Рак

22 юни – 23 юли

ЕЛЕМЕНТ – вода
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Луна
ДЕВИЗ – „Аз чувствам“ и „Аз се съмнявам“
КЛЮЧОВА ДУМА – упоритост
ЦВЯТ – зелено, сребристо, бяло, светли тонове
ДЕН – понеделник
МИНЕРАЛИ – смарагд, опал, бисер

МЕТАЛ – сребро
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 1, 2, 7, 18
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 8, 15, 22, 29, 36 и т.н. през 7 години
БРАК – сполучлив с Риби, Скорпион, Козирог. По принцип се допълват с Козирога, пълна хармония имат с Риби, Скорпион. Добро приятелство с Дева и Телец
ОБИЧАТ – своя дом, реките, езерата и преди всичко морето, добрите маниери, възможността да надникнат в живота на другите
МРАЗЯТ – студенината, бруталността, нахалството, присмеха, лошите маниери, намесата на други в личния им живот
СИЛАТА им е в натрупването на инертността, която може да помете всички пречки по пътя им, когато решат най-после да се освободят от принудата, търпяна дълго време
СЪВЕТ – избягвайте прекалено упоритата обич, вашите качества и недостатъци произтичат от сърцето ви
СЪДБА– шансовете за щастие са отлични. Децата ще създават грижи. Този знак понякога дава отвръщане от женитбата или я прави малко щастлива. Многобройните пътувания ще бъдат ползотворни. Докъм 35 г. ще бъдете предмет на последователни промени на добро и зло. Ще имате много приятели, особено между жените

Рак през 2019 година

Сравнително спокойна ще бъде 2019 година за Рака. Ще работите по неща, които сте започнали през края на миналата година и бавно, но сигурно ще напредвате. Пазете се от недоброжелатели през тази година. Възможно е да сте си създали много врагове със своята безкомпромисност и особено се пазете от жена, която не Ви мисли доброто. Наложете си да мислите само за бъдещето и да не поглеждате назад в миналото. Това ще Ви помогне да преодолеете доста проблеми и ще позволи да постигнете големи успехи през 2019 год.

Рак през месец януари 2019 година

Ще се чувствате през този месец малко пренебрегнати от близки и приятели и това може да повлияе негативно на самочувствието Ви. Опасенията Ви са неоснователни и не бива да ставате жертва на негативните си параноични мисли. Близките Ви обичат, но просто може би са много заети и напоследък Ви обръщат по-малко внимание. Съсредоточете се към ежедневните си задължения и се опитайте да не се самонавивате.

Рак през месец февруари 2019 година

Нови запознанства и контакти очакват повечето от представителите на зодията. Ще имате нужда от тези контакти и те ще Ви се отразят добре. ще създадете нови приятелства, които по-късно ще бъдат важни за развитието Ви професионален план. Финансово няма да сте много стабилни и затова внимавайте с харченето на пари.

Рак през месец март 2019 година

През март късметът ще бъде на Ваша страна. Това е месецът, през който може да си позволите да играете на хазартни игри, но не прекалявайте. За някои от представителите на зодията е възможно да получат наследство, което не са очаквали. Пазете се от завистливи хора и не афиширайте много късмета си.

Рак през месец април 2019 година

Ще получите ново предложение за работа, а може и за брак. През този месец ще се наложи бързо да вземете важно решение и това ще Ви извади от контрол. Ще Ви бъде много трудно и затова потърсете съвет от човек, на който вярвате безрезервно. Не се опитвайте обаче да прехвърлите отговорността за взимането на решение на друг. Крайното решение трябва да е Ваше, защото от него ще зависят много неща в бъдеще за Вас самите.

Рак през месец май 2019 година

Спокойствие и нормално ежедневие ще Ви накара да се чувствате скучно и да търсите забавления и разнообразие. Възможни са залитания извън семейството с изневери, които ще Ви струват скъпо. Опитайте се да разнообразите живота си по ползотворно с приятно хоби или др. развлечения, в които да включите и близките си.

 

Рак през месец юни 2019 година

Юни ще е месец, през който ще продължите да сте склонни към безразсъдство. Възможни са непремерено и безразсърдно пилеене на пари и бохемски живот. Вземете се в ръце. Сигурността, която имате и финансовата ви стабилност са застрашени от самите Вас. Възможни са и проблеми в работата

Рак през месец юли 2019 година

За Вас този месец е месец за почивка. Време е да зарежете всичко и да заминете някъде с любимия човек. Отдайте се на любовни преживявания. Нещата от живота Ви се нареждат от само себе си. От Вас се иска да не им пречите с необуздани постъпки и поведение. Любимият човек до Вас ще Ви помогне да осъзнаете, че няма по-ценно нещо на този свят от приятелството и всеотдайността на най-близките хора.

Рак през месец август 2019 година

Месец на емоции, любовни преживявания, а за някои от представителите на зодията – раздели. Възможни са негативни емоции и разводи. Съдебни дела и делби на имущество. Ваши близки приятели могат да станат жертва на измама и да трябва да помагате и на тях в съдебни дела. Напрежението и емоциите ще Ви дойдат в повече и ще имате нужда от почивка. В края на месеца ще имате възможност за това.

Рак през месец септември 2019 година

Повече от всякога ще имате нужда от спокойствие. Добре е да се отдадете малко на самота и да обмислите поведението си до този момент и за в бъдеще. Стойте си повече у дома и избягвайте купони и шумни места. Тези, които са семейни е възможно да бъдат зарадвани от новина за нов член на семейството, а при несемейните бременност може да стане причина за брак или решение за съвместно съжителство.

Рак през месец октомври 2019 година

Есента ще Ви зареди с енергия и оптимизъм. Ще започнете да се чувствате по-зрели и сигурни в решенията и действията си. Възможно е да решите да промените начина си на живот кардинално или да смените работа. Периодът е подходящ за промени и затова тези от Вас, които имат нужда от такава, да действат смело. Може да Ви се наложи да се грижите за възрастна жена през този месец, която ще има проблеми със здравето.

Рак през месец ноември 2019 година

През ноември повечето от Раците ще се чувстват доволни и щастливи. Някак без проблем ще гледат на живота с розови очила. И това ще бъде от голяма полза за приятели, които имат нужда от подкрепа. Дайте им тази подкрепа, защо след време те ще Ви се отблагодарят двойно. В духа на оптимизма, който Ви е обхванал, е възможно и да дойдат парични постъпления, които допълнително ще оцветят живота ви в розово.

Рак през месец декември 2019 година

Ще прекарате празниците с най-близките си хора и с добри приятели. Проявете щедрост и подгответе подаръци за всички. Ако не можете да си го позволите, поне подгответе празничната трапеза. Близките Ви ще бъдат очаровани и това ще бъде най-хубавия подарък за тях. Обърнете внимание на децата през този месец. Много от Вас ще бъдат приятно изненадани от поведението на родители.

 

Класически хороскоп на Рак

Ракът е носител на своенравие, любопитство, хрумване, упоритост, привързаност към живота. Има силно чувство към семейството и копнеж към уютен дом. Грижливи и внимателни към близките си. Постоянно загрижени, често хранят прекалена почит към произхода и обичаите, клонят към консерватизъм. Готови са да се жертват за добруването на близките си. Хора на чувствата. Животът им е насочен предимно навътре към духовното и е богат на преживявания. Хора на силни вътрешни изяви. Най-съществената им черта е силата на съхраняващата памет. Те с удоволствие живеят с миналото и запазват, повтарят винаги в паметта си стари случки. С тяхната свръхчувствителност усещат всичко, което засяга другите членове на семейството и домашните работи, и с това могат да станат пречка на собственото си развитие. Общителни и ценят много симпатиите на другите. Страхуват се от насмешка или неодобрение. Слабостта им към вниманието е толкова голяма, че без никакъв повод те се считат пренебрегнати и обидени. Лесно се огорчават, понякога са подозрителни, с голямо самочувствие, поради което с някои от тях мъчно се живее.
Досетливи и схватливи. Умеят добре да асимилират и да възпроизвеждат. За тях е характерна липса на дълбоки размишления. Трезво разбират нещата, но лесно се поддават на влияние в добро или зло. Доверчиви и способни да се подчиняват на по-силна воля. Имат добро чувство за такт, сдържани са и пълни със съчувствие. Не са честолюбиви. Обичат доброто име и публично признание. Обръщат внимание на това какво ще кажат хората. По природа са пасивни, често с променливо настроение, лесни изпадат в черногледство.
Недостатъци – непостоянство, срамежливост, привързаност към миналото, нереален живот, потискане на чувствата.

Раците са изключително раними. Това, което минава покрай ушите на повечето хора, често засяда дълбоко у тях. Склонни са да прощават бързо обидите, но помнят раните си дълго, ако са им оставили белези. Не обичат присмеха или присмехулната критика – това ги обижда лесно. Когато общувате с Рак трябва да имате наум тази тяхна нежна душевност.

Рак е грижовен – обича семейството си, домашните си любимци, децата, родителите, приятелите си. Майчинския инстинкт е много силен у тях – да, дори у мъжете. Домът и уютът са нещо много важно за тях. Те имат нужда някой да се грижи за тях, колкото и да ви говорят обратното. Искат да бъдат закриляни и обичани – не могат да живеят без любов и търсят пълна отдаденост за да ви се отдадът завинаги. Не си падат по мимолетни преживелици. Ако някой Рак ви обяснява колко му е добре всеки месец да е с ново момиче или пък някоя госпожица Рак на висок глас да разправя, че не умее да готви и не иска да се занимава с бебета, просто не им вярвайте. Това следва да се тълкува: “Не съм намерил/намерила любовта на своя живот! Страх ме е! Възможно ли е да не съществува!”.

Рак търси и предлага обсебваща любов – ако не можете да се посветите изцяло на такъв човек по-добре изобщо не започвайте. Рак е предан и ще остане до вас, даже и да сте беден коминочистач или алкохоличка, ако се грижите за него и го обичате. В противен случай, обаче, е възможно с времето, той да се примири, че е нещастен или да се затвори в себе си без да е щастлив. Спомнете си, че Луната отразява чужда светлина. Колкото повече любов давате на един Рак, толкова повече любов ще се върне към вас – ако го оставите да се затвори в своя вътрешен свят, без да сте успели да заслужите присъствието си в него, ще го загубите, дори и да остане до вас от криворазбрана преданост.
От стремеж към съвършенство Рак често се разпилява в ненужни стъпки, вместо да спре, да се огледа и подходи разумно. При тях обаче чувствата винаги са преди разума. Често успяват да са някак невидими за другите. Дотолкова външния свят понякога няма значение за тях.

Прочетете също

Стрелец

Тези от Стрелците, които са работили неуморно през годината и са успели да съчетаят работа и личен живот, ще се радват на спокоен месец и празници в приятна домашна атмосфера с любими хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics