Телец

21 април – 21 май

ЕЛЕМЕНТ – Земя
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Венера
ДЕВИЗ – „Аз притежавам“
КЛЮЧОВА ДУМА – притежания
ЦВЯТ – син, зелен, жълт, розов
ДЕН – петък
МИНЕРАЛИ – смарагд, тюркоаз и ахат
МЕТАЛ – мед
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 6
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 6, 13, 20, 27, 34 и т.н. през 7 години
БРАК – по-принцип се допълват със Скорпиона. Пълна хармония с Дева и Козирог. Отлично разбирателство с Рак и Риби.
ОБИЧАТ – собствеността, парите, доброто ядене, пиене, комфорта, безгрижния живот, чувството, че притежават повече от съседа, елегантността, хубавите мебели, килимите, хармоничната обстановка
МРАЗЯТ – неудачниците, недъгавите, колебанието, бързите промени
СИЛАТА им е в постоянството и търпението, а също и във физиката
СЪВЕТ – отдавайте по-голямо значение на чуждите съвети и не се инатете, когато виждате, че пречките растат пред вас
СЪДБА– живот, пълен с промени и професионален възход.

Телец през 2022 година

Поредна успешна година за всички представители на зодия Телец. Освен, че ще успеят да довършат всичко, което са започнали през миналата година, много от Телците ще постигнат върха на своята кариера. Други ще намерят мечтаната работа или ще срещнат човека, с който ще споделят живота си. Годината е много подходяща за сключване на брак. Успехите обаче не бива да главозамайват представителите на зодията, защото особено в края на годината ще бъдат склонни към безразсъдни постъпки. Именно тогава ще имат нужда от разумен и уравновесен човек до себе си за да не пропилеят с лека ръка всичко постигнато. Възможни са проблеми със здравето. Затова е добре да си обърнат внимание, особено на вредните навици и хранене на крак.

Телец през месец януари 2022 година

Още през януари ще усетите, че късметът е на Ваша страна. С лекота ще успеете да сключите първите договори за годината или ще Ви предложат повишение. Възможни са и печалби от лотарийни игри. Опитайте си късмета!  Ще се срещнете с много хора и ще започнете да чертаете големи планове за бъдещето. Оптимизъм и усещане за пълноценност ще изпълват дните Ви.

Телец през месец февруари 2022 година

Февруари ще бъде наситен с много контакти. Не бива да се самозабравяте и да губите връзка с реалността. За да продължат успехите Ви е нужно да имате реална преценка за всяка ситуация и всеки човек, с който контактувате. Ако сте объркани е възможно да бъдете неправилно разбрани както от партньори и колеги, така и в личните отношения.Направете всичко възможно да подредите мислите и преди всичко своите приоритети.

Телец през месец март 2022 година

Възможно е и  през март да почувствате известна обърканост. Дали някакъв финансов проблем, или необоснована ревност, но ще бъдете разсеяни и ще бъдете склонни към екстремни постъпки, които иначе не са типични за Вас. Опитайте се да се овладеете, защото от Вашата бдителност зависят бъдещи успехи. Ако пропуснете и най-малкият детайл, може да загубите пари или близък човек. Страховете и притесненията, които ще Ви завладяват периодично са без всякакво основание.

Телец през месец април 2022 година

Много пътувания и контакти бележат април на 2022 година. Някои от представителите на зодията ще пътуват често зад граница и ще успеят да създадат важни и дълготрайни контакти, които в бъдеще ще се окажат дори съдбоносни. Други е възможно да срещнат голямата си любов, с която ще споделят живота си. Емоциите при всички случаи ще бъдат в повече, умората също. Затова много от телците е възможно към края на месеца да се почувстват изтощени или да станат жертва на вирусни инфекция, която ще ги извади известно време от строя.

Телец през месец май 2022 година

Месец май ще бъде белязан от любовни увлечения и срещи. Всъщност някои от телците дори може да изневерят на половинката си. Тези увлечения ще бъдат нетрайни и затова внимавайте да не объркате личния си живот. Това неминуемо ще се отрази на успехите Ви като цяло. Бъдете разумни и не се поддавайте на изкушения, защото може да платите скъпо за безотговорността си. Никога не смесвайте отношенията си в личния живот и тези в работата.

Телец през месец юни 2022 година

Прилив на енергия, желание за работа и увереност във възможностите. Това ще чувстват повечето Телци и ще успеят да постигнат сериозни резултати през този месец. С каквото и да се занимават, нещата ще се нареждат в тяхна полза с много малко усилия . Някак всичко ще тече като по вода, сякаш някой друг предварително го е подредил и планирал. Това ще даде криле на Телците и те ще се чувстват силни и успешни. Възможно е дори да се вземат прекалено насериозно и това да обиди техни приятели.

Телец през месец юли 2022 година

През юли ще настъпят много промени както в личен план, така и в работата. Много от Телците  е възможно да сменят работата си, а други да започнат нов бизнес. Месеца е много добър за нови начинания, така че действайте смело. Периодът е добър и за сключване на брак. Затова ако планирате създаване на семейство през тази година или сте сигурни че сте срещнали любовта на живота си, действайте. Сега е момента за тази крачка.

Телец през месец август 2022 година

Време за почивка. Имате нужда от нея. Зарежете всичко и заедно с любимия човек или с приятели заминете някъде без да вдигате телефоните поне 10 дни. Няма да е фатално. Имате нужда от тази почивка за да продължите напред. Внимавайте обаче при шофиране и пътувания, защото са възможни злополуки.

Телец през месец септември 2022 година

Септември ще е месец на финансово благополучие. Ще имате постъпления, които дори не сте очаквали. Възможни са и печалби от игри. Внимавайте обаче как боравите с парите си. Излишни приливи на щедрост може да Ви върнат на изходна позиция и да загубите всичко. Внимателно работете и с документи, защото ще бъдете склонни към грешки. Като цяло ще бъдете разсеяни и малко безотговорни.

Телец през месец октомври 2022 година

Добър месец за обучение. Ако планирате професионална квалификация и продължаване на образованието, месецът е много подходящ да стартирате това начинание. Ще взимате изпити с лекота, умът Ви ще бъде бистър и ще успеете да постигнете много. Тези, които правят дипломни работи или подготвят научни разработки е възможно дори да направят откритието на живота си.

Телец през месец ноември 2022 година

През ноември ще бъдете повече отдадени на близките си. Ще имате нужда от близост и домашен уют. Много от телците ще се чувстват малко депресирани и самотни. Несемейните ще усетят нуждата от създаване на семейство, а някои дори ще го създадат. Годината е подходяща и тези връзки ще бъдат успешни, а семейният уют ще Ви се отрази добре. Обърнете внимание и на здравето си. Имунната Ви система има нужда от укрепване.

Телец през месец декември 2022 година

В края на годината ще Ви бъде много напрегнато. Ще се наложи да приключите много неща наведнъж и то за кратко време. Това е възможно да Ви изнерви и да станете сприхави. Мобилизирайте се максимално за да приключите навреме без да изпадате в паника. Паниката ще ви бъде лош съветник и може да доведе до грешки.

Класически хороскоп на Телец – характеристика на зодията

Зодия Телец е една от най-интересните зодии в зодиака, тъй като всеки неин представител има различни качества и отрицания и много малко са общите неща помежду им. Като цяло може да се каже, че първото впечатление за тях е сговорчиви, комуникативни, приятни събеседници, което действително е така. Обичат да са в компания, в която могат да говорят на теми, които ги интересуват, а не намерят ли такава – или замлъкват или просто изчезват с неубедително оправдание. Харесват да се забавляват, да са на маса с приятели, да пийват, хапват и въобще, падат си големи купонджии.
Личните им чувства не им пречат на работата – устремени са, амбициозни и винаги постигат това, което искат, независимо какво преживяват в личен план. Добри лидери и организатори са.
Страшни перфекционисти са и винаги изтъкват както положителните, така и отрицателните качества на приятелите си, семейството, половинките си. Понякога истините, които казват са твърде болезнени и много хора ги приемат за ненужно прями и искрени. Обичат реда и са перфектни домакини и професионалисти.
На пръв поглед, зодия Телец показва един ведър и свободен от проблеми човек, който обича да се забавлява и усмихва. Зад тази маска обаче се крият бушуващи емоции и чувства, които излизат наяве само пред най-съкровените им хора. Те са земна зодия и са здраво стъпили на земята, но не винаги разумът им помага – често действат импулсивно. Лесно се палят и навлизат в спорове, още по-лесно се ядосват и обиждат, но за сметка на това им минава страшно бързо и доброто настроение се връща за минути. Зодия Телец принципно може да се каже, че е един от най-добрите партньори (партньорки) в зодиака – винаги готови да изслушат, да помогнат, интересуват се от другия, знаят всичко за него, помагат му, развличат го, когато е нужно, но очакват същото и от другата страна. Не го ли получат, загърбват доброто си и аз и показват дяволитата си страна. Интересни хора са, защото винаги се занимават с нещо извън професията си – повечето от тях се грижат старателно за външността си чрез някакъв вид спорт, много от тях са завидно добри готвачи, а също голям процес се занимават с изкуство, тъй като то им идва отвътре.

Лошото при Телците е, че злопаметността им е в повече – веднъж някой прецака ли го по начин, по който им се отразява, оттук-нататък те или го игнорират или започват да кроят планове за отмъщение.
Ако не познавате добре зодия Телец, ще кажете, че това са най-големите сухари на Земята, но веднъж запознаете ли се с тях, ще разберете, че никога не може да ви бъде скучно.


Прочетете също

Скорпион

Ще вземате правилни решения през този месец. Сериозното ви и съзнателно отношение ще ви осигури издигане в обществото, макар и бавно. Вашата честност и почтеност ще бъдат оценени от приятелите ви.

Един коментар

  1. Много точно, кратко и ясно сте описали ТЕЛЦИТЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics