Начало / Хороскопи / Близнаци

Близнаци

22 май – 21 юни

ЕЛЕМЕНТ – въздух
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Меркурий
ДЕВИЗ – „Аз мисля“
КЛЮЧОВА ДУМА – разнообразие
ЦВЯТ – сив, жълт и виолетов
ДЕН – сряда
МИНЕРАЛИ – топаз, кехлибар
МЕТАЛ – живак
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 3 и 5
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 7, 14, 21, 28, 35 и т.н. през 7 години
ОБИЧАТ – разумното, промяната, пътуването, устните престрелки, разговорите, компанията и контакта с външния свят, бързината, модерното, елегантното
МРАЗЯТ – постоянството, догмата, окончателния отговор, самотата, вглъбяването
СЪВЕТ – обуздайте своята раздразнителност, имайте повече увереност в себе си и наложете повече настойчивост за достигане на поставените цели
СЪДБА– близнаците умеят чудесно да се приспособяват, притежават остър ум, тактични са и са много способни. Обикновено притежават повече от една професия и се занимават с много неща наведнъж. Дори да изпаднат в крайно екстремна ситуация, те винаги се справят

Близнаци през 2017 година

Интересна година за Близнаците. Много промени както в личен, така в професионален план. Със своята типична уравновесеност много от Близнаците най-накрая ще се решат да създадат семейство или да заминат на работа в чужбина. 2017 година ще бъде успешна за всички Близнаци и затова те могат смело да правят съдбоносни стъпки и да взимат важни решения. Не правете обаче нищо сами, защото ще имате нужда от духовна подкрепа за да постигнете вътрешно равновесие, спокойствие и стабилност. ще имате нужда някой непрекъснато да Ви подкрепя и да потвърждава, че взимате правилните решения. Много добре подберете човека до себе си.

Близнаци през месец януари 2017 година

Още януари ще бъде благосклонен към Близнаците и това ще даде възможност на много от представителите на зодията да погледнат оптимистично и да планират с месеци напред. Ще се освободите бързо от предишни депресии и негативни мисли. Обадете се на приятели, излезте сред природата. Това ще Ви зареди с енергия, а ще имате голяма нужда от нея. Предстоят Ви много приятни изненади, но и доста работа.

Близнаци през месец февруари 2017 година

Месецът е подходящ за подписване на договори започване на нови начинания. Късметът ще Ви съпътства през цялото време и ще бъдете обградени с внимание и любов от близки и приятели. Отговорете им със същото, подарете нещо скъпо и желано на любимия човек до себе си. Така ще го направите щастлив, а за Вас това ще бъде стъпка към нов вид отношения и разбирателство. Отърсете се от егоизма, който Ви е обзел през последните години.

Близнаци през месец март 2017 година

Опитайте се да запазите самообладание за да успеете да се справите с различните ситуации. Ще бъдете натоварени с доста работа, но тя ще бъде последвана от значителни финансови постъпления. Възможно е да сложите началото на нова сериозна сделка, която сте чакали да се осъществи отдавна.

Близнаци през месец април 2017 година

Възможно е да попаднете в непредвидени опасни ситуации. Не прибързвайте с вземането на решения. Избягвайте да правите дългове, които не сте сигурни, че можете да върнете. Очакват ви философски или религиозни разочарования. Измъчват Ви съмнения и от Вас зависи да ги преодолеете и да се отърсите трайно от тях. Очакват Ви хубави моменти, усмихнете се и погледнете оптимистично на живота.

Близнаци през месец май 2017 година

Помислете за нещо, което ще може да ви сближи с партньора Ви. Ще имате нужда от това. Бъдете готови да се насладите на развлеченията, които ви се предлагат, както и на хубавите неща, които ще ви се случат. През втората половина на месеца ще искате по-голяма свобода във финансовата сфера и любовта. Липсата на чувственост във взаимоотношенията ви с любимият човек ще ви кара да се чувствате несигурни.

Близнаци през месец юни 2017 година

Период на важни решения в личен и професионален план. Това означава, че тези от вас, които са намерили най-подходящият партньор, могат да се насладят и усетят любовта още повече. Също така, тези от Вас, които имат емоционално слаба връзка, трябва да я прекратят окончателно. Същото важи и за професионалната сфера, тези от вас, които се чувстват удобно, ще вършат с удоволствие работата си без ограничения, но тези, които стоят на работното си място само заради изгода ще предприемат някои промени.

Близнаци през месец юли 2017 година

През този период ще се чувствате сами и няма да имате сила да се изправите срещу външния свят. Подкрепата на другите ще ви помогне да не сте толкова гневни. Не се предавайте. Избягвайте споровете. Към края на месеца ще възстановите енергията си. Може да се появи неочаквано пътуване – бъдете подготвени. То ще Ви се отрази добре.

Близнаци през месец август 2017 година

Ще отдавате голямо значение на чувствата. Ще бъдете весели и леко невъздържани. Поведението ви ще бъде малко повърхностно. Изпитвате нужда да се чувствате привлекателни и искате да сте заобиколени от хора. Ще бъдете изключително общителни и ще имате желание за експерименти. Внимавайте с експериментите, защото може да причините болка на близки хора.

Близнаци през месец септември 2017 година

Добър период за започване на нещо ново и интересно . Приятелските и интимните ви връзки ще бъдат във възход, наслаждавайте им се. Ако извършите определени промени ще получите ненадминати резултати. Бъдете решителни, но все пак избягвайте непремерените рискове.

Близнаци през месец октомври 2017 година

Месец на хармония. Ако ограничавате харченето, бизнесът ви ще процъфтява. Доброто ви чувство за хумор и оптимизмът ви, ще ви направят желан събеседник. Това ще ви радва, тъй като отдавате голямо значение на светския живот. Някой се надява да забележите колко много ви харесва. Вгледайте се в очите му и ще разберете кой е той.

Близнаци през месец ноември 2017 година

Възможни проблеми със здравето на близък човек. Огледайте се и му обърнете внимание, защото е възможно да изпуснете момента, в който може да му се помогне. Ще придобиете голямо влияние в работата и в обществения живот. Време е да постигнете нови цели и да надминете себе си. Ще получите ценна информация или неочаквани възнаграждения. Приятел ще ви покани на парти, което дълго ще помните.

Близнаци през месец декември 2017 година

В края на годината ще искате да направите равносметка на всичко постигнато. Като цяло ще сте доволни от себе си. Не се отпускайте обаче, въпреки предстоящите празници, ще имате доста работа, която ще е от голямо значение за бъдещ период. Спазвайте установения ред, за да избегнете опасни ситуации. Намерете баланса. Занимавайте се с някаква физическа дейност. Отпуснете се и се вслушайте в нуждите ума и на тялото си.

.

Класически хороскоп на Близнаци

Притежават таланта да бъдат няколко личности в една, но и в умението да се преобразяват, да изненадват, да са интересни и да комуникират непрестанно.
Представителите на зодия Близнаци почти винаги са любопитни и се интересуват от различни неща. Те излъчват живост, динамика, амбиция.
Приятни са за компания, забавни, духовити, обичат да се смеят, харесват разнообразието.

Поради своята гъвкавост представителите на тази зодия са вътрешно разкъсвани, двойнствени, трудно вземат решение.
Затова за родените Близнаци е важно още в младостта да намерят своя път, да се научат да се доверяват на мисленето си, иначе могат да се загубят в безплодно търсене на удовлетворение.

Близнаците са двойнствена натура и е особено трудно да се проникне до истинската им дълбочина. Човекът Близнак често се представя за друг и логично изглежда различен от това, което е всъщност. Той притежава ум, хитрост, дипломатичност, рафинираност. Днес може да бъде възторжен и възхитен, утре студен, днес да обещава, а утре вече да е забравил за обещанията си.

Представителите на зодията притежават нещо непостоянно, летливо, могат да танцуват на две сватби едновременно, дори слушат само с половин ухо.

Добри оратори са и притежават дар слово, имат толкова разностранни интереси от всевъзможни области на живота и културата, че може и да ви се завие свят, ако решите да следвате шеметните им скорости и завои, изненадващите промени.

Ако пък случайно решите да спорите с представители на тази зодия, може да бъдете сигурни, че няма смисъл. Характерни за тях са бързият ум, умението да се ориентират светкавично във всяка ситуация, бързите и гъвкави мисли, красноречието и неслучайната им слава на добри психолози.

Жизнената енергия на Близнаците е повече умствена, отколкото физическа, затова от тях се изисква да се грижат за образованието си. Непоследователни са и имат наклонност да съдят по външен вид. Те започват много неща, които никога не довършват докрай. Те избързват при всяко начинание. Често пъти са непонятно упорити. Трудно е да бъдат разбрани подбудите им. Много са наблюдателни. Могат да достигнат до най-висок умствен развой. Понякога едно говорят, а друго вършат. В най-добрия случай тяхната двойственост се изявява като съюз между разума и интуицията. Лесно се влияят. Близнаците рядко са доволни само от едно занимание. Могат да бъдат едновременно щедри и скъперници. Запазват за дълго юношеския си характер.

Прочетете също

Стрелец

В края на годината ще Ви бъде много напрегнато. Ще се наложи да приключите много неща наведнъж и то за кратко време. Това е възможно да Ви изнерви и да станете сприхави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics