Начало / Жената днес / Дамска мода / Цветове и бижута в дизайна на дамските обувки

Цветове и бижута в дизайна на дамските обувки


Модата за дамски обувки е нещо, което се променя непрекъснато. Факт е, че повечето жени имат слабост към непрекъснато купуване на обувки и дизайнерите се стремят непрекъснато да внасят разнообразие в тенденциите и моделите. Обикновено още през лятото вече на модните подиуми се показват всички предложения за есента и зимата, а  върху летните модели се работи през зимните месеци.

Обувки в черно и бяло

За есента и зимата тази година дизайнерите са подготвили обувки и ботуши в пастелни тонове, но и с цветни щампи и дори дантели.

Обувки с дантела

Така се запазва тенденцията на ярките цветове и контрасти, която беше характерна за лятото. Тази година най-мрачните и монотонни месеци на годината ще бъдат освежени с богата цветова гама като характерни ще бъдат комбинация от цветове и  различно оцветяване на отделните части на дамските обувки.

Червени обувки с черен ток и пета

Ще се срещат оцветени различно от самата обувка токове и подметки като често контраста на цветовете ще бъде значителен.

Контраст на цветове при обувките

Така се дава възможност за голям избор на цветови комбинации, които да отговорят на търсенето на дамите. Комбинацията на брик червени или маслено-зелени обувки с бяла пета или различни по цвят подметки  и токове ще бъдат много често явление в моделите.

Платформите отново ще бъдат актуални като те също могат да бъдат в различен цвят от обувките. Зимните месеци предполагат към малко по-тъмни тонове, но тази година дизайнерите акцентират на цветове като червено, бяло, черно и цвят на коняк като цветовете се комбинират.

Платформи

Все повече се предпочитат меки кожени материи като височината при дамските кожени ботуши ще бъде малко под коляното и с класическата заострена форма. Високите чизми остават в историята. Контраста между подметка и горната част на ботуша ще бъде характерна за следващата зима и при ботушите. Комбинацията между винено червени ботуши с черни токове и подметки или бели ботуши с черни токове ще бъдат хит.Елегантност с разнообразие на цветове и контраст ще виждаме по рафтовете на магазините и избора няма да е лесен.

Ботуши

Други тенденции за предстоящия есенно-зимен сезон са използването на бижута при дамски обувки. Перли, скъпоценни камъни, кристали, бродерия от златна нишка други екстравагантни мотиви ще бъдат много актуални. Prada и Dolce & Gabbana  вече представиха най- новите си колекции дамски обувки, в които преобладават модели изпълнени с кристали и сатен, мъниста и скъпоценни камъни.

Бижута при обувкитеЕлегантност и бижута

Ако обаче не сте склонни към подобна екстравагантност, може да си изберете малко по-скромни модели, които също са много актуални, защото никога моделите дамски обувки не са били толкова разнообразни, както тази година. Комбинацията от цветове и аксесоари по тях дават възможност на всеки вкус да намери най-подходящото.

Бели ботуши
Белите ботуши със сребрист ток са елегантен избор
Черно с розово
Някои от моделите са доста смели цветово

Това разнообразие често обаче затруднява жените в избора си и ги кара да купуват повече чифтове, което не бива да дразни мъжете им. Жените обичат да купуват обувки, така или иначе, а мъжете обичат да гледат красиви дамски крака. Какво по-хубаво може да има от елегантна жена с красиви дамски обувки.

Прочетете също

Кожените поли са хит при младите момичета

Кожените дрехи са отново модерни

Тази есен трябва отново да погледнем към естествената кожа и да си припомним начините за поддръжка и съхранение на дрехите ушити от нея. Поли, рокли, панталони и дори блузи от естествена кожа ще бъдат абсолютен хит през ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics