможност да започнете всякакъв вид дейност. Понякога ще бъдете прекалено нетърпеливи и ще ви бъде трудно правилно да разпределите времето си при вземането на важни житейски решения. Не се отдавайте на пороци, за да успокоите безпокойството си. По-добре започнете да спортувате – така ще разтоварите напрежението. Вслушвайте се в партньора си.

Рак през месец октомври 2018 година

Месец на постижения. Ако участвате в съдебни дела, те ще приключат успешно, защото през този месец всичко ще е на ваша страна. Ще направите цялостен ремонт на дома си или дори може да се преместите на по-удобно място. Не е разумно да проявявате неуважение към другите.

Рак през месец ноември 2018 година

Ще вземате правилни решения през този месец. Сериозното ви и съзнателно отношение ще ви осигури издигане в обществото, макар и бавно. Вашата честност и почтеност ще бъдат оценени от приятелите ви. Ще бъдете източник на вдъхновение за много хора. Ще ви хрумнат идеи за създаване на проекти, които да са от полза за заобикалящата ви среда. Добър период за ремонт на дома или офиса.

Рак през месец декември 2018 година

Ще се нуждаете от експертен съвет, който обаче може не винаги да е правилен или подходящ за вас. Ще имате успех у дома, в обществения живот, пътуванията и финансите. В края на месеца правейки равносметка на постиженията си през годината, ще останете доволен и това ще Ви зареди с енергия за предстоящите празници. Прекарайте ги някъде в планината.

 

Класически хороскоп на Рак

Ракът е носител на своенравие, любопитство, хрумване, упоритост, привързаност към живота. Има силно чувство към семейството и копнеж към уютен дом. Грижливи и внимателни към близките си. Постоянно загрижени, често хранят прекалена почит към произхода и обичаите, клонят към консерватизъм. Готови са да се жертват за добруването на близките си. Хора на чувствата. Животът им е насочен предимно навътре към духовното и е богат на преживявания. Хора на силни вътрешни изяви. Най-съществената им черта е силата на съхраняващата памет. Те с удоволствие живеят с миналото и запазват, повтарят винаги в паметта си стари случки. С тяхната свръхчувствителност усещат всичко, което засяга другите членове на семейството и домашните работи, и с това могат да станат пречка на собственото си развитие. Общителни и ценят много симпатиите на другите. Страхуват се от насмешка или неодобрение. Слабостта им към вниманието е толкова голяма, че без никакъв повод те се считат пренебрегнати и обидени. Лесно се огорчават, понякога са подозрителни, с голямо самочувствие, поради което с някои от тях мъчно се живее.
Досетливи и схватливи. Умеят добре да асимилират и да възпроизвеждат. За тях е характерна липса на дълбоки размишления. Трезво разбират нещата, но лесно се поддават на влияние в добро или зло. Доверчиви и способни да се подчиняват на по-силна воля. Имат добро чувство за такт, сдържани са и пълни със съчувствие. Не са честолюбиви. Обичат доброто име и публично признание. Обръщат внимание на това какво ще кажат хората. По природа са пасивни, често с променливо настроение, лесни изпадат в черногледство.
Недостатъци – непостоянство, срамежливост, привързаност към миналото, нереален живот, потискане на чувствата.

Раците са изключително раними. Това, което минава покрай ушите на повечето хора, често засяда дълбоко у тях. Склонни са да прощават бързо обидите, но помнят раните си дълго, ако са им оставили белези. Не обичат присмеха или присмехулната критика – това ги обижда лесно. Когато общувате с Рак трябва да имате наум тази тяхна нежна душевност.

Рак е грижовен – обича семейството си, домашните си любимци, децата, родителите, приятелите си. Майчинския инстинкт е много силен у тях – да, дори у мъжете. Домът и уютът са нещо много важно за тях. Те имат нужда някой да се грижи за тях, колкото и да ви говорят обратното. Искат да бъдат закриляни и обичани – не могат да живеят без любов и търсят пълна отдаденост за да ви се отдадът завинаги. Не си падат по мимолетни преживелици. Ако някой Рак ви обяснява колко му е добре всеки месец да е с ново момиче или пък някоя госпожица Рак на висок глас да разправя, че не умее да готви и не иска да се занимава с бебета, просто не им вярвайте. Това следва да се тълкува: “Не съм намерил/намерила любовта на своя живот! Страх ме е! Възможно ли е да не съществува!”.

Рак търси и предлага обсебваща любов – ако не можете да се посветите изцяло на такъв човек по-добре изобщо не започвайте. Рак е предан и ще остане до вас, даже и да сте беден коминочистач или алкохоличка, ако се грижите за него и го обичате. В противен случай, обаче, е възможно с времето, той да се примири, че е нещастен или да се затвори в себе си без да е щастлив. Спомнете си, че Луната отразява чужда светлина. Колкото повече любов давате на един Рак, толкова повече любов ще се върне към вас – ако го оставите да се затвори в своя вътрешен свят, без да сте успели да заслужите присъствието си в него, ще го загубите, дори и да остане до вас от криворазбрана преданост.
От стремеж към съвършенство Рак често се разпилява в ненужни стъпки, вместо да спре, да се огледа и подходи разумно. При тях обаче чувствата винаги са преди разума. Често успяват да са някак невидими за другите. Дотолкова външния свят понякога няма значение за тях.

Прочетете също

Стрелец

Налага се да се изправите срещу собствените си задръжки и ограничения, както и срещу тези наложени ви от обстоятелствата. Може би ще искате да отхвърлите изцяло всички ограничения и да разширите сферата си на дейност, да посетите нови места и да правите неща, с които не сте се занимавали досега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics