Начало / Хороскопи / Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
ЕЛЕМЕНТ – вода
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Плутон и Марс
ДЕВИЗ – „Аз желая“
КЛЮЧОВА ДУМА – находчивост
ЦВЯТ – тъмночервено, индигово, черно
ДЕН – вторник
МИНЕРАЛИ – гранит и опал
МЕТАЛ – желязо и стомана
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 5, 13
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 4, 11, 18, 25, 32 и т.н. през 7 години
БРАК – Хората от зодия Скорпион намират най-подходящите си партньори между родените под Риби. Добри и постоянни приятели намират между родените под Везни и Дева. Привличат се от Телец. Женитба на Скорпион и Дева е щастлива. Поколението им е жизнено и будно, интелектуално. Везни и Скорпион или Скорпион и Рак не обещават добри отношения в брака, въпреки че те силно се привличат един към друг. Добре се разбират с Козирог
ОБИЧАТ – собствената си сила, да имат права и да запазват правото да владеят другите, собственото превъзходство, борбата, спора, диспута, оръжие и употребата му, лова, победата в трудностите, след като са ги преодолели
МРАЗЯТ – силата извън самите тях, превъзхождащата ги логика, страхливостта, подчинеността (въпреки че я изискват от другите), непрекъснатото спокойствие, липсата на съпротива, всеки чужд авторитет. Скорпионите умеят добре да мразят
СИЛАТА им е динамична и се изразява в способността да подчиняват слабите на волята им и в упоритостта, с която преследват целта си
СЪВЕТ – действайте винаги тайно и се пазете от съперничество и завист, които могат да навредят на успеха ви.

Скорпион през 2022 година

Не особено лесна ще бъде 2022 година за зодия Скорпион. Ще работите много, а много бавно, но сигурно ще напредвате. Тези, които през миналата година са взели важни решения, през 2022 година ще разберат дали са били правилни. Не си създавайте врагове през тази година. Възможно е да се наложат кардинални промени и смяна на посоката за много от представителите на зодията. Важно е да се обмисля добре предварително всяка стъпка и да имате верни приятели около себе си. Избягвайте всякакви конфликти и само така ще успеете да се предпазите от сериозни и съдбовни катаклизми.

Скорпион през месец януари 2022 година

Януари ще бъде доста напрегнат месец, в който ще срещнете хора, които ще изиграят огромна роля в живота Ви през предстоящата година. Бъдете внимателни и не позволявайте напрежението и умората да станат причина за грешни ходове от Ваша страна. През този месец не е подходящо да приемате предложения и да подписвате договори. При възможност потърсете причини за да ги отложите за следващия месец

Скорпион през месец февруари 2022 година

През този месец късметът ще навсякъде с Вас. Възможни са печалби от игри и лотарии ако играете. Месецът ще бъде изпъстрен и с бурни любовни преживявания. Някои от представителите на зодията ще срещнат голямата любов на живота си. Не се увличайте в харчове обаче, защото предстоят трудни дни.

Скорпион през месец март 2022 година

С настъпването на пролетта идва и пролетната умора и това ще ви направи малко флегматични и трудно подвижни. Ще Ви липсва  прилив на енергия, а ще имате голяма нужда от нея. Не са подходящи пътувания със самолет и изобщо надалече. Бъдете внимателни, защото ще бъдете склонни към травми. Обърнете внимание на храненето си. Наложете си здравословен режим на живот и повече движение.

Скорпион през месец април 2022 година

През април очакванията ви ще нарастват в професионалната сфера и финансите. Тези, които са на нова работа ще почнат да се радват на първите успехи. Необходимо е да се опитате да бъдете по-търпеливи и да не бъдете припряни. Отделяйте повече време за почивка, защото е възможно натрупана умора да стане причина за здравословни проблеми.

Скорпион през месец май 2022 година

Ще имате ясни цели. Усилията ви и труда ще бъдат възнаградени с повишение или значителен напредък в дейността ви. Ще изживеете емоционални моменти с половинката ви. Период на емоционално обвързване ще се отрази сред необвързаните като необходимост от сключване на брак, а сред семейните в желанието да имат дете. Насладете се на компанията и се опитайте да установите сериозна връзка.

Скорпион през месец юни 2022 година

През този период ще имате благоприятни бизнес възможности, тъй като действията ви ще бъдат водени от интуицията ви, което ще ви помогне да успеете там, където другите се провалят. Поради същата причина, периода е подходящ да вземате важни решения. В този момент ще имате здрав разум и ще избегнете наистина рисковани начинания. Оптимизмът Ви ще привлича положителна енергия, от която ще можете да се възползвате по всякакви начини.

Скорпион през месец юли 2022 година

Пазете се от необмислени постъпки и импулсивни решения. Всяка грешка през този месец може да ви върне доста назад и да заличи доста положени усилия. Премисляйте внимателно всеки ход и не правете нищо прибързано. Внимавайте какво подписвате.

Скорпион през месец август 2022 година

През този период ще осъзнаете, че сте компетентни и проявявате творчески способности в професията си, но ще трябва да подобрите теоретичните си познания. Добър период за всякакъв вид обучение. Наясно сте, че знанието е сила и знаете как резултатно да го приложите. В емоционален план ще бъдете много по-внимателни към хората около вас и техните нужди. Семейна среща ще ви припомни най-хубавите моменти от детството.

Скорпион през месец септември 2022 година

Ще бъдете енергични и това ще ви даде възможност да започнете всякакъв вид дейност. Понякога ще бъдете прекалено нетърпеливи и ще ви бъде трудно правилно да разпределите времето си при вземането на важни житейски решения. Не се отдавайте на пороци, за да успокоите безпокойството си. По-добре започнете да спортувате – така ще разтоварите напрежението. Вслушвайте се в партньора си.

Скорпион през месец октомври 2022 година

Месец на постижения. Ако участвате в съдебни дела, те ще приключат успешно, защото през този месец всичко ще е на ваша страна. Ще направите цялостен ремонт на дома си или дори може да се преместите на по-удобно място. Не е разумно да проявявате неуважение към другите.

Скорпион през месец ноември 2022 година

Ще вземате правилни решения през този месец. Сериозното ви и съзнателно отношение ще ви осигури издигане в обществото, макар и бавно. Вашата честност и почтеност ще бъдат оценени от приятелите ви. Ще бъдете източник на вдъхновение за много хора. Ще ви хрумнат идеи за създаване на проекти, които да са от полза за заобикалящата ви среда. Добър период за ремонт на дома или офиса.

Скорпион през месец декември 2022 година

Ще се нуждаете от експертен съвет, който обаче може не винаги да е правилен или подходящ за вас. Ще имате успех у дома, в обществения живот, пътуванията и финансите. В края на месеца правейки равносметка на постиженията си през годината, ще останете доволен и това ще Ви зареди с енергия за предстоящите празници. Прекарайте ги някъде в планината.

Класически хороскоп на Скорпион

Скорпионът е знакът на любовта и на смъртта. Постоянен, мълчалив, гъвкав и плодовит. Скорпионът се управлява от Марс и Плутон и мнението за него не е много добро. Скорпионът възкръсва от нищото, защото е еротичен и агресивен. Той е поредица от успехи и неуспехи, от инат и избухливост, от драматизъм и страст, индивидуализъм, тайна и бунт.Скорпионът е самоуверен, самостоятелен и властен. Не се променя и не обръща внимание на промените. Знае какво иска, решителен е и се съпротивлява почти на всичко. Мрази да му противоречат. Скорпионите са носители на най-мистичната енергия, те могат да предпазят жилището си от всякакви неприятности. Ако почувствате, че около вас витае някакава нечиста сила, просто поканете на гости ваш приятел от тази зодия.

Повечето хора от тази зодия са с впечатляваща физика. Чертите им са подчертано едри, остри, носът – голям, понякога гърбав. Кожата им обикновено е бледа, почти прозрачна. Веждите им са гъсти, сключени. Има нещо напрегнато, наелектризирано в присъствието на Скорпиона – то го издава, колкото и той да не се натрапва. Виталната му сила никога не остава напълно скрита. Плутоновите хора само външно изглеждат хладни. Те старателно поддържат видимата си улегналост и спокойствие, за да прикрият своята неспокойна духовна природа.Личността на Скорпионите се изразява със силна и невъзмутима воля. Те са упорити, енергични, магнетичната им натура дава бързо външен израз на впечатленията под форма на окончателна симпатия. Потайни хора са. Освен това са безмилостни врагове или съперници. Склонни са да бъдат: отмъстителни, саркастични, героични, убедителни, грубо откровени, решителни, подозрителни. Понякога са упорити и проницателни, критичното им чувство се отнася обикновено до скрития смисъл на нещата и неминуемо предизвиква агресивността на противниците им. Необходимо е да вложат старание, за да обуздаят недостатъците си. Мобилизацията и силата им за съсредоточаване могат да им помогнат много в това. Някои от интересите на Скорпионите са: разкриването на загадки, парите на другите, желанието да играят ролята на невидимата сила.

Повечето Скорпиони са много потайни и не обичат да показват чувствата си. Не е лесно да се привлече вниманието им, но пък за сметка на това е много лесно да ги отблъснете от себе си. Щом се опитате да се харесате на Скорпиона тутакси ще бъдете зачеркнати от списъка с интересни за него личности. Много по-добре е да пробвате да се сприятелите. След като ви опознае, Скорпионът може да ви се довери. Не бива да се забравя, че Скорпионите никак не обичат да си изясняват отношенията, в такива случаи те просто изчезват. В случай, че спечелите доверието му, по-близък човек от него никога няма да имате.

Скорпионите нерядко се борят за притежание и проявяват вещомания и ревност към любимите си хора и предмети. Те имат изострен инстинкт за лична територия и както в живота, така и в бизнеса, така и в личните отношения не обичат да допускат други до нея, нито да делят това, което е тяхно, освен ако самите те не решат да го направят. Техните емоции са силни, а по природа са страстни, но трудно разкриват цялото богатство на чувствата си, смятайки че това ще ги направи уязвими и слаби. Скорпионите са винаги приветливи и спокойни, не избухват и се владеят перфектно, затова не може да ги видите в момент на слабост. Тогава те винаги остават насаме със себе си докато не решат проблемите си и не излязат от кризата.

Отношенията с тях не са проблематични, те са разбрани и не нарушават “правилата на играта”. Те са много чувствителни и усещат емоционалността в отношенията и бързо усещат всяка нотка на охладняването им, което може да ги направи резервирани към партньора и да ги накара да се чувстват изоставени. Когато държат на някого и смятат, че той си струва са готови да се борят докрай за него.

Лидерската позиция ги ентусиазира, а упоритостта им гарантира успех, въпреки че те често се страхуват да поемат позиции, които биха ги задължили за дълъг период от време и най-вече да бъдат център на внимание, нещо от което те се предпазват, тъй като смятат, че показността би могла да подложи на риск личната им свобода, а нея, те смятат за най-висшето благо, което имат. Именно затова позицията на кукловоди им подхожда най-добре и често оставайки добре скрити зад кулисите те дирижират целия парад. Скорпионите предизвикват полярни мнения за себе си – тях или ги обичат или ги мразят, но те рядко обръщат внимание на критиките или я приемат по-скоро с насмешка.

Прочетете също

Стрелец

Тези от Стрелците, които са работили неуморно през годината и са успели да съчетаят работа и личен живот, ще се радват на спокоен месец и празници в приятна домашна атмосфера с любими хора.

2 коментари

  1. Здравейте,Много е вярно това което сте написали .!!!Браво!!!!Получавате,поздравления от зодия Скорпион.

    • Интуитивен скорпион

      Г-жо Алена,имам Скорпионско подозрение че, не сте наш фен ! Обикновено интуицията ми не ме подвежда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics