Начало / Мъжът днес / По какво да познаем подходящата жена за успешен брак
Щастие и любов
Да споделиш живота си с подходящия човек

По какво да познаем подходящата жена за успешен брак

Колкото и свободолюбив да е един мъж, рано или късно и той започва да мечтае за домашен уют, семейство и любяща съпруга, която да е до него и да го разбира. Ако попитаме по-голямата част от мъжете обаче, това е изключително трудно за постигане, защото:  „Днешните жени вече не са като едно време”. Дали наистина жените вече не могат да бъдат добри съпруги и партньорки в живота и „Мислят само за пари и благополучие”, както твърдят мъжете?

За съжаление парите властват в живота и на двата пола и често това е сериозна причина за невъзможността да намерят щастието, за което мечтаят. Истината е, че всяка жена търси сигурност, а в днешният свят явно парите я дават. За мъжа парите са сила и власт, а за жената – сигурност.

В търсенето на подходяща партньорка в живота, всеки мъж трябва да знае, че понякога най-добрата жена за него може дори да е пред очите му, а той да не я забелязва, защото не знае точно какво иска или просто гледа в погрешната посока. За да помогнем на мъжете:

Каква трябва да бъде жената, която би ни дала един добър съвместен живот и би направила един мъж щастлив? По какво да я познаем?

  1. Тя трябва често и искрено да се усмихва и да усещате, че присъствието Ви прави усмивката и още по-приветлива.
  2. В нейно присъствие трябва да се чувствате добре и да няма нужда да позирате и да се правите на това, което не сте. Просто да бъдете себе си и да усещате, че тя е доволна от това, което сте.
  3. Да усещате, че компанията Ви е предпочитана от нея пред която и да била друга и тя не се страхува да Ви го каже. Да усещате, че когато сте до нея, сте при един добър приятел и може да се отпуснете, така както никъде другаде. Да липсва напрежението, че трябва да й се харесате или че може да я разочаровате и тя да е недоволна. Да можете да се отпуснете и просто да бъдете себе си !
  4. Това е жената, която прави усилие в стремежа си да ви зарадва и дори да не се чувства добре и е изморена, Ви се усмихва и искрено казва „Мисля за теб”.
  5. Тя не изисква постоянното ви внимание, без да се интересува от останалите Ви проблеми. Тя е сигурна в себе си и независима до такава степен, че няма нужда изкуствено да подхранвате самочувствието и.
  6. Тази жена е готова да откликне на всеки зов за помощ от Ваша страна и е винаги до Вас, независимо дали сте добре или зле. Да усещате, че се чувства добре и щастлива както в скъпо заведение, така и в скромното Ви жилище.
  7. Тя Ви уважава, както когато сте сами двамата, така и пред много хора и не позира или хитрува. Отношението и към хората е такова, каквото би искала да получава към себе си.
  8. Спазва това, което обещае и е убедена, че в една връзка освен да получаваш, трябва и да даваш. Способна е и показва отговорност .
  9. Когато сте сред други хора, тя не е мила само с хората, от които би имала някаква полза, а се отнася с уважение дори с чистачките и портиера, там където сте. Това е много важен признак, че жената, с която сте винаги ще ви уважава, дори когато вече е убедена, че сте и напълно сигурен и неин.
  10. Тази жена не е твърде горда или прекалено се срамува да Ви покаже колко Ви обича и не мисли, че ако го направи ще злоупотребите с това. Тя е самоуверена, дава любовта си и своето доверие и очаква да получи същото.
  11. Тя е позитивна и няма задни мисли. Доволна е от себе си и живота си и знае какво иска – добро семейство и другар до себе си. Не се опитва да се изтъква пред другите жени и да ги умаловажава, защото знае своята цена и няма нужда да се доказва допълнително на себе си. Знае, че ако сте умен, вие ще я оцените, а ако не сте – просто не и трябвате.
Пъзела на живота
Да намериш подходящият партньор и той да допълни твоят живот като те направи щастлив

Тази жена ще Ви кара да се чувствате значим и истински мъж през целият си живот, въпреки всичките си неминуеми грешки и недостатъци. Тя е щастлива само затова, че сте се родили и Ви е срещнала. Това е една добра жена, която е добра не само за Вас, а и за целият свят около Вас. Тя ще бъде най-доброто и за Вашите деца. Затова ако я срещнете, в никакъв случай не я изпускайте. А ако все още я търсите, просто се огледайте ….. тя може да е непрекъснато до Вас отдавна, но просто да не сте я забелязали. Може да пътувате всяка сутрин с нея в асансьора или да ви поднася  усмихната сутрешното кафе, или просто да седи до вас в офиса.

Не вярвайте ако ви казват, че такива жени няма. Има много, но трябва да ги забележите, защото те не обичат сами да се изтъкват.

Прочетете също

Закон и ред

Когато имаме нужда от добър адвокат

Понякога колкото и да не ни се иска, се налага да прибегнем до услугите на адвокат и разбира се е важно да намерим най-добрият, който да ни помогне да решим възникналия проблем. Често обаче не знаем как да го намерим и какви са критериите, по които да го търсим..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics