Начало / Хороскопи / Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември

ЕЛЕМЕНТ – огън
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Юпитер
ДЕВИЗ – „Аз виждам“
КЛЮЧОВА ДУМА – свобода
ЦВЯТ НА ЗНАКА – виолетово, тъмносиньо  ДЕН – четвъртък
МИНЕРАЛИ – топаз, рубин
МЕТАЛ НА ЗНАКА – калай
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 7
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 3, 10, 17, 24, 31 и т.н. през 7 години
БРАК – освен с Дева и Риби, Стрелецът намира общ език с всички
ОБИЧАТ – искреността, честността, природата, животните, пътуването, авантюрите, справедливостта, мъдростта, великото, благородното и възвишеното, церемониите
МРАЗЯТ – неестественото, пресиленото, имитацията, монотонността, низкото и подлото, дребнавото, лошите маниери, подлизурството
СЪВЕТ– действайте винаги според разума си без страст и в духа на справедливостта, която ви вдъхновява.

Стрелец през 2018 година

 

За Стрелец годината ще бъде много успешна. Много от представителите на знака ще постигнат големи успехи и ще се радват на финансови постъпления. Тези, които ще имат успехи в любовта, в повечето случаи ще бъдат ощетени по отношение на развитието в работата и обратно. Но…..пълно щастие няма. Като цяло годината ще бъде добра и без сътресения нито в професионален, нито в личен план. В живота на Стрелеца ще цари завидно равновесие, на което те всъщност не са свикнали.

 

Стрелец през месец януари 2018 година

 

Ще се чувствате сигурни в себе си и тази увереност няма да бъде преувеличена. Здравето Ви е стабилно, а емоционално сте устойчиви. Времето е подходящо да предприемете важни стъпки, които отдавна замисляте, но не Ви достига смелост. Действайте. „Стреляйте“ смело, мишената сте чертали Вие.

 

Стрелец през месец февруари 2018 година

 

Възможно е да придобиете имот или наследство през този период. Ще бъде доста неочаквано за Вас и няма да може да се зарадвате особено. Възможно е да е резултат от загуба на близки роднини. Обърнете внимание на семейството си и не го пренебрегвайте, защото това ще наруши отношенията у дома. Не бъдете прекалено взискателни към околните. Никой не е съвършен, Вие също.

 

Стрелец през месец март 2018 година

 

Пролетта Ви носи само хубави моменти, но за съжаление не се чувствате доволни. Обзел Ви е песимизъм и трудно понасяте някои обстоятелства, които обаче не зависят от Вас. Вземете се в ръце и си спомнете някои основни мъдрости, на които държите. Вникнете в техния смисъл и това ще Ви помогне да излезете от депресията, в която изпадате. Животът е хубаво нещо и всяко зло е за добро!

 

Стрелец през месец април 2018 година

 

През този период ще изпитвате желание за власт. Липсва ви постоянство в усилията в една посока, повече градивност или продуктивност във финансовата сфера. През този месец ще бъдете доста разсеяни и мислите ви ще бъдат несвързани. Несъмнено ще мислите революционно. Има вероятност да бъдете нетърпеливи и да се държите необичайно. Ще се опитвате да избягате от действителността по всякакви начини и е възможно да се проявят пороци от всякакъв вид. Препоръчително е да си направите медицински преглед, за да избегнете развитието на болести.

 

Стрелец през месец май 2018 година

Възможна е цялостна и съществена промяна на посоката на живота на някои  представители на зодия Стрелец. Богата творческа и продуктивна амбиция. Ще се издигнете и ще имате власт. Ще имате пълен контрол над вътрешните ви ресурси, емоционални, физически и понякога духовни. Може да бъдете принудени от икономически интереси да направите ограничения на професията ви, но знаете, че накрая ще постигнете каквото искате. Ще бъдете в хармония с партньора ви, което ще е от основните предпоставки за успехите, които постигате.

 

 

Стрелец през месец юни 2018 година

 

През този период ще бъдете склонни да преувеличавате и да бъдете надменни или да се държите арогантно. Плановете ви изглеждат изпълними, опитайте се да бъдете реалисти и не се отнасяйте извънредно победоносно. Възможни са разногласия с хора, които са ви като учители. Бъдете умерени и скромни и няма да имате проблеми. Ваш приятел или близък човек ще се отдръпне от вас, защото се държите зле. Внимавайте да не го загубите за винаги.

 

Стрелец през месец юли 2018 година

 

Ще се стремите към самоусъвършенстване и ще получите признанието на висшестоящите и възхищението на хората, които са ви равни по обществено положение. За партньора си вие ще бъдете идеалния придружител на всяко светско събитие. Въпреки това ще трябва да внимавате и да не се поддавате на стрес. Опитайте се да разнообразите интелектуалната работа с други дейности. Заминете някъде за известен период и се отдайте на почивка.

 

Стрелец през месец август 2018 година

 

През този месец ще бъдете завладяни от чувства на благодарност, любов и задоволство към заобикалящият Ви свят. Ще преоткриете духовното си начало, ще отдавате голямо значение на духовността и тя ще бъде вашата движеща сила през този период. Предстоят Ви запознанства с нови хора, които ще внесат сериозни промени в ежедневието Ви. Някои от стрелците може да срещнат любовта на живота си.

 

Стрелец през месец септември 2018 година

 

През този месец трудно ще въздържате чувствата си, а в себе си ще усещате, че възможностите Ви се поднасят на тепсия. Важно е да осъзнаете, че не винаги се получава така. Внимавайте да не се възгордеете и да не се държите надменно, защото това ще мотивира хората, които искат да ви свалят от „гребена на вълната.“ От високо се пада много лесно и бързо.

 

Стрелец през месец октомври 2018 година

 

Ще бъдете бдителни и ще действате методично. Месец на непрекъснато личностно развитие и триумф. Тайната на успеха е да действате спокойно и разумно във всяка ситуация. Ще сте интроспективни, наблюдателни и аналитични. Партньорът ви ще е притеснен от вашето равнодушие. Включете го в проектите си и му покажете, че чувствата ви не са се променили. Възможно е да почувствате умора и е важно да приемете подкрепата от партньора си.

 

Стрелец през месец ноември 2018 година

През този месец съществува вероятност да се появят отново проблеми от миналото. Кавги, които сте мислели за приключени, отново ще ви напомнят за себе си. Във взаимоотношенията си избягвайте да правите неуместни сравнения, това няма да бъде прието добре от отсрещната страна. Семейно събиране ще остави у вас неприятно чувство.

 

 

Стрелец през месец декември 2018 година

 

Налага се да се изправите срещу собствените си задръжки и ограничения, както и срещу тези наложени ви от обстоятелствата. Може би ще искате да отхвърлите изцяло всички ограничения и да разширите сферата си на дейност, да посетите нови места и да правите неща, с които не сте се занимавали досега. През този месец също е възможна смяна на работното място или местожителството, както и прекъсване на взаимоотношения.

Класически хороскоп на Стрелец – характеристика на зодията

Родените под знака Стрелец са честни, безстрашни и откровени. Имат създадени навици за чистота и ред и ценят тези качества у другите. Тенденцията сами да си вършат работата им осигурява повече от един обикновен успех, особено във финансови сделки. Изглеждат затворени в себе си, но нито са скъперници, нито егоисти, всъщност отрано са научили стойността на парите.
Стрелците рядко правят грешки. Почти винаги срещат разочарование и неуспех, когато се уповават на чужди съвети. Най-забележителната им черта е способността им да се съсредоточават. Обичат спорта и спортуването. У тях има една тенденция неоснователно да се сърдят и при най-малка забележка, направена на шега. Тяхната голяма енергия ги прави нетърпеливи. Би трябвало да се научат на толерантност, учтивост, да уважават чувствата на другите. Стрелците не би трябвало да очакват пълно признание за доброто, което правят, и за помощта, която дават. Трябва да бъдат внимателни при избора на приятели. Много често Стрелците проявяват забавно остроумие и способност за допълване и усъвършенстване откритията на другите. Проявяват голяма сръчност в домакинската работа. Те знаят, че бъдещето е много по-добро от всяко минало. Понякога могат да бъдат крайно отмъстителни. В гнева си знаят как да обидят. Хората от зодия Стрелец се стремят да превърнат на практика своите идеали. Те са чудесни по характер, когато им се даде свобода.
При Стрелците не господства практическата мисъл на Близнака или Девата, при тях господства философията. Не всички хора, родени под този знак са философи, но почти всички имат вродена любов към природата, която далеч надхвърля примитивното начало, характерно за Овена.

Личността на Стрелците се изразява в спокойно държане, още повече че знаят как да скрият в дъното на душата си грижи и безпокойства. При зла съдба личността им излъчва магнетизъм, който им позволява да вдъхнат вяра на партньора си. Понякога са безгрижни и не мислят за утрешния ден, като се впускат в опасни приключения. Качествата им почиват върху индивидуалността, искреността и здравия разум. Имат склонност да бъдат: оптимисти, приятелски настроени, аргументирани, сговорчиви. Сред интересите на Стрелците са: религията, философията, пътуването (особено в чужбина), правото, книгите, издателската дейност, даването на съвети. Имат вкус към риска и спорта.

Прочетете също

Скорпион

През ноември повечето от скорпионите ще се чувстват доволни и щастливи. Някак без проблем ще гледат на живота с розови очила. И това ще бъде от голяма полза за приятели, които имат нужда от подкрепа. Дайте им тази подкрепа, защо след време те ще Ви се отблагодарят двойно. В духа на оптимизма, който Ви е обхванал, е възможно и да дойдат парични постъпления, които допълнително ще оцветят живота ви в розово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics