Телец

21 април – 21 май

ЕЛЕМЕНТ – Земя
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Венера
ДЕВИЗ – „Аз притежавам“
КЛЮЧОВА ДУМА – притежания
ЦВЯТ – син, зелен, жълт, розов
ДЕН – петък
МИНЕРАЛИ – смарагд, тюркоаз и ахат
МЕТАЛ – мед
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 6
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 6, 13, 20, 27, 34 и т.н. през 7 години
БРАК – по-принцип се допълват със Скорпиона. Пълна хармония с Дева и Козирог. Отлично разбирателство с Рак и Риби.
ОБИЧАТ – собствеността, парите, доброто ядене, пиене, комфорта, безгрижния живот, чувството, че притежават повече от съседа, елегантността, хубавите мебели, килимите, хармоничната обстановка
МРАЗЯТ – неудачниците, недъгавите, колебанието, бързите промени
СИЛАТА им е в постоянството и търпението, а също и във физиката
СЪВЕТ – отдавайте по-голямо значение на чуждите съвети и не се инатете, когато виждате, че пречките растат пред вас
СЪДБА– живот, пълен с промени и професионален възход.

Телец през 2018 година

Много работа и много успехи – това ще бъде 2018 година за Телеца. Успехите обаче са повече духовни, отколкото материални. Много от представителите на зодията, които се занимават с научна дейност ще направят откритието на живота си и ще постигнат заветната си мечта. Тези, които се занимават с изкуство, ще станат известни или ще успеят да покажат на света своето творчество. В материално отношение успехите ще бъдат умерени, но достатъчни за да може да се радвате спокойно на творческите си постижения. Веднъж постигнати, те рано или късно ще доведат след себе си и финансови постъпления.

Телец през месец януари 2018 година

Месецът ще започне с много ангажименти и ще имате нужда от строга организация. Чувствате се малко разпиляни и трудно се концентрирате и затова е нужно да не прекалявате с недоспиването. Имате нужда от правилен режим на живот и достатъчно сън за да успеете да се справите с всичко.

Телец през месец февруари 2018 година

Опитайте се да запазите самообладание за да успеете да се справите с различните ситуации. Възможно е да сложите началото на нова сериозна сделка, която сте чакали да се осъществи отдавна. Предстои ви много работа, която ще отнеме време от личния ви живот, а това ще се отрази на отношенията с партньора Ви. Подгответе го за този тежък период и поискайте да прояви разбиране.

Телец през месец март 2018 година

Късметът ще Ви съпътства през цялото време и ще бъдете обградени с внимание и любов от близки и приятели.Това ще Ви дава творчески сили и енергия. Месецът е много благоприятен за поемане на по-големи рискове и дори за лотарийни игри. Рисковете обаче винаги трябва да са добре премерени.

Телец през месец април 2018 година

Възможно е да попаднете в опасни ситуации. Избягвайте да правите дългове, които не сте сигурни, че можете да върнете. Очакват ви някои разочарования, свързани с доверие, което малко прибързано се дали. Измъчват Ви съмнения и от Вас зависи да ги преодолеете и да се отърсите трайно от тях. Очакват Ви хубави моменти, усмихнете се и погледнете оптимистично на живота. Той е изпъстрен с какво ли не.

Телец през месец май 2018 година

Ще имате нужда от малко почивка и развлечения. Насладете се на хубавите неща, които ще ви се случат. Освободете малко напрежението и се заредете с енергия. Излезте малко в планината, порадвайте се на природата. Взаимоотношенията ви с любимият човек ще имат нужда от укрепване – обърнете му внимание.

Телец през месец юни 2018 година

Период на важни решения в личен и професионален план. Възможно е да се смени работа или адрес. Някои от телците ще се разделят с половинките си и това ще им се отрази негативно върху емоционалното състояние. Други ще трябва да избират между семейство и професионално израстване. Период на много трудни решения и стресови ситуации.

Телец през месец юли 2018 година

Месецът ще бъде труден. Ще се чувствате сами и няма да имате сила да се изправите срещу трудностите. Подкрепата на приятелите ще Ви помогне да не сте толкова нервни. Не се предавайте и избягвайте конфликтите. Към края на месеца всичко ще се подреди. Може да се появи неочаквано пътуване – бъдете подготвени. То ще Ви се отрази добре.

Телец през месец август 2018 година

Поведението ви ще бъде малко повърхностно, но напрежението вече ще бъде отминало. Ще изпитвате непреодолима нужда да се срещате с хора и да споделяте всичко, което Ви вълнува. Подбирайте добре слушателите си. Възможно е да станете жертва на нелоялност и да Ви откраднат споделена идея, която може да бъде много печеливша.

Телец през месец септември 2018 година

Добър период за започване на нови дейности. Приятелските и интимните ви връзки ще бъдат във възход, наслаждавайте им се. Ако направите определени промени в работата си, ще получите ненадминати резултати. Очакват Ви сериозни финансови постъпления.

Телец през месец октомври 2018 година

Октомври ще е месец на възстановяване и отдаване на близките. Внезапно ще осъзнаете колко сте ги пренебрегнали и ще почувствате непреодолима нужда да прекарвате повече време с тях. Чувството ще бъде точно навреме и дори ще спаси брака на много от телците, които често пренебрегват близките си заради своята работа.

Телец през месец ноември 2018 година

Възможни са проблеми със здравето. Обърнете си внимание навреме! В работата и в обществения живот ще придобиете голямо влияние . Време е да постигнете своите цели и да надминете дори себе си. Ще получите ценна информация или неочаквани възнаграждения. Ще срещнете стари приятели, които много ще Ви помогнат.

Телец през месец декември 2018 година

В края на годината вече може да направите равносметка на всичко постигнато. Усиленият Ви труд е дал резултати, но умората си казва думата .Намерете баланса. Занимавайте се с някаква физическа дейност. Отпуснете се и се вслушайте в нуждите ума и на тялото си. Отдайте се на заслужена почивка и прекарайте празниците в домашна обстановка със семейството си.

Класически хороскоп на Телец – характеристика на зодията

Зодия Телец е една от най-интересните зодии в зодиака, тъй като всеки неин представител има различни качества и отрицания и много малко са общите неща помежду им. Като цяло може да се каже, че първото впечатление за тях е сговорчиви, комуникативни, приятни събеседници, което действително е така. Обичат да са в компания, в която могат да говорят на теми, които ги интересуват, а не намерят ли такава – или замлъкват или просто изчезват с неубедително оправдание. Харесват да се забавляват, да са на маса с приятели, да пийват, хапват и въобще, падат си големи купонджии.
Личните им чувства не им пречат на работата – устремени са, амбициозни и винаги постигат това, което искат, независимо какво преживяват в личен план. Добри лидери и организатори са.
Страшни перфекционисти са и винаги изтъкват както положителните, така и отрицателните качества на приятелите си, семейството, половинките си. Понякога истините, които казват са твърде болезнени и много хора ги приемат за ненужно прями и искрени. Обичат реда и са перфектни домакини и професионалисти.
На пръв поглед, зодия Телец показва един ведър и свободен от проблеми човек, който обича да се забавлява и усмихва. Зад тази маска обаче се крият бушуващи емоции и чувства, които излизат наяве само пред най-съкровените им хора. Те са земна зодия и са здраво стъпили на земята, но не винаги разумът им помага – често действат импулсивно. Лесно се палят и навлизат в спорове, още по-лесно се ядосват и обиждат, но за сметка на това им минава страшно бързо и доброто настроение се връща за минути. Зодия Телец принципно може да се каже, че е един от най-добрите партньори (партньорки) в зодиака – винаги готови да изслушат, да помогнат, интересуват се от другия, знаят всичко за него, помагат му, развличат го, когато е нужно, но очакват същото и от другата страна. Не го ли получат, загърбват доброто си и аз и показват дяволитата си страна. Интересни хора са, защото винаги се занимават с нещо извън професията си – повечето от тях се грижат старателно за външността си чрез някакъв вид спорт, много от тях са завидно добри готвачи, а също голям процес се занимават с изкуство, тъй като то им идва отвътре.

Лошото при Телците е, че злопаметността им е в повече – веднъж някой прецака ли го по начин, по който им се отразява, оттук-нататък те или го игнорират или започват да кроят планове за отмъщение.
Ако не познавате добре зодия Телец, ще кажете, че това са най-големите сухари на Земята, но веднъж запознаете ли се с тях, ще разберете, че никога не може да ви бъде скучно.


Прочетете също

Скорпион

През ноември повечето от скорпионите ще се чувстват доволни и щастливи. Някак без проблем ще гледат на живота с розови очила. И това ще бъде от голяма полза за приятели, които имат нужда от подкрепа. Дайте им тази подкрепа, защо след време те ще Ви се отблагодарят двойно. В духа на оптимизма, който Ви е обхванал, е възможно и да дойдат парични постъпления, които допълнително ще оцветят живота ви в розово.

Един коментар

  1. Много точно, кратко и ясно сте описали ТЕЛЦИТЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics