Начало / Хороскопи / Близнаци

Близнаци

22 май – 21 юни

ЕЛЕМЕНТ – въздух
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Меркурий
ДЕВИЗ – „Аз мисля“
КЛЮЧОВА ДУМА – разнообразие
ЦВЯТ – сив, жълт и виолетов
ДЕН – сряда
МИНЕРАЛИ – топаз, кехлибар
МЕТАЛ – живак
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 3 и 5
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 7, 14, 21, 28, 35 и т.н. през 7 години
ОБИЧАТ – разумното, промяната, пътуването, устните престрелки, разговорите, компанията и контакта с външния свят, бързината, модерното, елегантното
МРАЗЯТ – постоянството, догмата, окончателния отговор, самотата, вглъбяването
СЪВЕТ – обуздайте своята раздразнителност, имайте повече увереност в себе си и наложете повече настойчивост за достигане на поставените цели
СЪДБА– близнаците умеят чудесно да се приспособяват, притежават остър ум, тактични са и са много способни. Обикновено притежават повече от една професия и се занимават с много неща наведнъж. Дори да изпаднат в крайно екстремна ситуация, те винаги се справят

Близнаци през 2018 година

2018 година ще бъде противоречива за повечето родени под знака на Близнаци. Някои ще постигнат върха на своята кариера през тази година или ще станат много известни, а други ги очаква спад. Възможно е и да се сблъскате и с двете в рамките на годината. Не бива обаче да се самозабравяте от успехите или да се отчайвате от неуспехите, защото така може да провалите всичко, за което сте се борили и работили през миналата година. За вас прекалените успехи и известност са малко опасни и променят отношението Ви към околните. Тази Ви слабост може да стане причина за спад след големите успехи.

Близнаци през месец януари 2018 година

В първият месец на 2018 година ще бъде много натоварени и малко песимистично настроени. Умората ще си каже думата във втората половина на месеца и е възможно дори да се разболеете от грип или подобно заболяване характерно за зимата. Имунната Ви система има нужда от укрепване и затова помислете за по-добро хранене и почивка.

Близнаци през месец февруари 2018 година

Работата Ви ще започне да дава резултати и това ще ви хареса и стимулира. Ще се почувствате изпълнени с енергия, а някои от Вас допълнително ще бъдат стимулирани от необикновено щастлива нова любов. Късметът вече започва да Ви се усмихва, а това ще Ви хареса. Помнете, че не бива да се самозабравяте.

Близнаци през месец март 2018 година

Опитайте се да запазите самообладание за да успеете да се справите с различните ситуации. Ще бъдете натоварени с доста работа, но тя ще бъде последвана от значителни финансови постъпления. Възможно е да сложите началото на нова сериозна сделка, която сте чакали да се осъществи отдавна.

Близнаци през месец април 2018 година

Ще се радвате на много внимание от своите близки. Възможни са нови и незабравими преживявания в любовния си живот. Доверете се на сърцето си и се отдайте на силни и неповторими преживявания, защото месеца е вълшебен за Вас.

Близнаци през месец май 2018 година

Обърнете повече внимание на външният си вид. Пазете се от необмислени реакции. Очаква Ви свобода, която до скоро не сте имали и това ще се окаже влияние на поведението Ви. Ако сте обвързани, не позволявайте да бъдете съблазнени, защото може после да съжалявате за постъпките си.

Близнаци през месец юни 2018 година

Не пренебрегвайте приятелите си, защото те имат нужда от Вас . Скоро може и Вие да имате нужда от тях. Ще бъдете заобиколени от много хора и може да откриете ново приятелство някъде около Вас. Ще се чувствате самоуверени и с добро здраве. Възможно е неразумно да пренебрегвате или подцените опасност. Не прекалявайте с рисковете. Изострете вниманието си. Не се доверявайте на хора, които малко познавате.

Близнаци през месец юли 2018 година

Очаква Ви сериозен проблем, който ще ви накара да се замислите за поставянето на едно ново начало. Ще изразявате свободно чувствата си и ще имате нужда от верни приятели до себе си. Към края на месеца може да се подлъжете да се присъедините към една прекалено дръзка компания. От познанството си с тези хора ще загубите повече, отколкото ще спечелите.

Близнаци през месец август 2018 година

Ще имате нужда от усамотяване и спокойствие, за да премислите следващите си стъпки. Възможни са грешки и затова потърсете съвет от по-възрастни свои близки или родители. Накрая обаче нека окончателното решение си е само Ваше.

Близнаци през месец септември 2018 година

Внимавайте да не бъдете използвани от хитри хора. Отношенията с партньора ще бъдат много важни за вас, но може да са източник на разочарование и чувство на безсилие. Заради силния ви оптимизъм и честите ви успехи, Вие не можете да понесете евентуално осуетяване на плановете Ви. Впускате се в ново приключение, но без да сте научили ценните уроци от предишния неуспех. Внимавайте с кръвното налягане и черния дроб.

Близнаци през месец октомври 2018 година

Октомври ще бъде сравнително спокоен месец. Спокойствието ще Ви зареди с необикновена вътрешна сила и енергия. Конкуренти ще се опитат да ви извадят от равновесие, но вие ще ги победите. Владеете положението, но са възможни проблеми в любовните отношения. Направете всичко за да изясните евентуални недоразумения с партньора си за да не го загубите.

Близнаци през месец ноември 2018 година

През ноември отново ще се развие типичната за 2018 година динамика около Вас. Много хора ще ви търсят за помощ, но е възможно и Вие да имате проблеми и нужда от съдействие. Внимателно преценявайте контактите и на кого се доверявате. Възможно е да бъдете излъгани или да пропуснете и недогледате важен елемент от сделка, която да доведе до загуби впоследствие.

Близнаци през месец декември 2018 година

През целият месец ще бъдете в очакване на предстоящите празници. Ще имате огромна енергия за работа, силна концентрация и необикновен подход на действие. Добре е да ги използвате. Същевременно в желанието си да зарадвате близките  си с подаръци ще похарчите доста пари и ще загубите доста време по магазините. Това донякъде ще Ви изтощи, а  може да помрачи накрая така очакваните празници.

.

Класически хороскоп на Близнаци

Притежават таланта да бъдат няколко личности в една, но и в умението да се преобразяват, да изненадват, да са интересни и да комуникират непрестанно.
Представителите на зодия Близнаци почти винаги са любопитни и се интересуват от различни неща. Те излъчват живост, динамика, амбиция.
Приятни са за компания, забавни, духовити, обичат да се смеят, харесват разнообразието.

Поради своята гъвкавост представителите на тази зодия са вътрешно разкъсвани, двойнствени, трудно вземат решение.
Затова за родените Близнаци е важно още в младостта да намерят своя път, да се научат да се доверяват на мисленето си, иначе могат да се загубят в безплодно търсене на удовлетворение.

Близнаците са двойнствена натура и е особено трудно да се проникне до истинската им дълбочина. Човекът Близнак често се представя за друг и логично изглежда различен от това, което е всъщност. Той притежава ум, хитрост, дипломатичност, рафинираност. Днес може да бъде възторжен и възхитен, утре студен, днес да обещава, а утре вече да е забравил за обещанията си.

Представителите на зодията притежават нещо непостоянно, летливо, могат да танцуват на две сватби едновременно, дори слушат само с половин ухо.

Добри оратори са и притежават дар слово, имат толкова разностранни интереси от всевъзможни области на живота и културата, че може и да ви се завие свят, ако решите да следвате шеметните им скорости и завои, изненадващите промени.

Ако пък случайно решите да спорите с представители на тази зодия, може да бъдете сигурни, че няма смисъл. Характерни за тях са бързият ум, умението да се ориентират светкавично във всяка ситуация, бързите и гъвкави мисли, красноречието и неслучайната им слава на добри психолози.

Жизнената енергия на Близнаците е повече умствена, отколкото физическа, затова от тях се изисква да се грижат за образованието си. Непоследователни са и имат наклонност да съдят по външен вид. Те започват много неща, които никога не довършват докрай. Те избързват при всяко начинание. Често пъти са непонятно упорити. Трудно е да бъдат разбрани подбудите им. Много са наблюдателни. Могат да достигнат до най-висок умствен развой. Понякога едно говорят, а друго вършат. В най-добрия случай тяхната двойственост се изявява като съюз между разума и интуицията. Лесно се влияят. Близнаците рядко са доволни само от едно занимание. Могат да бъдат едновременно щедри и скъперници. Запазват за дълго юношеския си характер.

Прочетете също

Стрелец

Налага се да се изправите срещу собствените си задръжки и ограничения, както и срещу тези наложени ви от обстоятелствата. Може би ще искате да отхвърлите изцяло всички ограничения и да разширите сферата си на дейност, да посетите нови места и да правите неща, с които не сте се занимавали досега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics