Везни

24 септември – 23 октомври

ЕЛЕМЕНТ – въздух
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Венера
ДЕВИЗ – „Аз се колебая“
КЛЮЧОВА ДУМА – хармония
ЦВЯТ – розово, небесно-синьо, индигово
ДЕН – петък
МИНЕРАЛИ – изумруд, аквамарин, сардоникс
МЕТАЛ НА ЗНАКА – мед, бронз, месинг
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 6
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 6, 13, 20, 27, 34 и т.н. през 7 години
БРАК – по принцип се допълват с Овен, пълна хармония с Близнаци и Водолей. Добре се разбират с Лъв и Стрелец
ОБИЧАТ – спокойствието, разбирателството, комплиментите, добрите маниери, музиката, танците, собствения си глас, собственото си отражение в огледалото, добрия вкус, украшенията, нежността, флирта, кокетството, сладостите, развлеченията, красноречието
МРАЗЯТ – успеха на всяка цена, невъздържаността, бруталността, лошите маниери, непохватността, насилието, изгубеното положение
СЪВЕТ– не бъдете толкова безгрижни и реагирайте на чуждите влияния, за да не се оставите да властват над вас.

Везни през 2018 година

След доста трудната за Везните 2017 год., през следващата 2018 год. повечето от представителите на знака ще берат плодовете на своя упорит труд. Късметът също ще бъде на тяхна страна и са възможни дори лесни печалби. На много от Везните птиченцето, което каца на рамото само веднъж и не бива да бъде изпускано, ще кацне при тях точно тази година. Именно затова трябва да са нащрек за да не го изпуснат. Освен шанс в кариерата, много от представителите на зодията е възможно да срещнат любовта на живота си и не бива да я изпускат. Успешна година за Везните, но трябва да бъдат постоянно нащрек за да разпознаят правилно шансовете, които съдбата им дава през тази година и да успеят да ги използват пълноценно.

Везни през месец януари 2018 година

Месецът ще бъде богат на срещи и запознанства. Възможни са предложения за нова и по-добре платена работа. Добре е да се премисля всяко действие и всяка дума, защото грешките ще бъдат със значителни последствия и може да са непоправими. Съвети от приятел, които са се доказали като такива, ще помагат ако се почуствате несигурни в преценката си. Доверете им се, защото безпристрастното мнение на близък човек може да се окаже от голямо значение .

Везни през месец февруари 2018 година

Склонност към деспотично отношение и нервност може да станат причина да загубите близък приятел. Не гледайте на всички около Вас като на подчинени, не се опитвайте да командвате в стремежа си да държите нещата под контрол. Малко повече толерантност ще Ви бъде от полза. Опитайте да овладеете емоциите си и мислете трезво и разумно, не допускайте да излезете извън контрол, независимо, че може да изпаднете в критични ситуации, от които зависи бъдещето Ви. Късметът е на Ваша страна, а ако успеете да запазите спокойствие, ще спечелите още повече.

Везни през месец март 2018 година

Много от Везните ще срещнат през март нова любов, която е възможно да промени напълно живота им. Някои дори ще мислят за брак още след първите срещи и контакти. Настроени сте романтично през този месец и сте склонни към красиви жестове и подаръци. Правете ги смело, защото ще бъдат оценени по достойнство. Всяко добро, което направите през този месец, ще Ви се върне стократно след време. Жестове на благотворителност също ще Ви дадат едно приятно усещане, а по-късно ще бъдете възнаградени от съдбата.

Везни през месец април 2018 година

Най-трудния месец за годината ще бъде този. Ще се наложи дори да търсите помощ от близки и колеги. Работа и ангажименти ще Ви затрупват отвсякъде и ще имате чувството, че всичко е решило да се случи точно сега и веднага. Не изпадайте в паника! Ще се справите, но имате нужда от сериозна организация и евентуална помощ в дадени моменти. Потърсете я без да робувате на егото си.

Везни през месец май 2018 година

Месецът не е подходящ за пътувания и особено за дълго шофиране. Добре е да обърнете внимание на здравето си. Пролетната умора и натрупаното напрежение е възможно да се отразят негативно на имунната Ви система. Опитайте се да се храните по-здравословно и изхвърлете сандвичите и бургерите от менюто си. В никакъв случай не се изкушавайте да работите нощно време и да не си доспивате. Това ще доведе до непоправими грешки, за които много ще съжалявате и трудно ще може да поправите. Намалете малко темпото!

Везни през месец юни 2018 година

Месеца ще бъде интересен и богат на събития, но е възможно да бъдете малко раздразнителни и нервни ако предварително не сте си организирали времето. Възможно е стари съдебни дела да напомнят за себе си. Отнасяйте се към всичко винаги с голямо внимание, за да не направите грешка, която впоследствие няма да може да поправите. Силата на вашият зодиакален знак е дисциплината и може да се справите.

Везни през месец юли 2018 година

Юли по правило е най-хубавият месец в годината за Вас. Обичате го и е добре да го посветите на годишната отпуска, която ще бъде наситена от силни и положителни изживявания. Тези, които вече са срещнали любовта на живота си и планират брак, то това е най-подходящия месец и момент. Всичко, което започнете или направите през този месец, ще бъде с късмет и ще става лесно и по Ваше желание и очакване.

Везни през месец август 2018 година

Август ще бъде един от най-активните Ви месеци тази година. Много малко ще са тези, които ще заминат на почивка. Дори и отпуската си ще използвате за ремонти и работа у дома. Усещането, че времето все не Ви стига и няма да може да се справите с всичко, което трябва да свършите, направо ще Ви влудява. Опитайте се да бъдете по-уравновесени за да Ви върви работата. Ще се справите само ако сте спокойни и организирани.

Везни през месец септември 2018 година

Месец на промените. Ще бъдете заредени с положителна енергия и някои от Вас ще имат смелостта да започнат нов и много различен бизнес, а други може да сключат брак. Предстои рязко увеличение на доходите. Много срещи със стари и нови приятели, които допълнително ще Ви зареждат с енергия.

Везни през месец октомври 2018 година

През октомври вече ще се чувствате малко по-спокойни. Периодът е добър за подписване на договори и започване на нови начинания. Тези от Вас, които не са доволни от себе си до този момент, сега е времето да сменят работа или да започнат нещо ново. Ще усещате сериозна подкрепа от всички около Вас и даже от съдбата. Трябва само да намерите сили за промяната или новото начинание и да вземете сами решението.

Везни през месец ноември 2018 година

Нужда от близки хора, спокойствие и любов ще изпитвате през този период. Ще се чувствате малко самотни и изоставени, доста вече уморени. Да, годината е била доста трудна за повечето от Вас и не сте имали време за контакти и забавления, а много от приятелите Ви вече са спрели да Ви търсят. Не се отчайвайте, а просто им се обадете и потърсете контактите и любовта, от които имате нужда. Те ще Ви дадат нови сили и ще Ви накарат да се почувствате отново значими. Ако приходите Ви са се увеличили и го позволява, направете скромни подаръци на всички, които всъщност сте пренебрегнали през година.

Везни през месец декември 2018 година

Отдайте се на празниците и на почивка. Имате нужда от това! Каквото сте успели да свършите през годината, свършили сте. Та това не е последната година от живота Ви…… Позволете си малко повече лукс, поглезете се всеки по свой начин. Повечето от Вас ще го заслужават, а и вече ще могат да си го позволят.

Класически хороскоп на Везни

Везни е седмият знак на Зодиака. Първите шест знака представят индивидуалното развитие, докато другите шест символизират връзката на човека с неговото обкръжение. Везната е първият знак от тази част на Зодиака и съответно първият знак, който се свързва със себеподобните си. Усилията, които Везните полагат основно са за създаване на равновесие между тях и останалите индивиди. Везните символизират брака и асоциациите, най-базисните начини за свързване между хората.

Като седми знак Везните управляват седми дом, домът на общностите. Астрологичният символ на зодията Везни е везната. Както везните, символизиращи правосъдието, така и представителите на зодията се стремят да бъдат обективни и справедливи. Ненавиждат несправедливостта и конфликтите, стремейки се винаги да постигат разбирателство и мир. Понякога се чувстват несигурни в собствените си вярвания и отстъпват пред убежденията на другите. Везните са способни да оценят конфликта и страните в него обективно и изчерпателно. Понякога са толкова склонни да избягват конфликтите, че се признават привидно за победени, въпреки че знаят че те са прави. Дипломатични и кооперативни, лесно развиват групови проекти.

В Зодиака, Везните са противоположен знак на Овена, символът на индивидуалността. Затова Везните са по-скоро общителни, отколкото интровертни. Обикновено са приятелски настроени и са много очарователни, но често желанието им да се харесат на околните ги кара да се съгласяват и приспособяват повече от необходимото. Везните се управляват от планетата Венера: богинята на любовта, красотата и удоволствието. Венера представлява радостта, щастието и оценяването на красивите неща. В отрицателен план, тази енергия показва страст към пищни партита и луксозни предмети, понякога показва алчност и може да е много материалистично настроен. Венера управлява Везните и Телеца. Везните показват мъжкия аспект на Венера, докато Телецът символизира женската част. И двата знака притежават силен стремеж към красотата. Но докато Телецът цени красотата на предметите, Везните повече се интересуват от красотата у хората и в техните взаимоотношения. Везните са най-щастливи в лоното на личните си отношения. Атрактивни са и прелъстителни, фини и културни хора са. Удоволствието, което изпитват към общуването им помага да вземат участие в светския живот. Поради склонността им да се социализират, могат да изглеждат суетни и празноглави или да са силно зависими от одобрението на околните. Много хора, родени под този знак са привлечени от изкуството, стилни са и изтънчени. Също така могат да са мързеливи, когато се отегчават. Обикновено са рационални и се самоконтролират успешно, но понякога са големи егоисти.

Тъй като усилията им са по-скоро ментални, отколкото емоционални, Везните са доста разсъдливи. Успешни са при изпълнението на дипломатически мисии и обществени каузи. Тъй като избягват конфронтациите, родените под знака Везни са по-лесно внушаеми, любезни и адаптивни, но понякога могат да изглеждат студени и манипулиращи. Обичат да работят в екип. Умеят добре да реализират замислите си, когато са в група от хора, но сами ли са стават несигурни в собствените си способности. Винаги внимателни и либерални, те са лоялни, защото се поставят на мястото на другия човек. Очароват се от дебата, но не от спора. Разликата е много важна за Везните. Рядко показват гнева си. Ако трябва да си отмъстят ще премислят добре най-ефикасния начин за отпор срещу нахлуването в територията им.

В свободното си време Везните изразходват много по-малко енергия, отколкото другите знаци. Обичат да лентяйстват. Предпочитат да четат и да излизат с приятели. Ако правят някакви упражнения, то те трябва да са вплетени в социален контекст. Въпреки това някои Везни се наслаждават на дейности, свързващи ги с майката Природа, като язденето и плуването.

В любовните си отношения са забавни и романтични.Голямата сила на Везните е в умението им да създават мир и хармония. Умението им да търсят равновесие и сътрудничество между различни общности няма аналог при останалите знаци.


Прочетете също

Скорпион

През ноември повечето от скорпионите ще се чувстват доволни и щастливи. Някак без проблем ще гледат на живота с розови очила. И това ще бъде от голяма полза за приятели, които имат нужда от подкрепа. Дайте им тази подкрепа, защо след време те ще Ви се отблагодарят двойно. В духа на оптимизма, който Ви е обхванал, е възможно и да дойдат парични постъпления, които допълнително ще оцветят живота ви в розово.

Един коментар

  1. Naistina Xarakteristikata kato cqlo za moqta zodiq otgovorq to4no na moq xarakter vkus i istun4enost.!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics