Начало / Мъжът днес / Истински мъж – мечтата на всяка жена
Всяка жена мечтае как нейният принц ще дойде някой ден на бял кон и ще я дари с любов и щастие
Всяка жена мечтае как нейният принц ще дойде някой ден на бял кон и ще я дари с любов и щастие

Истински мъж – мечтата на всяка жена

От малко момиченце, всяка жена мечтае как нейният принц ще дойде някой ден на бял кон и ще я дари с любов и щастие. Разбира се всеки принц е олицетворение на истинския мъж – красив, силен, умен и неповторим.

Какво е да си истински мъж … или принца от приказките за своята любима?

10 неща, които правят мъжа истински за всяка жена

1. Истинският мъж трябва да е силен –  той не плаче, не се оплаква, не се разболява и не тича при доктора всеки път, когато кихне. Истинският мъж е мачо, той не показва излишни емоции. Той е гръбнака на своето семейство и няма време да бъде слаб.

2. Истинският мъж трябва да е целеустременедин истински мъж знае кое нещо е важно и кое не е. Има изграден план и преследва задачите си.

Истинският мъж не е съсреодоточен върху секса, а върху властта, парите и семейството си.

3. Истинският мъж  – за него най-важно е семейството – той почита предците си и семейните традиции. Той знае, че децата му са Божи дар и се отнася с тях като с такъв, макар да му се налага от време на време да ги възпитава малко по сериозно.

4. Истинският мъж  тежи на мястото си неговата дума е закон. Даването на дума означава, че трябва да я спазиш. Ако не можеш, просто не даваш дума. Ако си истински мъж, трябва да си готов по-скоро да умреш, отколкото да нарушиш обещание.

5. Истинският мъж се стреми да бъде модел за подражание

Уважавайки себе си и околните, взимайки правилните решения, вие ставате пример за вашите деца и всички ваши подчинени в службата. Нека хората се опитват да приличат на вас, копирайки най-добрите ви черти.

6. Истинският мъж сам трупа състоянието си

Синчетата на богати татковци, които знаят единствено да харчат чужди пари, не могат да бъдат истински мъже. Мъжът трябва сам да изкара състоянието си. Може да фалира няколко пъти преди да постигне успех, но трябва да опитва до край.

Ако все пак започне бизнес с парите на баща си, той трябва да ги умножи поне 10 пъти, за да се нарече истински мъж.

7. Истинският мъж е джентълменосвен жестовете, които един джентълмен прави за една дама, той трябва да е и такъв по принцип в ежедневието си.

8. Истинският мъж е честен  в живота –  той не лъже никога и за нищо. Лъжата е за слабите мъже. Истинският мъж цени честността и прямотата.

9. Истинският мъж не трябва да  е подвластен на егото ситова е най – трудното нещо за един мъж. Но, ако все пак има твърде голямо его и гордост, то няма да го доведе до никъде. Понякога е добре да бъдеш критикуван. Това съвсем не означава, че светът се разпада, а трябва да се  осъзнае, че не всеки приема всичко, което той  прави. Това е да си истински мъж!

10. Истинският мъж е винаги облечен като мъж – той не ходи с женски прически, грим и не си епилира гърдите. Истинският мъж има поне три скъпи костюма и е официален поне три дни в седмицата. Той трябва да знае как да връзва вратовръзката си сам.

Ето това е истината за истинския мъж…..мечтата на всяка истинска жена!

3 коментари

  1. Един истински мъж трябва да е силен :
    1. физическата сила не трябва да е постигната с хранителни добавки , свръхтренировки……- много често при спиране на тренировките се появява затлъстяване , диабет , високо кръвно , психически промени. Кой ще даде гаранции ,че един трениран мъж , ще има волята да продължи да го прави през целия си живот . Да не говорим за дисковите хернии и изкривените гръбнаци . Ще си имате у дома един 100кг мъж който не може да се наведе да си прибере фаса от земята . Ще се разхожда само с кола .Няма да може да свърши нищо , но това ще ви дава сигурност ;))))))))

  2. Та неандерталеца доживява до репродуктивна възраст , но за достигане на пенсионна възраст това не е достатъчно. Липсата на оплаквания и посещението на доктор допълнително увеличават смъртността.

  3. Останалите точки – не търпят коментар .
    По добре е да помислите – от какво толкова ви е страх . Не ви ли е страх например , че няма правилно да разберете посланията на околния свят . Не ви ли трябва повече преводач , съветник или просто истински приятел . Силата в 99% от случаите е ненужна , когато се стигне до прилагане е опасна . Няма да говорим за случаите когато може да се обърне и срещу вас .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics