Начало / Жената днес / Женско здраве / Какво спортно хранене предпочитат диетолозите
протеинови коктейли
протеинови коктейли

Какво спортно хранене предпочитат диетолозите

Здравейте! Казвам се Ради. Аз съм диетолог с 10 годишен стаж и днес ще ви разкажа какво спортно хранене препоръчвам на тези, които искат да приведат фигурата си в кондиция. Започнах да се интересувам от спортно хранене още в младежките си години, когато бях студент-медик. Още тогава много познати ме питаха как влияе спортното хранене на здравето, за да започнат ли да го практикуват и в какви дози.

Първо: спортното хранене не трябва да се възприема като панацея, или «вълшебно прахче» – това е само помощник по пътя към стройна фигура, но ако не спортувате, Вие значително ще забавите процеса. Това е все едно да карате добре подържана стара кола и ново, спортно BMW. BMW-то ще изпревари старата кола, това даже не се обсъжда.

Второ – Спортното хранене трябва да се практикува правилно. Всичко е хубаво, когато е с мярка. Ако замените всички нормални храни със спортно хранене – разбира се, че няма да станете по здрави.

Трето – Имам много въпроси относно качеството на произведения протеин. Единственият протеин, в който съм абсолютно сигурен на 100% – това е «DiaVita»

Той има оптимален състав: високо съдържание на белтъчини и ниско съдържание на прости въглероди. Това е подходящо за моите клиенти, които искат да се отърват от излишните килограми, без да навредят на бъбреците си.

Освен това – фирмата има яка система за мрежов бизнес, която позволява да изкарвате хубави пари. Поради естеството на работата ми , даже и не ми се налага да рекламирам нищо: хората сами си идват при мен с въпроси относно спортното хранене и искат да купят.

Освен това – аз самият пия протеинови коктейли «DiaVita». И така  –  купих си няколко опаковки и веднага започнах да ги продавам. При подписване на договора за партньорство няма никакви входни комисионни, нито пък минимален първоначален обем на покупките. Продуктът се продава отлично, няма никакви проблеми. Радвам се, когато виждам успехите на клиентите си.

Присъединете се към моя тим и получете отстъпката си още днес!

Прочетете също

Пшеничен зародиш

Пшеничен зародиш и неговата магическа сила за поддържане на младостта

Пшеничният зародиш е природен продукт, който се усвоява лесно от организма и е изключително богат на много и разнообразни полезни вещества, участващи в в регенерацията на клетките и поддържането им по-дълго млади

Един коментар

  1. Стефан Радев

    Започнах да пия Vita Energy преди по малко от месец. За първи път от много години насам усещам, че отслабвам реално.Направих 2 нови дупки на колана. Не знам какъв е резултатът при другите хора, но аз лично съм доволен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics