Начало / Жената днес / Дамска мода / Обувките издават характера на жената
Слабостта на жената към обувките е пословична, а изборът доста показателен
Слабостта на жената към обувките е пословична, а изборът доста показателен

Обувките издават характера на жената

Слабостта на жените към обувките е пословична. Като всяка друга човешка слабост и тази може да даде изключително много информация за човека, когото е подчинила. В нашия случай …това е женския характер.

Покупката на нов чифт обувки почти винаги носи много радост на съответната дама.

Изборът на конкретен модел, преди всичко зависи от вкуса на жената и актуалните модни тенденции, но характера също играе изключително важна роля. Именно любимият чифт обувки може да разкаже много за личността на притежателката си. Ето накратко как обувките говорят за жената, която ги носи:

 Жената на висок ток е уверена в сексапила си жена, която обича живота, компаниите, веселието и купоните. Изключително суетна, леко своенравна дама,  държи да бъде забелязана, тя изисква внимание и го получава. Често това е жената ”Вамп”,която получава всичко, което поиска. Всички мъже се захласват по този тип жена, но не винаги са склонни да си я представят като съпруга. Когато е умна тази жена е и много властна, а дори може да е малко коварна.

Чифт обувки на висок ток

Обувките без пета са характерни обикновено за жени, които са изключително работоспособни, организирани, държат  на порядъка и точността и винаги контролират ситуацията.
Обикновено са грижовни, отзивчиви и съпричастни към проблемите на хората около тях. За приятелите си те са “рамото, на което винаги могат да поплачат“. Често този тип жени привличат мъже, които ги олицетворяват със собствената си майка. Тези жени са желани съпруги, но често на по-късен етап се чувстват пренебрегнати в брака.

Обувки без пета

Жената на ниски обувки с равни подметки е романтичка и мечтателка, която вярва в любовта и търси романтиката във всяко нещо. Тя обича музиката, танците и изкуството. В повечето случаи има някакво творческо хоби, свързано с рисуване, пеене или плетене, бродерия, дантели и др. Тя е мила, внимателна, леко наивна, а  мъжете гледат на нея като на крехко същество, което се нуждае от грижа и закрила.

Чифт женски обувки

Маратонките и спортните мокасини и предпочитанието към тях издава  липса на прекомерна суетност, освободеност на характера. Този тип жени обичат да пътуват, винаги са в движение и бързо им става скучно ако се заседят дълго на едно място.
Те са общителни и бързо завързват  приятелства, но се чувстват най-добре сред най-близките  си приятели, които са обикновено ограничен брой, но са се доказали като такива.

Жена с маратонки

 

Жената в мъжки тип обувки е обикновено властна натура. Сдържана по природа, тя предпочита да крие дълбоко чувствата си. Често е педантична, способна  да управлява не само себе си, но и околните. Трудно завързва приятелства, но естествена и  пряма тя е добра и вярна приятелка. В любовта тя винаги търси стабилни и дълготрайни връзки.

Жена дефилира на моден подиум с женски обувки

Няма спор, че обувките са най-важният завършек на тоалета, от който всъщност зависи общият ефект от него. Те всъщност дават точна информация за нашия начин на живот и характер, без дори да подозираме доколко с точност го правят. Като се прибави и това, че по начина, по който са поддържани  обувките и дали са чисти, можем да разберем допълнително за други качества на жената, а и не само на нея.

Прочетете също

обемни устни

Красиви и чувствени устни

Нека опитаме да направим своите устни красиви и обемни, използвайки средства от природата или съвременната козметика. Да оставим естетичната хирургия за по-напреднала възраст и то само ако е съвсем наложимо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics