Начало / Хороскопи / Близнаци

Близнаци

22 май – 21 юни

ЕЛЕМЕНТ – въздух
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Меркурий
ДЕВИЗ – „Аз мисля“
КЛЮЧОВА ДУМА – разнообразие
ЦВЯТ – сив, жълт и виолетов
ДЕН – сряда
МИНЕРАЛИ – топаз, кехлибар
МЕТАЛ – живак
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 3 и 5
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 7, 14, 21, 28, 35 и т.н. през 7 години
ОБИЧАТ – разумното, промяната, пътуването, устните престрелки, разговорите, компанията и контакта с външния свят, бързината, модерното, елегантното
МРАЗЯТ – постоянството, догмата, окончателния отговор, самотата, вглъбяването
СЪВЕТ – обуздайте своята раздразнителност, имайте повече увереност в себе си и наложете повече настойчивост за достигане на поставените цели
СЪДБА– близнаците умеят чудесно да се приспособяват, притежават остър ум, тактични са и са много способни. Обикновено притежават повече от една професия и се занимават с много неща наведнъж. Дори да изпаднат в крайно екстремна ситуация, те винаги се справят

Близнаци през 2022 година

2022 година ще бъде много богата на емоции в личен план. На много от представителите на тази зодия ще се сбъднат мечтите на живота. Голямата упоритост, проявена през изминалата година, ще бъде възнаградена почти за всички. Не бива обаче да се самозабравяте от успехите и да губите връзка с реалността, защото това може да Ви изиграе лоша шега. Въоръжени с много оптимизъм, просто продължете напред и нагоре като обмисляте предварително всяка своя стъпка.

Близнаци през месец януари 2022 година

През януари ще бъдете изцяло отдадени на кариерата си и изграждане на авторитет. Много от Вас ще се радват на нови идеи, които ще започнат да осъществяват с лекота. Успехите в работата обаче ще бъдат за сметка на любовта. Много от Вас пренебрегвайки половинката си, има опасност да я загубят или дори да развалят семейството си. Опитайте се да съчетаете личен живот и кариера по-успешно за да не се стига до сътресения.

Близнаци през месец февруари 2022 година

Успехите ще продължат и през февруари. Някои от представителите на зодията дори могат да направят открития или изобретения в периода 10-19 -ти февруари. Това ще положи основите на нов тласък в развитието на кариерата Ви  и нови хоризонти за бъдещо развитие в личен план. Ще бъдете заобиколени от много приятели, които ще Ви се възхищават. Това не бива да става причина и не допускайте да се вземете прекалено “ на сериозно“ и да се самозабравите.

Близнаци през месец март 2022 година

Март ще бъде малко по-труден месец, защото има рискове от конфликти. Възможно е да станете свидетели на нещо, което да стане причина за раздори с колеги или в семейството. Не губете самообладание, защото гневът е лош съветник. Опитайте се да се овладеете и да прецените трезво ситуацията, защото в повечето случаи няма да е нищо сериозно и фатално. От Вас зависи до колко ще се разрасне евентуалния конфликт.

Близнаци през месец април 2022 година

Април е белязан от промени. Много от представителите на зодията е възможно да сменят работата си, а някои дори да заминат в чужбина. Нови запознанства, нови колеги. Възможни са и нови любовни връзки, които да приключат с брак за тези, които не са семейни. Към края на м. април са възможни финансови сътресения, които да се отразят негативно на настроението Ви. Внимавайте с игри, залагания и др., защото са възможни загуби.

Близнаци през месец май 2022 година

През май е възможно да се почувствате изморени, а някои от Вас дори песимистично настроени. Многото емоции, през които сте преминали през изминалите месеци са Ви дошли в повече. Не се отпускайте! Предстои Ви много работа и тепърва ще жънете успехите на годината. Погрижете се за здравето си и преодолейте пролетната умора с разходки на чист въздух и контакти с природата и близки хора. Обърнете внимание и на родителите си.

Близнаци през месец юни 2022 година

Месецът е много успешен. Енергията, оптимизмът и въодушевлението Ви започват да се възвръщат. В работата Ви всичко става така както бихте искали, а у дома цари мир и спокойствие. Много от Вас ще възстановят стари партньорства и дружби и ще реализират отдавна позабравени планове. Семейството и дома ще станат някак по-значими и дори по-важни от кариерата през този месец, особено в третото десетдневие. Несемейните ще започнат да мечтаят за брак и семеен уют.

Близнаци през месец юли 2022 година

Месец юли на 2022 година ще бъде съдбовен за Близнаците. Много от тях ще получат награди, други признание от шефове или издигане в кариерата. Възможни са и печалби от игри или получаване на наследство, на което въобще не сте се надявали. Каквото и да Ви се случи, споделете го с най-близките си заедно с радостта и щастието от успехите си. Само така те ще бъдат значими за Вас и за в бъдеще и ще Ви помогнат да продължите напред и нагоре. Този месец може да даде голям тласък на бъдещото Ви развитие ако не изиграете лошо картите си и не се възгордеете прекалено.

Близнаци през месец август 2022 година

През този месец си дайте почивка, защото я заслужавате. Прекарайте отпуската си със стари и верни приятели и се отпуснете поне за седмица- две. Обърнете внимание и на децата и любимия човек. В края на месеца ще получите възможност, вече отпочинали за  да довършите  вече започнат проект, в който дори  не сте вярвали.

Близнаци през месец септември 2022 година

През този месец ще работите много. Нужна Ви е мобилизация и концентрация за да не допускате грешки, които могат да имат неприятни последици. Внимавайте при работа с документи, особено след 19 септември. Този период не е подходящ за сключване на нови договори и сделки, но няма проблем за довършване на вече започнати такива.

Близнаци през месец октомври 2022 година

Месецът ще бъде доста напрегнат и е необходимо сами да създадете равновесие между личните ангажименти и служебните задължение за да успеете да се справите. Същевременно октомври  ще бъде много добър за създаване на трайни любовни връзки. Тези от представителите на зодията, които са били самотни до този момент имат шанса да срещнат любовта на живота си, но само ако залисани от служебните си ангажименти не останат слепи за нея и не я пропуснат.

Близнаци през месец ноември 2022 година

Този месец ще започнете да усещате вече плодовете на своята упоритост. Нужно е обаче да промените малко стила си на поведение . Успехите не бива да Ви карат да се възгордявате и да забравяте от къде сте започнали.  Възможни са конфликти с колеги , за които да станете причина неволно. Важно е да запазите самообладание и да успеете да реагирате адекватно и бързо на създалата се ситуация.

Близнаци през месец декември 2022 година

През целият месец декември  ще бъдете настроени празнично. Въпреки това ще имате огромна енергия за работа, силна концентрация и необикновен подход на действие. Добре е да ги използвате.  В желанието си да зарадвате близките  си с подаръци, е възможно да  похарчите доста пари и да  загубите доста време по магазините. Това може да  Ви изтощи и да помрачи така очакваните празници.

 

Класически хороскоп на Близнаци

Притежават таланта да бъдат няколко личности в една, но и в умението да се преобразяват, да изненадват, да са интересни и да комуникират непрестанно.
Представителите на зодия Близнаци почти винаги са любопитни и се интересуват от различни неща. Те излъчват живост, динамика, амбиция.
Приятни са за компания, забавни, духовити, обичат да се смеят, харесват разнообразието.

Поради своята гъвкавост представителите на тази зодия са вътрешно разкъсвани, двойнствени, трудно вземат решение.
Затова за родените Близнаци е важно още в младостта да намерят своя път, да се научат да се доверяват на мисленето си, иначе могат да се загубят в безплодно търсене на удовлетворение.

Близнаците са двойнствена натура и е особено трудно да се проникне до истинската им дълбочина. Човекът Близнак често се представя за друг и логично изглежда различен от това, което е всъщност. Той притежава ум, хитрост, дипломатичност, рафинираност. Днес може да бъде възторжен и възхитен, утре студен, днес да обещава, а утре вече да е забравил за обещанията си.

Представителите на зодията притежават нещо непостоянно, летливо, могат да танцуват на две сватби едновременно, дори слушат само с половин ухо.

Добри оратори са и притежават дар слово, имат толкова разностранни интереси от всевъзможни области на живота и културата, че може и да ви се завие свят, ако решите да следвате шеметните им скорости и завои, изненадващите промени.

Ако пък случайно решите да спорите с представители на тази зодия, може да бъдете сигурни, че няма смисъл. Характерни за тях са бързият ум, умението да се ориентират светкавично във всяка ситуация, бързите и гъвкави мисли, красноречието и неслучайната им слава на добри психолози.

Жизнената енергия на Близнаците е повече умствена, отколкото физическа, затова от тях се изисква да се грижат за образованието си. Непоследователни са и имат наклонност да съдят по външен вид. Те започват много неща, които никога не довършват докрай. Те избързват при всяко начинание. Често пъти са непонятно упорити. Трудно е да бъдат разбрани подбудите им. Много са наблюдателни. Могат да достигнат до най-висок умствен развой. Понякога едно говорят, а друго вършат. В най-добрия случай тяхната двойственост се изявява като съюз между разума и интуицията. Лесно се влияят. Близнаците рядко са доволни само от едно занимание. Могат да бъдат едновременно щедри и скъперници. Запазват за дълго юношеския си характер.

Прочетете също

Стрелец

Тези от Стрелците, които са работили неуморно през годината и са успели да съчетаят работа и личен живот, ще се радват на спокоен месец и празници в приятна домашна атмосфера с любими хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics