Везни

24 септември – 23 октомври

ЕЛЕМЕНТ – въздух
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Венера
ДЕВИЗ – „Аз се колебая“
КЛЮЧОВА ДУМА – хармония
ЦВЯТ – розово, небесно-синьо, индигово
ДЕН – петък
МИНЕРАЛИ – изумруд, аквамарин, сардоникс
МЕТАЛ НА ЗНАКА – мед, бронз, месинг
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 6
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 6, 13, 20, 27, 34 и т.н. през 7 години
БРАК – по принцип се допълват с Овен, пълна хармония с Близнаци и Водолей. Добре се разбират с Лъв и Стрелец
ОБИЧАТ – спокойствието, разбирателството, комплиментите, добрите маниери, музиката, танците, собствения си глас, собственото си отражение в огледалото, добрия вкус, украшенията, нежността, флирта, кокетството, сладостите, развлеченията, красноречието
МРАЗЯТ – успеха на всяка цена, невъздържаността, бруталността, лошите маниери, непохватността, насилието, изгубеното положение
СЪВЕТ– не бъдете толкова безгрижни и реагирайте на чуждите влияния, за да не се оставите да властват над вас.

Везни през 2017 година

Много добра финансово година ще бъде 2017 година за Везни. И ако миналата година е била трудна за тези, които се занимават с бизнес, то тая обещаващо ще компенсира загубите Ви и дори ще наваксате. Успешна ще бъде годината и за тези, които са решили да продължат обучението си. Възможност за нови хоризонти ще открие тази година за тях и е възможно много от представителите на знака да успеят да се реализират в професията, за която са мечтали. В личен план и по отношение на любовта, годината ще бъде малко скучна и сива. Но поне сериозни трусове и раздели не се очакват.

Везни през месец януари 2017 година

Още през първият месец на 2017 въпреки стегнацията на пазара след коледните и новогодишни празници, Везните ще имат късмет и тези, които се занимават с търговия ще подпишат нови договори и ще реализират много добри печалби. И както се казва: както започне годината, така ще Ви върви до края! Възможни са печалби и от игри. Не пропилявайте спечелените средства, а ги инвестирайте разумно. Годината ще бъде добра за инвестиции и възвращаемост.

Везни през месец февруари 2017 година

Ще бъдете спокойни и уравновесени. На няколко пъти хора около Вас ще направят опит да Ви извадят от контрол, но няма да успеят. Не се поддавайте на провокации, а трезво и разумно преценявайте всяко свое начинание и стъпка, защото от това зависи бъдещото Ви развитие. Не отлагайте изпити или курсове, които сте планирали още през миналата година. Намерете начин да съчетаете работа и обучение. Това е важно!

Везни през месец март 2017 година

През март ще се радвате на малко повече свободно време и възможност да се отпуснете с приятели. Тези от Вас, които навършват кръгла годишнина, ще получат подарък, който много ще ги изненада. Ще се радвате на много внимание и любов от близки хора. Пазете и внимавайте при работа с документи, защото са възможни загуба или кражба на важни за Вас документ. Малко ще сте разсеяни този месец.

Везни през месец април 2017 година

През април ще бъдете малко нервни склонни към конфликти. Известна параноя ще Ви измъчва и непрекъснато ще се чувствате излъгани и измамени. Опитайте се възможно най-бързо да се отървете от това чувство, защото е погрешно и е плод само на Вашите фантазии. Погледнете малко по-оптимистично на всичко около Вас. Песимизмът, който Ви е завладял само Ви пречи.

Везни през месец май 2017 година

През май много от Везните ще пътуват и ще имат много нови контакти и то успешни. Нови запознанства ще имате и с представители от противоположния пол. Възможни са и нови любовни връзки, но те ще бъдат нетрайни. Внимавайте, защото изневери от Ваша страна няма да останат неразкрити, а това може да Ви създаде сериозни проблеми в личен план.

Везни през месец юни 2017 година

Огромна енергия ще ви даде възможност да работите усилено през юни. Способността да балансирате, ще бъде във ваш плюс. Ще можете да надниквате под маските на хората и да виждате ясно какви са в действителност. Внимавайте да не се вманиачите прекалено, защото може да направите съдбоносни грешки.

Везни през месец юли 2017 година

Ще бъдете склонни към харчене на пари и благотворителност. Ще давате пари на просяците по улицата без да се замисляте и всеки зов за помощ ще Ви разстройва. Тази сантименталност се дължи на особености в характера на част от Везните, които вече към средата на годината ще са се почувствали финансово стабилни и ще се вълнуват от социалните несправедливости, на които стават свидетели. Не се увличайте, защото не можете да спасите сами света!

Везни през месец август 2017 година

През този месец ще се отдръпнете от материалния свят ще потърсите спокойствие. Ще трябва да намерите баланс между реалността и целите и мечтите си. Ще ви бъде трудно, но не се отказвайте. Почивката, за която мечтаете отдавна, вече ще бъде реалност. Заредете се с много енергия, защото Ви чака много работа.

Везни през месец септември 2017 година

Септември Ви чака много работа. Изведнъж сякаш всичко ще се струпа този месец и ще трябва да гоните срокове и да правите различни комбинации. Времето все няма да Ви стига и това може да Ви изнерви много. Потърсете помощ от човек, на когото имате доверие за да разпределите задачите и да спазите всички срокове. Внимавайте с лекарствата!

Везни през месец октомври 2017 година

През октомври ще са важни отношенията ви с чужденци, а е възможно и пътуване извън страната. Нови сделки, нови проекти и контакти са характерни за този период. Всичко ще бъде много успешно за Вас. Опитайте се да съчетаете полезното с приятното като по време на пътуванията разглеждате забележителности и музеи. Имате нужда от душевна храна, която ще се отрази благоприятно на вътрешното ви Аз.

Везни през месец ноември 2017 година

Склонност към авантюри е характерна за този месец. Не се поддавайте на влияния от страна на познати и приятели, за които добре знаете, че не Ви обичат много. Контролирайте се и се пазете от злоупотреба с алкохол. Погрижете се за здравето си – възможни са проблеми със стари хронични болежки.

Везни през месец декември 2017 година

Декември ще бъде месец на равносметка. Усещането за успешна година ще бъде почти при всички Везни. Не оставяйте нищо недовършено през тази година. Платете си и всички сметки и задължения. Приключете годината на чисто, защото това е важно за следващата. Отдайте се на едно хубаво прекарване на празниците. Ще бъдете в добра кондиция и добро здраве през месеца. Обърнете внимание на любимите си хора, защото голяма част от успехите се дължат на тяхната подкрепа.

Класически хороскоп на Везни

Везни е седмият знак на Зодиака. Първите шест знака представят индивидуалното развитие, докато другите шест символизират връзката на човека с неговото обкръжение. Везната е първият знак от тази част на Зодиака и съответно първият знак, който се свързва със себеподобните си. Усилията, които Везните полагат основно са за създаване на равновесие между тях и останалите индивиди. Везните символизират брака и асоциациите, най-базисните начини за свързване между хората.

Като седми знак Везните управляват седми дом, домът на общностите. Астрологичният символ на зодията Везни е везната. Както везните, символизиращи правосъдието, така и представителите на зодията се стремят да бъдат обективни и справедливи. Ненавиждат несправедливостта и конфликтите, стремейки се винаги да постигат разбирателство и мир. Понякога се чувстват несигурни в собствените си вярвания и отстъпват пред убежденията на другите. Везните са способни да оценят конфликта и страните в него обективно и изчерпателно. Понякога са толкова склонни да избягват конфликтите, че се признават привидно за победени, въпреки че знаят че те са прави. Дипломатични и кооперативни, лесно развиват групови проекти.

В Зодиака, Везните са противоположен знак на Овена, символът на индивидуалността. Затова Везните са по-скоро общителни, отколкото интровертни. Обикновено са приятелски настроени и са много очарователни, но често желанието им да се харесат на околните ги кара да се съгласяват и приспособяват повече от необходимото. Везните се управляват от планетата Венера: богинята на любовта, красотата и удоволствието. Венера представлява радостта, щастието и оценяването на красивите неща. В отрицателен план, тази енергия показва страст към пищни партита и луксозни предмети, понякога показва алчност и може да е много материалистично настроен. Венера управлява Везните и Телеца. Везните показват мъжкия аспект на Венера, докато Телецът символизира женската част. И двата знака притежават силен стремеж към красотата. Но докато Телецът цени красотата на предметите, Везните повече се интересуват от красотата у хората и в техните взаимоотношения. Везните са най-щастливи в лоното на личните си отношения. Атрактивни са и прелъстителни, фини и културни хора са. Удоволствието, което изпитват към общуването им помага да вземат участие в светския живот. Поради склонността им да се социализират, могат да изглеждат суетни и празноглави или да са силно зависими от одобрението на околните. Много хора, родени под този знак са привлечени от изкуството, стилни са и изтънчени. Също така могат да са мързеливи, когато се отегчават. Обикновено са рационални и се самоконтролират успешно, но понякога са големи егоисти.

Тъй като усилията им са по-скоро ментални, отколкото емоционални, Везните са доста разсъдливи. Успешни са при изпълнението на дипломатически мисии и обществени каузи. Тъй като избягват конфронтациите, родените под знака Везни са по-лесно внушаеми, любезни и адаптивни, но понякога могат да изглеждат студени и манипулиращи. Обичат да работят в екип. Умеят добре да реализират замислите си, когато са в група от хора, но сами ли са стават несигурни в собствените си способности. Винаги внимателни и либерални, те са лоялни, защото се поставят на мястото на другия човек. Очароват се от дебата, но не от спора. Разликата е много важна за Везните. Рядко показват гнева си. Ако трябва да си отмъстят ще премислят добре най-ефикасния начин за отпор срещу нахлуването в територията им.

В свободното си време Везните изразходват много по-малко енергия, отколкото другите знаци. Обичат да лентяйстват. Предпочитат да четат и да излизат с приятели. Ако правят някакви упражнения, то те трябва да са вплетени в социален контекст. Въпреки това някои Везни се наслаждават на дейности, свързващи ги с майката Природа, като язденето и плуването.

В любовните си отношения са забавни и романтични.Голямата сила на Везните е в умението им да създават мир и хармония. Умението им да търсят равновесие и сътрудничество между различни общности няма аналог при останалите знаци.


Прочетете също

Скорпион

Ще вземате правилни решения . Сериозното ви и съзнателно отношение ще ви осигури издигане в обществото, макар и бавно. Вашата честност и почтеност ще бъдат оценени от приятелите ви.

Един коментар

  1. Naistina Xarakteristikata kato cqlo za moqta zodiq otgovorq to4no na moq xarakter vkus i istun4enost.!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics