Начало / Жената днес / Дамска мода / Закръглените дами могат да бъдат много секси
Дори килограмите да са доста повече над нормата, съществуват малки трикове, които могат да намалят визуално това.

Закръглените дами могат да бъдат много секси

От години, даже десетилетия модата ни налага само слаби модели като секс-символи. Манията за отслабване е обзела цялото женско съсловие и дори стига до там, че взима жертви. Модната индустрия стана причина анурексията и булимията при жените да стигне до главозамайващи проценти.

Време е обаче нещата да се променят и всички дизайнери са го разбрали. През последните години все повече от тях се опитват да представят модели с по-закръглени форми. Идва време, в което кльощавата женска фигура вече няма да бъде еталон за красота.

Рокли за закръглени дами
Пищните форми могат да бъдат подчертани с подходящи кройки и десени

Истината е, че не всички жени могат да бъдат слаби, а по-пълните също могат да са красиви, женствени и секси. Само трябва да се отърсят от натрупаните комплекси,  да се погледнат в огледалото и просто да го пожелаят.

Модели за пълни жени
Закръглените жени са много привлекателни ако са облечени с вкус

Дори килограмите да са доста повече над нормата, съществуват малки трикове, които могат да намалят визуално това. Дори и най – пълната жена ако има самочувствие и желание може да изглежда зашеметяващо. Трябва само да знае някои основни правила при избора на модели на своите дрехи и подбора на аксесоарите към тях.

Електрикова рокля
Високата талия, която е много модерна в момента е изключително подходяща за закръглените дами
  • Не е подходящо за пълните жени да носят прекалено широки торбести дрехи. Те не прикриват повечето килограми, а точно обратното подчертават точно тези части от тялото, които би трябвало да бъдат прикрити.
Черна дантела
Красива и елегантна в черна рокля от дантела
  • Трябва внимателно да се подбират кройки, които подчертават женствеността на закръглената дама.
  • Вертикалните ивици в десена на плата са подходящи, защото придават издълженост на силуета и оптически изглеждате по-елегантна.
Сива рокля
Деколтето е най-подходящо да бъде V –образно
  • Деколтето е най-подходящо да бъде V – образно, защото създава илюзия за по-дълъг врат, а от там и на по- елегантен силует.
  • Сакото, носено разкопчано, е много подходяща дреха за всички дами с по-закръглени форми. То оформя силуета на пълната жена и го прави по-стегнат и елегантен.
Дълга рокля в лила
Дългата рокля издължава силуета и стои добре на пълните дами
  • Полата, особено ако е по-дълга е най-добре да бъде разкроена в А –линия. Този модел  придава женственост, сексапил и илюзия за височина на ръста.
  • Не се отказвайте от дънките, а просто изберете правите модели, защото правите крачоли издължават оптически силуета. Въпреки модните тенденции на ярките цветове, за Вас дънките е добре да бъдат в тъмната гама – черни, тъмно – зелено, тъмно-синьо или кафяво.
Панталон и туника
Панталоните трябва да са в тъмни цветове, а коланът може да е добро решение
  • Туниките са много модерни и подходящи за по-пълните дами. Те придават линия и прикриват някои форми, които са в повече.
  • Аксесоарите също не са без значение. Те са в състояние ако са подбрани добре да отвлекат вниманието от някои недостатъци, които не сте могли да прикриете. Но не прекалявайте с бижутата.
Сиво-бяла рокля
Коланът понякога може да направи чудеса
  • Недейте да избягвате коланите. Те са ваш съюзник, защото подчертават женственост и понякога правят чудеса.
  • Обувките – несъмнено високите токчета са по-подходящи за пълните дами ако могат ад ходят на тях. Не бива обаче да се прекалява с височината им. Модерните платформи в момента са много удачни – дават височина и са удобни за ходене.

Идва модата на красавиците с по-пищни форми. Все повече мъже са се пренаситили на кльощавите изнервени кукли с изкуствени гърди и се заглеждат по пищните женски форми, без намеса на хирургията.

Зелена рокля

Затова, усмихнете се скъпи закръглени дами и се облечете модерно, бъдете женствени и секси. Тази годена е година на цветята и дантелите , а те много Ви отиват.

Прочетете също

Кожените поли са хит при младите момичета

Кожените дрехи са отново модерни

Тази есен трябва отново да погледнем към естествената кожа и да си припомним начините за поддръжка и съхранение на дрехите ушити от нея. Поли, рокли, панталони и дори блузи от естествена кожа ще бъдат абсолютен хит през ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics