Начало / Любопитно / Бизнес / Фолксваген Голф – 7
Моделът се предлага с три нива на оборудване - Trendline, Comfortline и Highline
Моделът се предлага с три нива на оборудване - Trendline, Comfortline и Highline

Фолксваген Голф – 7

Фолксваген Голф – 7   притежава нов вид спирачна система – PreCrash система, която автоматично затяга предпазните колани и затваря прозорците . Новата система притежава Front Assist и City Emergency Braking, които, автоматично намаляват скоростта на колата при поява на  препятствие и риск от сблъсък  с него. Front Assist работи при скорост над 30 км/ч, а City Emergency Braking , когато колата се движи под тази скорост. И двете системи са програмирани така,че първо предупреждават шофьора за евентуалната опасност и ако той не реагира я колата намалява и впоследствие просто спира. Умната система може да разпознае дори когато водача на колата е изморен. Наблюдавайки стила му  на шофиране, тя предупреждава при излизане от избраната лента на движение и автоматично може да превключи от къси на дълги светлини и обратно и дори да разпознава пътните знаци.

Още по-прецизна е технологията за автоматично паркиране при Фолксваген Голф – 7 . Тя може да намести колата и в място, което е само до 80 см по-голямо от нея и съответно да я извади от такова, като напълно поема управлението на волана. Единствената грижа за водача остават скоростния лост, газта и спирачката. Активирането на тази система става посредством бутон и при скорост до 40 км/час, а чрез подаване на мигач й се дава знак дали отляво или отдясно да търси място за паркиране.

Моделът  се предлага с три нива на оборудване – Trendline, Comfortline и Highline.

Trendline – с метални акценти, климатик, ел. стъкла, сгъваема задна седалка и 15-цолови джанти

Comfortline –  значително по-комфортни седалки, кожен волан, информационно-развлекателна система, система за разпознаване на умора, сензори за паркиране и 16-цолови джанти.

Highline – изключително впечатляващ екстериор с хромирани акценти, ксенонови фарове и 17-цолови лети джанти. Отвътре автомобилът е с амбиентно осветление и спортни седалки в алкантара.

Между пет различни режима на шофиране: Eco, Sport, Normal, Individual и Comfort,  могат да избират любителите на Фолксваген Голф.

Двигателите също са впечатляващи като базовият двигател е 1.2-литров с турбо и директно впръскване (TSI) и има 85 к.с. Разхода му на гориво 4.9 л/100 км. /с 600 милилитра по-малко от предишния модел/.

В по-големият 1.4- литров TSI мотор със 140 к.с. , има технология за активни цилиндри, при която, когато моторът е по-слабо натоварен,  два от четирите цилиндъра не получават гориво. Така  двигателя да се задоволява с 4.8 л/100 км ,въпреки че разполага с 18 конски сили повече от предишния модел, който беше с разход 6.2 л.100км.

Въпреки,че външно новият Фолксваген Голф – 7  не е много по-различен, определено е много по-екологичен, по-икономичен и значително по-безопасен, което е голямо предимство.

Прочетете също

Всеки, който подаде своята декларация по електронен път и плати съответния данък до 30 април, може да получи 5% отстъпка.

Годишна данъчна декларация

Всеки, който подаде своята декларация по електронен път и плати съответния данък до 30 април 2017 година ще получи 5% отстъпка. Необходим Ви е ПИК / Персонален Индефикационен Код/, който може да получите лично във всеки от офисите на НАП напълно безплатно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics