Начало / Хороскопи / Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
ЕЛЕМЕНТ – вода
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Плутон и Марс
ДЕВИЗ – „Аз желая“
КЛЮЧОВА ДУМА – находчивост
ЦВЯТ – тъмночервено, индигово, черно
ДЕН – вторник
МИНЕРАЛИ – гранит и опал
МЕТАЛ – желязо и стомана
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 5, 13
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 4, 11, 18, 25, 32 и т.н. през 7 години
БРАК – Хората от зодия Скорпион намират най-подходящите си партньори между родените под Риби. Добри и постоянни приятели намират между родените под Везни и Дева. Привличат се от Телец. Женитба на Скорпион и Дева е щастлива. Поколението им е жизнено и будно, интелектуално. Везни и Скорпион или Скорпион и Рак не обещават добри отношения в брака, въпреки че те силно се привличат един към друг. Добре се разбират с Козирог
ОБИЧАТ – собствената си сила, да имат права и да запазват правото да владеят другите, собственото превъзходство, борбата, спора, диспута, оръжие и употребата му, лова, победата в трудностите, след като са ги преодолели
МРАЗЯТ – силата извън самите тях, превъзхождащата ги логика, страхливостта, подчинеността (въпреки че я изискват от другите), непрекъснатото спокойствие, липсата на съпротива, всеки чужд авторитет. Скорпионите умеят добре да мразят
СИЛАТА им е динамична и се изразява в способността да подчиняват слабите на волята им и в упоритостта, с която преследват целта си
СЪВЕТ – действайте винаги тайно и се пазете от съперничество и завист, които могат да навредят на успеха ви.

Скорпион през 2018 година

Сравнително спокойна ще бъде 2018 година за Скорпиона. Ще работите по неща, които сте започнали през края на миналата година и бавно, но сигурно ще напредвате. Пазете се от недоброжелатели през тази година. Възможно е да сте си създали много врагове със своята безкомпромисност и особено се пазете от жена, която не Ви мисли доброто. Наложете си да мислите само за бъдещето и да не поглеждате назад в миналото. Това ще Ви помогне да преодолеете доста проблеми и ще позволи да постигнете големи успехи през 2018 год.

Скорпион през месец януари 2018 година

Ще се чувствате през този месец малко пренебрегнати от близки и приятели и това може да повлияе негативно на самочувствието Ви. Опасенията Ви са неоснователни и не бива да ставате жертва на негативните си параноични мисли. Близките Ви обичат, но просто може би са много заети и напоследък Ви обръщат по-малко внимание. Съсредоточете се към ежедневните си задължения и се опитайте да не се самонавивате.

Скорпион през месец февруари 2018 година

Нови запознанства и контакти очакват повечето от представителите на зодията. Ще имате нужда от тези контакти и те ще Ви се отразят добре. ще създадете нови приятелства, които по-късно ще бъдат важни за развитието Ви професионален план. Финансово няма да сте много стабилни и затова внимавайте с харченето на пари.

Скорпион през месец март 2018 година

През март късметът ще бъде на Ваша страна. Това е месецът, през който може да си позволите да играете на хазартни игри, но не прекалявайте. За някои от представителите на зодията е възможно да получат наследство, което не са очаквали. Пазете се от завистливи хора и не афиширайте много късмета си.

Скорпион през месец април 2018 година

Ще получите ново предложение за работа, а може и за брак. През този месец ще се наложи бързо да вземете важно решение и това ще Ви извади от контрол. Ще Ви бъде много трудно и затова потърсете съвет от човек, на който вярвате безрезервно. Не се опитвайте обаче да прехвърлите отговорността за взимането на решение на друг. Крайното решение трябва да е Ваше, защото от него ще зависят много неща в бъдеще за Вас самите.

Скорпион през месец май 2018 година

Спокойствие и нормално ежедневие ще Ви накара да се чувствате скучно и да търсите забавления и разнообразие. Възможни са залитания извън семейството с изневери, които ще Ви струват скъпо. Опитайте се да разнообразите живота си по ползотворно с приятно хоби или др. развлечения, в които да включите и близките си.

Скорпион през месец юни 2018 година

Юни ще е месец, през който ще продължите да сте склонни към безразсъдство. Възможни са непремерено и безразсърдно пилеене на пари и бохемски живот. Вземете се в ръце. Сигурността, която имате и финансовата ви стабилност са застрашени от самите Вас. Възможни са и проблеми в работата.

Скорпион през месец юли 2018 година

За Вас този месец е месец за почивка. Време е да зарежете всичко и да заминете някъде с любимия човек. Отдайте се на любовни преживявания.Нещата от живота Ви се нареждат от само себе си. От Вас се иска да не им пречите с необуздани постъпки и поведение. Любимият човек до Вас ще Ви помогне да осъзнаете, че няма по-ценно нещо на този свят от приятелството и всеотдайността на най-близките хора.

Скорпион през месец август 2018 година

Месец на емоции, любовни преживявания, а за някои от представителите на зодията – раздели. Възможни са негативни емоции и разводи. Съдебни дела и делби на имущество. Ваши близки приятели могат да станат жертва на измама и да трябва да помагате и на тях в съдебни дела. Напрежението и емоциите ще Ви дойдат в повече и ще имате нужда от почивка. В края на месеца ще имате възможност за това.

Скорпион през месец септември 2018 година

Повече от всякога ще имате нужда от спокойствие. Добре е да се отдадете малко на самота и да обмислите поведението си до този момент и за в бъдеще. Стойте си повече у дома и избягвайте купони и шумни места. Тези, които са семейни е възможно да бъдат зарадвани от новина за нов член на семейството, а при несемейните бременност може да стане причина за брак или решение за съвместно съжителство.

Скорпион през месец октомври 2018 година

Есента ще Ви зареди с енергия и оптимизъм. Ще започнете да се чувствате по-зрели и сигурни в решенията и действията си. Възможно е да решите да промените начина си на живот кардинално или да смените работа. Периодът е подходящ за промени и затова тези от Вас, които имат нужда от такава, да действат смело. Може да Ви се наложи да се грижите за възрастна жена през този месец, която ще има проблеми със здравето.

Скорпион през месец ноември 2018 година

През ноември повечето от скорпионите ще се чувстват доволни и щастливи. Някак без проблем ще гледат на живота с розови очила. И това ще бъде от голяма полза за приятели, които имат нужда от подкрепа. Дайте им тази подкрепа, защо след време те ще Ви се отблагодарят двойно. В духа на оптимизма, който Ви е обхванал, е възможно и да дойдат парични постъпления, които допълнително ще оцветят живота ви в розово.

Скорпион през месец декември 2018 година

Ще прекарате празниците с най-близките си хора и с добри приятели. Проявете щедрост и подгответе подаръци за всички. Ако не можете да си го позволите, поне подгответе празничната трапеза. Близките Ви ще бъдат очаровани и това ще бъде най-хубавия подарък за тях. Обърнете внимание на децата през този месец. Много от Вас ще бъдат приятно изненадани от поведението на родители.

Класически хороскоп на Скорпион

Скорпионът е знакът на любовта и на смъртта. Постоянен, мълчалив, гъвкав и плодовит. Скорпионът се управлява от Марс и Плутон и мнението за него не е много добро. Скорпионът възкръсва от нищото, защото е еротичен и агресивен. Той е поредица от успехи и неуспехи, от инат и избухливост, от драматизъм и страст, индивидуализъм, тайна и бунт.Скорпионът е самоуверен, самостоятелен и властен. Не се променя и не обръща внимание на промените. Знае какво иска, решителен е и се съпротивлява почти на всичко. Мрази да му противоречат. Скорпионите са носители на най-мистичната енергия, те могат да предпазят жилището си от всякакви неприятности. Ако почувствате, че около вас витае някакава нечиста сила, просто поканете на гости ваш приятел от тази зодия.

Повечето хора от тази зодия са с впечатляваща физика. Чертите им са подчертано едри, остри, носът – голям, понякога гърбав. Кожата им обикновено е бледа, почти прозрачна. Веждите им са гъсти, сключени. Има нещо напрегнато, наелектризирано в присъствието на Скорпиона – то го издава, колкото и той да не се натрапва. Виталната му сила никога не остава напълно скрита. Плутоновите хора само външно изглеждат хладни. Те старателно поддържат видимата си улегналост и спокойствие, за да прикрият своята неспокойна духовна природа.Личността на Скорпионите се изразява със силна и невъзмутима воля. Те са упорити, енергични, магнетичната им натура дава бързо външен израз на впечатленията под форма на окончателна симпатия. Потайни хора са. Освен това са безмилостни врагове или съперници. Склонни са да бъдат: отмъстителни, саркастични, героични, убедителни, грубо откровени, решителни, подозрителни. Понякога са упорити и проницателни, критичното им чувство се отнася обикновено до скрития смисъл на нещата и неминуемо предизвиква агресивността на противниците им. Необходимо е да вложат старание, за да обуздаят недостатъците си. Мобилизацията и силата им за съсредоточаване могат да им помогнат много в това. Някои от интересите на Скорпионите са: разкриването на загадки, парите на другите, желанието да играят ролята на невидимата сила.

Повечето Скорпиони са много потайни и не обичат да показват чувствата си. Не е лесно да се привлече вниманието им, но пък за сметка на това е много лесно да ги отблъснете от себе си. Щом се опитате да се харесате на Скорпиона тутакси ще бъдете зачеркнати от списъка с интересни за него личности. Много по-добре е да пробвате да се сприятелите. След като ви опознае, Скорпионът може да ви се довери. Не бива да се забравя, че Скорпионите никак не обичат да си изясняват отношенията, в такива случаи те просто изчезват. В случай, че спечелите доверието му, по-близък човек от него никога няма да имате.

Скорпионите нерядко се борят за притежание и проявяват вещомания и ревност към любимите си хора и предмети. Те имат изострен инстинкт за лична територия и както в живота, така и в бизнеса, така и в личните отношения не обичат да допускат други до нея, нито да делят това, което е тяхно, освен ако самите те не решат да го направят. Техните емоции са силни, а по природа са страстни, но трудно разкриват цялото богатство на чувствата си, смятайки че това ще ги направи уязвими и слаби. Скорпионите са винаги приветливи и спокойни, не избухват и се владеят перфектно, затова не може да ги видите в момент на слабост. Тогава те винаги остават насаме със себе си докато не решат проблемите си и не излязат от кризата.

Отношенията с тях не са проблематични, те са разбрани и не нарушават “правилата на играта”. Те са много чувствителни и усещат емоционалността в отношенията и бързо усещат всяка нотка на охладняването им, което може да ги направи резервирани към партньора и да ги накара да се чувстват изоставени. Когато държат на някого и смятат, че той си струва са готови да се борят докрай за него.

Лидерската позиция ги ентусиазира, а упоритостта им гарантира успех, въпреки че те често се страхуват да поемат позиции, които биха ги задължили за дълъг период от време и най-вече да бъдат център на внимание, нещо от което те се предпазват, тъй като смятат, че показността би могла да подложи на риск личната им свобода, а нея, те смятат за най-висшето благо, което имат. Именно затова позицията на кукловоди им подхожда най-добре и често оставайки добре скрити зад кулисите те дирижират целия парад. Скорпионите предизвикват полярни мнения за себе си – тях или ги обичат или ги мразят, но те рядко обръщат внимание на критиките или я приемат по-скоро с насмешка.

Прочетете също

Стрелец

Налага се да се изправите срещу собствените си задръжки и ограничения, както и срещу тези наложени ви от обстоятелствата. Може би ще искате да отхвърлите изцяло всички ограничения и да разширите сферата си на дейност, да посетите нови места и да правите неща, с които не сте се занимавали досега.

2 коментара

  1. Здравейте,Много е вярно това което сте написали .!!!Браво!!!!Получавате,поздравления от зодия Скорпион.

    • Интуитивен скорпион

      Г-жо Алена,имам Скорпионско подозрение че, не сте наш фен ! Обикновено интуицията ми не ме подвежда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics