Начало / Жената днес / Дамска мода / Комбинацията черно и бяло отново на мода
Комбинацията черно и бяло е винаги ефектна, независимо от повода на обличане
Комбинацията черно и бяло е винаги ефектна, независимо от повода на обличане

Комбинацията черно и бяло отново на мода

Това са цветовете, които всяка една жена задължително трябва да има в своя гардероб. Съчетавайки и умело преплитайки в своя тоалет черното и бялото можеш да си сигурна, че винаги ще изглеждаш стилна и елегантна.

Две момичета отблечени елегантно в черно и бяло  Две момичета в черно-бели дрехи позират за снимка

Черното и бялото остават непреходни и вечни в модата. Черното и бялото дават свободата всяка жена да ги включи в своя тоалет, интерпретирайки ги през своя собствен поглед и индивидуален стил. Независимо дали си спортна мацка, дали предпочиташ ежедневния градски стил, дали си строга и елегантна или си романтична и сладка „лолита“, в комбинацията черно и бяло ти напълно можеш да изразиш себе си.

Вечната комбинация има още едно много силно преимущество – нейната абсолютна универсалност. От спортния екип, през ежедневия спортно-елегантен тоалет и строгия костюм в офиса, та чак до официалния тоалет за вечеря, коктейл или парти, черното и бялото са напълно приложими и независимо от повода и стила на дрехата, независимо и от сезона в тази комбинация винаги ще изглеждаш страхотно. Използването на класическата комбинация „черно и бяло“ достига всички граници на семплото и строго излъчване, но не ги престъпва.

В новите колекции   масово виждаме комбинация от двата цвята черно и бяло, в дрехи от различни стилове.

Прочетете също

Кожените поли са хит при младите момичета

Кожените дрехи са отново модерни

Тази есен трябва отново да погледнем към естествената кожа и да си припомним начините за поддръжка и съхранение на дрехите ушити от нея. Поли, рокли, панталони и дори блузи от естествена кожа ще бъдат абсолютен хит през ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics