Начало / Жената днес / Дамска мода / Модни прически за абитуриенти 2017 година
Косата може да бъде удължена колкото Ви се иска и да изглежда естествено
Косата може да бъде удължена колкото Ви се иска и да изглежда естествено

Модни прически за абитуриенти 2017 година

За 2017  година  сложните и богати на плетеници прически ще бъдат най-желани от момичетата абитуриенти, защото това е най-модната тенденция за годината. Гъстите прави бретони, които бяха завладяли модата миналата година остават в миналото, а  правата коса се измества от палави свободно падащи върху раменете къдрици, съчетани с плетеници.

Въпреки модните тенденции, стилистите препоръчват на младите момичета да не следват сляпо модата. За да изберете правилно прическа за този единствен по рода си празник – абитуриенския бал, необходимо е да имате предвид редица параметри: форма на лицето, прическата и цвета, структурата и общото състояние на косата. Дългата коса дава възможност за много интересни варианти и ако косата не е успяла да порасне, няма страшно. Изкуственото удължаване вече е възможно и трябва само да се избере мечтаната прическа за бала.

Актуални прически дълга коса
Актуални прически дълга коса

 

За късите коси също има много добри варианти, а лекотата и удобството на късата прическа не е за пренебрегване.

Модерни прически къса коса
Модерни прически къса коса

Изключително актуални прически през 2017 година се очаква да бъде прическите тип ”конска опашка”, но в най-различни варианти.

Възможността за използване на допълнителна опашка улеснява изключително момичетата абитуриенти с къси коси, които искат да бъдат модерни и актуални на бала. За този вариант е изключително важно да се доверите на специалист, за да може опашката да изглежда максимално естествена и красива. И нека не забравяме, че състоянието на косата е това, което има най-голямо значение. На мода винаги е здравата, блестяща и еластична коса. Нека се погрижим навреме за косата, далеч преди датата на абитуренския бал.

За абитурентките, които не желаят да удължават косата си, а тя не е пораснала достатъчно за богати и причудливи плетеници, има също модерни варианти, които са красиви и дават свобода.

Средната дължина на косата също може да бъде красива
Средната дължина на косата също може да бъде красива и  с подходяща прическа за абитурентски бал

 

Прочетете също

Кожените поли са хит при младите момичета

Кожените дрехи са отново модерни

Тази есен трябва отново да погледнем към естествената кожа и да си припомним начините за поддръжка и съхранение на дрехите ушити от нея. Поли, рокли, панталони и дори блузи от естествена кожа ще бъдат абсолютен хит през ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics