Телец

21 април – 21 май

ЕЛЕМЕНТ – Земя
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Венера
ДЕВИЗ – „Аз притежавам“
КЛЮЧОВА ДУМА – притежания
ЦВЯТ – син, зелен, жълт, розов
ДЕН – петък
МИНЕРАЛИ – смарагд, тюркоаз и ахат
МЕТАЛ – мед
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 6
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 6, 13, 20, 27, 34 и т.н. през 7 години
БРАК – по-принцип се допълват със Скорпиона. Пълна хармония с Дева и Козирог. Отлично разбирателство с Рак и Риби.
ОБИЧАТ – собствеността, парите, доброто ядене, пиене, комфорта, безгрижния живот, чувството, че притежават повече от съседа, елегантността, хубавите мебели, килимите, хармоничната обстановка
МРАЗЯТ – неудачниците, недъгавите, колебанието, бързите промени
СИЛАТА им е в постоянството и търпението, а също и във физиката
СЪВЕТ – отдавайте по-голямо значение на чуждите съвети и не се инатете, когато виждате, че пречките растат пред вас
СЪДБА– живот, пълен с промени и професионален възход.

Телец през 2017 година

Годината като цяло ще бъде доста противоречива за Телеца . Ще се редуват добри и не толкова добри периоди като те непрекъснато трябва да лавират между многото работа и голямата любов. Тези от тях, които успеят, ще се радват на много добри финансови резултати, но ще има и такива, за които голямата любов няма да е споделена. Хубавото е, че ще се чувстват в добро здраве и силните характери от зодията към края на годината ще преодолеят всички трудности и ще завършат годината успешно.

Телец през месец януари 2017 година

Януари е белязан от много нови контакти и запознанства. Ще се справите чудесно в резултат на много добрата си комуникативност. Много от представителите на знака още през този месец ще срещнат интимната си половинка, от която до голяма степен ще зависят успехите му през годината. Възможно е и започване на нова работа или бизнес.

Телец през месец февруари 2017 година

Месецът е много добър за обучение и допълнителна квалификация. Не пропускайте такава възможност ако Ви се отдаде. Освен това някои от Телците е възможно да попаднат на отдавна забравени документи, които да изиграят важна роля в бъдещи начинания. Не се плашете от струпването на много ангажименти за кратко време. Планирайте добре дните си и направете всичко възможно да не оставяте днешна работа за утре. От това как ще се справите през този месец, зависят много неща през следващите.

Телец през месец март 2017 година

Ще бъдете настроени спортсменски. Изпитвате непреодолимо желание да се докажете както в работата така и пред близките си. Прилив на енергия и оптимизъм ще бъдат характерни за март, въпреки, че много хора ще се оплакват около Вас от пролетна умора и меланхолия. Използвайте оптимизма си за отхвърляне максимално на работа и ангажименти, но не пренебрегвайте близкия човек до себе си, защото може да станете жертва на необоснована ревност и скандали.

Телец през месец април 2017 година

През април започва период на професионално благополучие. Месецът е подходящ за сключване на бизнес договори или започване на нова работа. Внимавайте обаче да не прекалявате в приказките и особено премервайте изказванията си пред колеги, защото може да бъдете неправилно разбрани и това да доведе до проблеми. Възможно е в края на месеца да бъдете изправени пред труден избор между кариерата и любовта.

Телец през месец май 2017 година

Май ще бъде много богат на събития. Нови срещи с бъдещи партньори или конкуренти е възможно да Ви натоварят значително поради необходимостта да съчетавате работата и личния живот. Вероятни са командировки и пътувания дори зад граница. Ще приключите месеца с много положителни емоции и удовлетворение от свършената работа. Накрая ще почувствате и доста умора. Добре е да се погрижите за здравето си и да промените начина на хранене.

Телец през месец юни 2017 година

През този месец ще довършите много неща и то доста успешно. При много от представителите на зодията ще се появи идеята да променят кардинално живота си. Ще се чувствате малко хазартно настроени с желание за рискове, които не са много типични за Вас. Тези които са силно влюбени, ще бъдат готови дори да напуснат работа и жилище за да продължат живота си по друг начин заради половинката си. Възможни са и грешки в тази насока. Не прибързвайте, а обмислете постъпките си за да не съжалявате. Балансът между работа и любов е ключът към успехите Ви тази година

Телец през месец юли 2017 година

През юли тези от Телците, които са успели да подредят делата си, ще се радват на сериозни финансови постъпления. Ще бъдете доволни от себе си и ще започнете да планирате една заслужена отпуска. Спокойствието от финансова гледна точка, ще даде възможност на много Телци да обърнат повече внимание на любовния си живот и да се отпуснат. Възможни са обаче разочарования и неприятни изненади от страна на половинките Ви.

Телец през месец август 2017 година

Финансова стабилност ще бележи месеца. Постъпленията започнали през юли ще продължат. Ще бъде добър месец за почивка, защото ще сте приключили доста от делата си и просто ще се радвате на резултатите. Възможни са далечни пътувания и нови запознанства. Отпуснете се, забравете всичко друго и се отдайте на заслужена почивка. Внимавайте обаче с алкохола и шофирането ! Съществуват рискове и вероятност от инциденти на пътя.

Телец през месец септември 2017 година

Септември ще бъде месецът, през който Телеца ще бъде домошарски настроен. Много от Вас ще мислят за ремонти и нови мебели. Други направо ще сменят дома си с нов – по-хубав и по-голям. Битови проблеми ще запълват ежедневието на Телеца този месец. Много от представителите ще вземат решение да заживеят семейно или да сключат брак. Семейният уют ще Ви зареди с нова енергия и ще се чувствате сякаш имате криле.

Телец през месец октомври 2017 година

Заразени от промените у дома, през октомври ще започнете промени и на работното място. Тези, които са шефове е възможно да променят обстановката на работното място и дори персонал. Настроени сте за промени и затова внимавайте да не изхвърлите нещо или да загубите някой важен човек, за което впоследствие ще съжалявате. В края на месеца са възможни разочарования от приятели, на които сте вярвали.

Телец през месец ноември 2017 година

Възможни са депресивни състояния и носталгии към минали хора и събития. Ще бъдете неуравновесени и склонни към взимане на неправилни решения. Внимавайте! Не предприемайте нищо преди да се консултирате с хора, на които вярвате. Животът ще Ви се вижда глупав, а хората около Вас дребнави и досадни. Опитайте се да се отървете от тези настроения с разходки на чист въздух и обърнете повече внимание на децата около Вас. Те ще Ви заредят с нова доза оптимизъм и ще Ви помогнат за завършите успешно годината.

Телец през месец декември 2017 година

Тези от Телците, които са работили неуморно през годината и са успели да съчетаят работа и личен живот, ще се радват на спокоен месец и празници в приятна домашна атмосфера с любими хора. Ако обаче не сте сред успешните и сте загубили любимия човек или работата си, трябва да се отдадете на равносметка през този месец. Животът е във Вашите ръце. Нужно е да отчетете съвсем реално грешките си и да си обещаете, че няма да ги повтаряте. След това прекарайте празниците с приятели, на които вярвате и се настройте оптимистично за следващата 2017 година.

Класически хороскоп на Телец – характеристика на зодията

Зодия Телец е една от най-интересните зодии в зодиака, тъй като всеки неин представител има различни качества и отрицания и много малко са общите неща помежду им. Като цяло може да се каже, че първото впечатление за тях е сговорчиви, комуникативни, приятни събеседници, което действително е така. Обичат да са в компания, в която могат да говорят на теми, които ги интересуват, а не намерят ли такава – или замлъкват или просто изчезват с неубедително оправдание. Харесват да се забавляват, да са на маса с приятели, да пийват, хапват и въобще, падат си големи купонджии.
Личните им чувства не им пречат на работата – устремени са, амбициозни и винаги постигат това, което искат, независимо какво преживяват в личен план. Добри лидери и организатори са.
Страшни перфекционисти са и винаги изтъкват както положителните, така и отрицателните качества на приятелите си, семейството, половинките си. Понякога истините, които казват са твърде болезнени и много хора ги приемат за ненужно прями и искрени. Обичат реда и са перфектни домакини и професионалисти.
На пръв поглед, зодия Телец показва един ведър и свободен от проблеми човек, който обича да се забавлява и усмихва. Зад тази маска обаче се крият бушуващи емоции и чувства, които излизат наяве само пред най-съкровените им хора. Те са земна зодия и са здраво стъпили на земята, но не винаги разумът им помага – често действат импулсивно. Лесно се палят и навлизат в спорове, още по-лесно се ядосват и обиждат, но за сметка на това им минава страшно бързо и доброто настроение се връща за минути. Зодия Телец принципно може да се каже, че е един от най-добрите партньори (партньорки) в зодиака – винаги готови да изслушат, да помогнат, интересуват се от другия, знаят всичко за него, помагат му, развличат го, когато е нужно, но очакват същото и от другата страна. Не го ли получат, загърбват доброто си и аз и показват дяволитата си страна. Интересни хора са, защото винаги се занимават с нещо извън професията си – повечето от тях се грижат старателно за външността си чрез някакъв вид спорт, много от тях са завидно добри готвачи, а също голям процес се занимават с изкуство, тъй като то им идва отвътре.

Лошото при Телците е, че злопаметността им е в повече – веднъж някой прецака ли го по начин, по който им се отразява, оттук-нататък те или го игнорират или започват да кроят планове за отмъщение.
Ако не познавате добре зодия Телец, ще кажете, че това са най-големите сухари на Земята, но веднъж запознаете ли се с тях, ще разберете, че никога не може да ви бъде скучно.


Прочетете също

Скорпион

Ще вземате правилни решения . Сериозното ви и съзнателно отношение ще ви осигури издигане в обществото, макар и бавно. Вашата честност и почтеност ще бъдат оценени от приятелите ви.

Един коментар

  1. Много точно, кратко и ясно сте описали ТЕЛЦИТЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics