Начало / Хороскопи / Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември

ЕЛЕМЕНТ – огън
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Юпитер
ДЕВИЗ – „Аз виждам“
КЛЮЧОВА ДУМА – свобода
ЦВЯТ НА ЗНАКА – виолетово, тъмносиньо  ДЕН – четвъртък
МИНЕРАЛИ – топаз, рубин
МЕТАЛ НА ЗНАКА – калай
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 7
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 3, 10, 17, 24, 31 и т.н. през 7 години
БРАК – освен с Дева и Риби, Стрелецът намира общ език с всички
ОБИЧАТ – искреността, честността, природата, животните, пътуването, авантюрите, справедливостта, мъдростта, великото, благородното и възвишеното, церемониите
МРАЗЯТ – неестественото, пресиленото, имитацията, монотонността, низкото и подлото, дребнавото, лошите маниери, подлизурството
СЪВЕТ– действайте винаги според разума си без страст и в духа на справедливостта, която ви вдъхновява.

Стрелец през 2017 година

 

Много успешна година за всички представители на зодия Стрелец. Освен, че ще успеят да довършат всичко, което са започнали през миналата година, много от Стрелците ще постигнат върха на своята кариера. Други ще намерят мечтаната работа или ще срещнат човека, с който ще споделят живота си. Годината е много подходяща за сключване на брак. Успехите обаче не бива да главозамайват рибите, защото особено в края на годината ще бъдат склонни към безразсъдни постъпки. Именно тогава ще имат нужда от разумен и уравновесен човек до себе си за да не пропилеят с лека ръка всичко постигнато. Възможни са проблеми със здравето. Затова е добре да си обърнат внимание, особено на вредните навици и хранене на крак.

 

Стрелец през месец януари 2017 година

 

Още през януари ще усетите, че късметът е на Ваша страна. С лекота ще успеете да сключите първите договори за годината или ще Ви предложат повишение. Възможни са и печалби от лотарийни игри. Ще се срещнете с много хора и ще започнете да чертаете големи планове за бъдещето. Оптимизъм и усещане за пълноценност ще изпълват дните Ви.

 

Стрелец през месец февруари 2017 година

 

Февруари ще бъде наситен с много контакти. Не бива да се самозабравяте и да губите връзка с реалността. За да продължат успехите Ви е нужно да имате реална преценка за всяка ситуация и всеки човек, с който контактувате. Ако сте объркан е възможно да бъдете неправилно разбран както от партньори и колеги, така и в личните отношения.

 

Стрелец през месец март 2017 година

 

Възможно е през март да почувствате известна обърканост. Дали някакъв финансов проблем, или необоснована ревност, но ще бъдете разсеяни и ще бъдете склонни към екстремни постъпки, които иначе не са типични за Вас. Опитайте се да се овладеете, защото от Вашата бдителност зависят бъдещи успехи. Ако пропуснете и най-малкият детайл, може да загубите пари или близък човек. Страховете и притесненията, които ще Ви завладяват периодично са без всякакво основание.

 

Стрелец през месец април 2017 година

 

Много пътувания и контакти бележат април на 2017 година. Някои от представителите на зодията ще пътуват зад граница и ще успеят да създадат важни и дълготрайни контакти, които в бъдеще ще се окажат дори съдбоносни. Други е възможно да срещнат голямата си любов, с която ще споделят живота си. Емоциите при всички случаи ще бъдат в повече, умората също. Затова много от стрелците е възможно към края на месеца да се почувстват изтощени или да станат жертва на вирусни инфекция, която ще ги извади известно време от строя.

 

Стрелец през месец май 2017 година

 

Месец май ще бъде белязан от любовни увлечения и срещи. Всъщност някои от стрлците дори може да изневерят на половинката си. Тези увлечения ще бъдат нетрайни и затова внимавайте да не объркате личния си живот. Това неминуемо ще се отрази на успехите Ви като цяло. Бъдете разумни и не се поддавайте на изкушения, защото може да платите скъпо за безотговорността си. Никога не смесвайте отношенията си в личния живот и тези в работата.

 

Стрелец през месец юни 2017 година

 

Прилив на енергия, желание за работа и увереност във възможностите. Това ще чувстват Стрелците и ще успеят да постигнат сериозни резултати през този месец. С каквото и да се занимават, нещата ще се нареждат в тяхна полза с много малко усилия . Някак всичко ще тече като по вода, сякаш някой друг предварително го е подредил и планирал. Това ще даде криле на Стрелците и те ще се чувстват силни и успешни. Възможно е дори да се вземат прекалено насериозно и това да обиди техни приятели.

 

Стрелец през месец юли 2017 година

 

През юли ще настъпят много промени както в личен план, така и в работата. Много от Стрелците е възможно да сменят работата си, а други да започнат нов бизнес. Месеца е много добър за нови начинания, така че действайте смело. Периодът е добър и за сключване на брак. Затова ако планирате създаване на семейство през тази година или сте сигурни че сте срещнали любовта на живота си, действайте. Сега е момента за тази крачка.

 

Стрелец през месец август 2017 година

 

Време за почивка. Имате нужда от нея. Зарежете всичко и заедно с любимия човек или с приятели заминете някъде без да вдигате телефоните поне 10 дни. Няма да е фатално. Имате нужда от тази почивка за да продължите напред. Внимавайте обаче при шофиране и пътувания, защото са възможни злополуки.

 

Стрелец през месец септември 2017 година

 

Септември ще е месец на финансово благополучие. Ще имате постъпления, които дори не сте очаквали. Възможни са и печалби от игри. Внимавайте обаче как боравите с парите си. Излишни приливи на щедрост може да Ви върнат на изходна позиция и да загубите всичко. Внимателно работете и с документи, защото ще бъдете склонни към грешки. Като цяло ще бъдете разсеяни и малко безотговорни.

 

Стрелец през месец октомври 2017 година

 

Добър месец за обучение. Ако планирате професионална квалификация и продължаване на образованието, месецът е много подходящ да стартирате това начинание. Ще взимате изпити с лекота, умът Ви ще бъде бистър и ще успеете да постигнете много. Тези, които правят дипломни работи или подготвят научни разработки е възможно дори да направят откритието на живота си.

 

Стрелец през месец ноември 2017 година

 

През ноември ще бъдете повече отдадени на близките си. Ще имате нужда от близост и домашен уют. Много от рибите ще се чувстват малко депресирани и самотни. Несемейните ще усетят нуждата от създаване на семейство, а някои дори ще го създадат. Годината е подходяща и тези връзки ще бъдат успешни, а семейният уют ще Ви се отрази добре. Обърнете внимание и на здравето си. Имунната Ви система има нужда от укрепване.

 

Стрелец през месец декември 2017 година

 

В края на годината ще Ви бъде много напрегнато. Ще се наложи да приключите много неща наведнъж и то за кратко време. Това е възможно да Ви изнерви и да станете сприхави. Мобилизирайте се максимално за да приключите навреме без да изпадате в паника. Паниката ще ви бъде лош съветник и може да доведе до грешки.

Класически хороскоп на Стрелец – характеристика на зодията

Родените под знака Стрелец са честни, безстрашни и откровени. Имат създадени навици за чистота и ред и ценят тези качества у другите. Тенденцията сами да си вършат работата им осигурява повече от един обикновен успех, особено във финансови сделки. Изглеждат затворени в себе си, но нито са скъперници, нито егоисти, всъщност отрано са научили стойността на парите.
Стрелците рядко правят грешки. Почти винаги срещат разочарование и неуспех, когато се уповават на чужди съвети. Най-забележителната им черта е способността им да се съсредоточават. Обичат спорта и спортуването. У тях има една тенденция неоснователно да се сърдят и при най-малка забележка, направена на шега. Тяхната голяма енергия ги прави нетърпеливи. Би трябвало да се научат на толерантност, учтивост, да уважават чувствата на другите. Стрелците не би трябвало да очакват пълно признание за доброто, което правят, и за помощта, която дават. Трябва да бъдат внимателни при избора на приятели. Много често Стрелците проявяват забавно остроумие и способност за допълване и усъвършенстване откритията на другите. Проявяват голяма сръчност в домакинската работа. Те знаят, че бъдещето е много по-добро от всяко минало. Понякога могат да бъдат крайно отмъстителни. В гнева си знаят как да обидят. Хората от зодия Стрелец се стремят да превърнат на практика своите идеали. Те са чудесни по характер, когато им се даде свобода.
При Стрелците не господства практическата мисъл на Близнака или Девата, при тях господства философията. Не всички хора, родени под този знак са философи, но почти всички имат вродена любов към природата, която далеч надхвърля примитивното начало, характерно за Овена.

Личността на Стрелците се изразява в спокойно държане, още повече че знаят как да скрият в дъното на душата си грижи и безпокойства. При зла съдба личността им излъчва магнетизъм, който им позволява да вдъхнат вяра на партньора си. Понякога са безгрижни и не мислят за утрешния ден, като се впускат в опасни приключения. Качествата им почиват върху индивидуалността, искреността и здравия разум. Имат склонност да бъдат: оптимисти, приятелски настроени, аргументирани, сговорчиви. Сред интересите на Стрелците са: религията, философията, пътуването (особено в чужбина), правото, книгите, издателската дейност, даването на съвети. Имат вкус към риска и спорта.

Прочетете също

Скорпион

Ще вземате правилни решения . Сериозното ви и съзнателно отношение ще ви осигури издигане в обществото, макар и бавно. Вашата честност и почтеност ще бъдат оценени от приятелите ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics