Начало / Жената днес / Дамска мода / Дамска мода пролет-лято 2017 година

Дамска мода пролет-лято 2017 година


С настъпването на пролетта, дамите обикновено започват да се борят с нежеланите качени през зимата килограми и да подготвят пролетно – летния си гардероб. Всяка жена живо се интересува какви ще бъдат модните тенденции в предстоящия сезон, за да се подготви своевременно и да бъде актуална.

 

През пролетта и лятото на 2017 година хит ще бъдат всички  воали и прозрачни материи. Красотата на воала придава невероятна женственост и сексапил. Особено актуални ще бъдат дългите воалени рокли за абитурентките. Предпочитани ще са ярките цветове за лятото, граничещи със сигнални.

 

Прозрачните материи са типични за дългите рокли, които отново ще бъдат много актуални тази година.

 

По отношение на обувките се запазва тенденцията на платформите като много от моделите също са от прозрачни материи или с много каишки, подходящи за летните горещини.

Новото през тази година е завръщането на  по-острите модели с тънки токове, които са изключително женствени и се приемат добре от дамите.

 

Прочетете също

Кожените поли са хит при младите момичета

Кожените дрехи са отново модерни

Тази есен трябва отново да погледнем към естествената кожа и да си припомним начините за поддръжка и съхранение на дрехите ушити от нея. Поли, рокли, панталони и дори блузи от естествена кожа ще бъдат абсолютен хит през ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics