Везни

24 септември – 23 октомври

ЕЛЕМЕНТ – въздух
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Венера
ДЕВИЗ – „Аз се колебая“
КЛЮЧОВА ДУМА – хармония
ЦВЯТ – розово, небесно-синьо, индигово
ДЕН – петък
МИНЕРАЛИ – изумруд, аквамарин, сардоникс
МЕТАЛ НА ЗНАКА – мед, бронз, месинг
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 6
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 6, 13, 20, 27, 34 и т.н. през 7 години
БРАК – по принцип се допълват с Овен, пълна хармония с Близнаци и Водолей. Добре се разбират с Лъв и Стрелец
ОБИЧАТ – спокойствието, разбирателството, комплиментите, добрите маниери, музиката, танците, собствения си глас, собственото си отражение в огледалото, добрия вкус, украшенията, нежността, флирта, кокетството, сладостите, развлеченията, красноречието
МРАЗЯТ – успеха на всяка цена, невъздържаността, бруталността, лошите маниери, непохватността, насилието, изгубеното положение
СЪВЕТ– не бъдете толкова безгрижни и реагирайте на чуждите влияния, за да не се оставите да властват над вас.

Везни през 2022 година

Богата на събития година за Везните. И през тази година късметът ще е на тяхна страна.

Ще бъдете инициатори на сериозни промени в семейството. Възможни са покупка или продажба на имоти и промени на дом. Финансово годината ще бъде много добра за Везните. Парите сякаш ще ги преследват и ще идват отвсякъде. Не бива обаче да се разпускат в харченето, защото им предстоят много кардинални промени, за които ще им трябват. В любовта годината ще бъде стабилна и е възможно тези, които не са обвързани да сключат брак.

Везни през месец януари 2022 година

През януари ще се чувствате малко уморени въпреки празниците и ще търсите топлината и уюта на дома. Сякаш малко сте се дезорганизирали след празниците и трябва да се мобилизирате, защото още в края на месеца ще получите известие, което може кардинално да промени живота Ви.  От Вас зависи да се справите добре. Родителите Ви ще имат също нужда от Вас.

Везни през месец февруари 2022 година

Пазете се от вирусни инфекции през този месец. Ще имате доста работа и е нужно да бъдете здрави и работоспособни. Подписване на договор или нова придобивка ще Ви изненадат и зарадват. Това ще внесе сериозна стабилност и сигурност в семейството Ви. Това е месецът, в който трябва да отделите време и да внесете ред малко в документацията си. Огледайте добре и финансово си състояние като планувате добре и разумно предстоящите си задължителни разходи.

Везни през месец март 2022 година

Срещи с много хора и нови запознанства ще бележат началото на пролетта. Ще чувствате прилив на енергия и желание за нови хоризонти. Жена, която не сте виждали от години е възможно да се появи отново в живота Ви с хубави новини. Купуване или продажба на имот ще станат причина за промяна на адрес на близък човек и ще трябва да му помагате.

Везни през месец април 2022 година

Месецът е добър за промени в личен план. Ако отдавна замисляте раздяла или искате да заживеете заедно с партньор, сега е момента да го решите. Не се плашете от промяната, защото със сигурност е за добро. Здравето Ви е стабилно, но внимавайте и се пазете от злополуки.

Везни през месец май 2022 година

Месец на хармония и разбирателство. Ще бъдете в добри отношения с родителите си. Взаимоотношенията ви с противоположния пол също ще бъдат добри. Ще бъдете спонтанни и самоуверени. Социалните ви умения ще ви помогнат за професионални успехи. Ако открито изразявате емоциите си пред любимите хора, вашите най-големи очаквания ще бъдат задоволени. Възможни са проблеми със стомаха. Внимавайте какво ядете.

Везни през месец юни 2022 година

Ще бъдете напълно независими и много упорити. Избягвайте крайностите при собствените си дела. Имате нужда да се налагате на другите, да бъдете първи или център на вниманието, но това може да се отрази зле на крайните резултати . Ще работите усилено, ще бъдете изключително концентрирани и ще се фокусирате върху мислите си, ще усещате необичайна вътрешна сила. През този период ще имате способността да ръководите. Внимавайте да не се превърнете в деспот и околните да Ви намразят.

Везни през месец юли 2022 година

Успехи в любовта и личния живот през този месец. Личното ви обаяние ще ви осигури много обожатели. Ще имате нужда от това и ще се чувствате доста добре. Ще бъдете способни да изразите богатия си вътрешен свят по много различни начини – чрез разговори, писмено или чрез езика на тялото. Ще изпитвате голяма нужда от внимание и ще го получите. Промените ще са много положителни. Очакват Ви и приятни изненади.

Везни през месец август 2022 година

През този месец Ви очаква голям напредък и успех в кариерата. Вашата увереност и ентусиазмът ви ще насочват правилно енергията ви, което ще доведе до развитие и цялостен успех. Ще увеличите доходите си и ще инвестирате пари в различни бизнес проекти. Ще имате ясна представа за бъдещите си цели. Ще изпитате задоволство и гордост от правилното изпълнение на задачите си.

Везни през месец септември 2022 година

През този месец ще демонстрирате любовта си без да изпитвате срам или комплекси. Ще бъдете сигурни в чувствата си и открито ще ги споделите с партньора си. Ако сте влюбени и все още не сте изразили чувствата си, сега е идеалното време да го направите, в случай, че не се заблуждавате и сте сигурни, че изборът ви е правилен.

Везни през месец октомври 2022 година

Период на заздравяване на връзки с приятели и колеги. Опитайте се да се помирите с човек, с когото сте в обтегнати отношения. Със сигурност ще имате успех и ще преодолеете неразбирателствата и грешките от миналото. Успешно приключване на спорове и съдебни дела.

Везни през месец ноември 2022 година

Ще бъдете малко изнервени и доста изморени. Възможни са грешно преценени действия и планове. Не очаквайте семейството ви да ги одобри. Опитайте се да ги убедите, че сте прави и ако те успеят в обратното, послушайте ги. Така ще си спестите доста неприятности в бъдеще. Вероятни са здравословни проблеми, причинени от емоционален дисбаланс. Погрижете се за нервите си и се хранете правилно.

Везни през месец декември 2022 година

Декември ще е най-успешния месец в годината. Тогава ще усетите резултатите от всичко, което сте направили през цялата година. Ще успеете да приключите повечето от делата си и то много успешно. Финансовите резултати също ще са перфектни. Пригответе се за едни приятни празници, а най-добре ги планирайте още в началото на месеца, защото ще имате нужда от чист въздух и малко почивка в планината. Направете го с най-близките си хора, а не с големи компании.

Класически хороскоп на Везни

Везни е седмият знак на Зодиака. Първите шест знака представят индивидуалното развитие, докато другите шест символизират връзката на човека с неговото обкръжение. Везната е първият знак от тази част на Зодиака и съответно първият знак, който се свързва със себеподобните си. Усилията, които Везните полагат основно са за създаване на равновесие между тях и останалите индивиди. Везните символизират брака и асоциациите, най-базисните начини за свързване между хората.

Като седми знак Везните управляват седми дом, домът на общностите. Астрологичният символ на зодията Везни е везната. Както везните, символизиращи правосъдието, така и представителите на зодията се стремят да бъдат обективни и справедливи. Ненавиждат несправедливостта и конфликтите, стремейки се винаги да постигат разбирателство и мир. Понякога се чувстват несигурни в собствените си вярвания и отстъпват пред убежденията на другите. Везните са способни да оценят конфликта и страните в него обективно и изчерпателно. Понякога са толкова склонни да избягват конфликтите, че се признават привидно за победени, въпреки че знаят че те са прави. Дипломатични и кооперативни, лесно развиват групови проекти.

В Зодиака, Везните са противоположен знак на Овена, символът на индивидуалността. Затова Везните са по-скоро общителни, отколкото интровертни. Обикновено са приятелски настроени и са много очарователни, но често желанието им да се харесат на околните ги кара да се съгласяват и приспособяват повече от необходимото. Везните се управляват от планетата Венера: богинята на любовта, красотата и удоволствието. Венера представлява радостта, щастието и оценяването на красивите неща. В отрицателен план, тази енергия показва страст към пищни партита и луксозни предмети, понякога показва алчност и може да е много материалистично настроен. Венера управлява Везните и Телеца. Везните показват мъжкия аспект на Венера, докато Телецът символизира женската част. И двата знака притежават силен стремеж към красотата. Но докато Телецът цени красотата на предметите, Везните повече се интересуват от красотата у хората и в техните взаимоотношения. Везните са най-щастливи в лоното на личните си отношения. Атрактивни са и прелъстителни, фини и културни хора са. Удоволствието, което изпитват към общуването им помага да вземат участие в светския живот. Поради склонността им да се социализират, могат да изглеждат суетни и празноглави или да са силно зависими от одобрението на околните. Много хора, родени под този знак са привлечени от изкуството, стилни са и изтънчени. Също така могат да са мързеливи, когато се отегчават. Обикновено са рационални и се самоконтролират успешно, но понякога са големи егоисти.

Тъй като усилията им са по-скоро ментални, отколкото емоционални, Везните са доста разсъдливи. Успешни са при изпълнението на дипломатически мисии и обществени каузи. Тъй като избягват конфронтациите, родените под знака Везни са по-лесно внушаеми, любезни и адаптивни, но понякога могат да изглеждат студени и манипулиращи. Обичат да работят в екип. Умеят добре да реализират замислите си, когато са в група от хора, но сами ли са стават несигурни в собствените си способности. Винаги внимателни и либерални, те са лоялни, защото се поставят на мястото на другия човек. Очароват се от дебата, но не от спора. Разликата е много важна за Везните. Рядко показват гнева си. Ако трябва да си отмъстят ще премислят добре най-ефикасния начин за отпор срещу нахлуването в територията им.

В свободното си време Везните изразходват много по-малко енергия, отколкото другите знаци. Обичат да лентяйстват. Предпочитат да четат и да излизат с приятели. Ако правят някакви упражнения, то те трябва да са вплетени в социален контекст. Въпреки това някои Везни се наслаждават на дейности, свързващи ги с майката Природа, като язденето и плуването.

В любовните си отношения са забавни и романтични.Голямата сила на Везните е в умението им да създават мир и хармония. Умението им да търсят равновесие и сътрудничество между различни общности няма аналог при останалите знаци.


Прочетете също

Скорпион

Ще вземате правилни решения през този месец. Сериозното ви и съзнателно отношение ще ви осигури издигане в обществото, макар и бавно. Вашата честност и почтеност ще бъдат оценени от приятелите ви.

Един коментар

  1. Naistina Xarakteristikata kato cqlo za moqta zodiq otgovorq to4no na moq xarakter vkus i istun4enost.!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics