Риби

 

19 февруари – 20 март

ЕЛЕМЕНТ – вода
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Нептун, но и Юпитер
ДЕВИЗ – „Аз се надявам“
КЛЮЧОВА ДУМА – съчувствие
ЦВЯТ – син, розов
МИНЕРАЛИ – тюркоаз
МЕТАЛ НА ЗНАКА – платина
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 3, 10, 11
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 3, 10, 17, 24, 31 и т.н. през 7 години
БРАК – често Рибите се женят два пъти, особено ако първият брак е сключен рано. Добър съюз с Везни и Козирог. Привличат се също от родените под Рак, Дева и Скорпион. Добро разбирателство с Телец
СИЛАТА им е в държанието, пълно със симпатия към околните
СЪВЕТ– не трябва да оставят околните да им влияят. Трябва да следват интуицията си.

Риби през 2017 година

Много работа и много успехи – това ще бъде 2017 година за Рибите. Успехите обаче са повече духовни, отколкото материални. Много от представителите на зодията, които се занимават с научна дейност ще направят откритието на живота си и ще постигнат заветната си мечта. Тези, които се занимават с изкуство, ще станат известни или ще успеят да покажат на света своето творчество. В материално отношение успехите ще бъдат умерени, но достатъчни за да може да се радвате спокойно на творческите си постижения. Веднъж постигнати, те рано или късно ще доведат след себе си и финансови постъпления.

Риби през месец януари 2017 година

Месецът ще започне с много ангажименти и ще имате нужда от строга организация. Чувствате се малко разпиляни и трудно се концентрирате и затова е нужно да не прекалявате с недоспиването. Имате нужда от правилен режим на живот и достатъчно сън за да успеете да се справите с всичко.

Риби през месец февруари 2017 година

Опитайте се да запазите самообладание за да успеете да се справите с различните ситуации. Възможно е да сложите началото на нова сериозна сделка, която сте чакали да се осъществи отдавна. Предстои ви много работа, която ще отнеме време от личния ви живот, а това ще се отрази на отношенията с партньора Ви. Подгответе го за този тежък период и поискайте да прояви разбиране.

Риби през месец март 2017 година

Късметът ще Ви съпътства през цялото време и ще бъдете обградени с внимание и любов от близки и приятели.Това ще Ви дава творчески сили и енергия. Месецът е много благоприятен за поемане на по-големи рискове и дори за лотарийни игри. Рисковете обаче винаги трябва да са добре премерени.

Риби през месец април 2017 година

Възможно е да попаднете в опасни ситуации. Избягвайте да правите дългове, които не сте сигурни, че можете да върнете. Очакват ви някои разочарования, свързани с доверие, което малко прибързано се дали. Измъчват Ви съмнения и от Вас зависи да ги преодолеете и да се отърсите трайно от тях. Очакват Ви хубави моменти, усмихнете се и погледнете оптимистично на живота. Той е изпъстрен с какво ли не.

Риби през месец май 2017 година

Ще имате нужда от малко почивка и развлечения. Насладете се на хубавите неща, които ще ви се случат. Освободете малко напрежението и се заредете с енергия. Излезте малко в планината, порадвайте се на природата. Взаимоотношенията ви с любимият човек ще имат нужда от укрепване – обърнете му внимание.

Риби през месец юни 2017 година

Период на важни решения в личен и професионален план. Възможно е да се смени работа или адрес. Някои от рибите ще се разделят с половинките си и това ще им се отрази негативно върху емоционалното състояние. Други ще трябва да избират между семейство и професионално израстване. Период на много трудни решения и стресови ситуации.

Риби през месец юли 2017 година

Месецът ще бъде труден. Ще се чувствате сами и няма да имате сила да се изправите срещу трудностите. Подкрепата на приятелите ще Ви помогне да не сте толкова нервни. Не се предавайте и избягвайте конфликтите. Към края на месеца всичко ще се подреди. Може да се появи неочаквано пътуване – бъдете подготвени. То ще Ви се отрази добре.

Риби през месец август 2017 година

Поведението ви ще бъде малко повърхностно, но напрежението вече ще бъде отминало. Ще изпитвате непреодолима нужда да се срещате с хора и да споделяте всичко, което Ви вълнува. Подбирайте добре слушателите си. Възможно е да станете жертва на нелоялност и да Ви откраднат споделена идея, която може да бъде много печеливша.

Риби през месец септември 2017 година

Добър период за започване на нови дейности. Приятелските и интимните ви връзки ще бъдат във възход, наслаждавайте им се. Ако направите определени промени в работата си, ще получите ненадминати резултати. Очакват Ви сериозни финансови постъпления.

Риби през месец октомври 2017 година

Октомври ще е месец на възстановяване и отдаване на близките. Внезапно ще осъзнаете колко сте ги пренебрегнали и ще почувствате непреодолима нужда да прекарвате повече време с тях. Чувството ще бъде точно навреме и дори ще спаси брака на много от рибите, които често пренебрегват близките си заради своята работа.

Риби през месец ноември 2017 година

Възможни са проблеми със здравето. Обърнете си внимание навреме! В работата и в обществения живот ще придобиете голямо влияние . Време е да постигнете своите цели и да надминете дори себе си. Ще получите ценна информация или неочаквани възнаграждения. Ще срещнете стари приятели, които много ще Ви помогнат.

Риби през месец декември 2017 година

В края на годината вече може да направите равносметка на всичко постигнато. Усиленият Ви труд е дал резултати, но умората си казва думата .Намерете баланса. Занимавайте се с някаква физическа дейност. Отпуснете се и се вслушайте в нуждите ума и на тялото си. Отдайте се на заслужена почивка и прекарайте празниците в домашна обстановка със семейството си.

 

Класически хороскоп на риби

Риби са чувствителни, впечатлителни, променливи, мечтатели, изпълнени със съчувствие, проницателни, небрежни, зависими. Поддават се лесно на чужди влияния. Обичат да живеят в света, който те са с измислили. Рибите могат да бъдат прекрасни изпълнители във всички области на изкуството. Имат свръхразвито въображение. Зодия Риби често остават заблудени за слабостите на човека, който обичат.

Обичат да се глезят, както любимите си хора, така и себе си. Лошото им настроение винаги се оправя от добра покупка или приятна вечер с партньора. Не понасят да има нещо, което не им е в ред и трудно се оправят с проблемите си – винаги им се струва, че всичко лошо идва накуп и са ужасно депресирани и мрачни. Тези периоди не траят дълго, защото умеят да си правят кефа и девиза на повечето мъже и жени от тази зодия е “Ако сам не си го направиш готино, няма кой друг да ти го направи!”.
Във връзката това са хората, които са предани до гроб. Понасят всякакви удари от любимия човек и обичат дълбоко и истински. Готови са на саможертва и прощават неща, които повечето от другите зодии не биха подминали никога. Крайно нежни са, обичат да са обичани и глезени, понякога са по-ревниви, отколкото е нужно, но рядко прекаляват със сръдните.
Зодия Риби със сигурност не са работохолици. Сигурно някъде там има изключение, но в повечето случай масата и приятелите са на първо място. Вършат си прилично работата и не можеш да им направиш забележка, но си падат мързели и никога не припкат, щом тръгнат за работа.
Обидчиви са. Някоя шега или подмятане може да ги сдуха и да се затворят в себе си. Не обичат да се шегуват с тях и малко от зодия риби могат да носят на майтап. За връзката са още по-чувствителни и много ги боли, когато партньора ги обиди. Винаги прощават обаче, но спомена за нанесената рана винаги остава в съзнанието им.
Зодия Риби са изключително наивни и доверчиви в хората. Вярват им безрезервно и именно заради това, често остават наранени или излъгани.
Не обичат да се задълбават много в нещата и редовно отстрани изглеждат непукисти. Това обаче далеч не е така – дълбоко в тях врат много чувства, емоции и мисли, просто не обичат да ги вадят на показ. Ценят приятелите си и ги обичат, но със сигурност не са хората, на които може безрезервно да се разчита. Голям процент от тях са егоисти и ако не ги познавате добре, едва ли ще ги харесвате особено.
Страшни инати са. Ако решат нещо, и Господ не може да ги спре. Можете да им говорите с часове, да им доказвате по всякакъв начин, че грешат – те няма да ви разберат. Те така смятат за добре за себе си и точка по въпроса. Ако продължите да нахалствате в опит да им помогнете, просто ще сменят темата или ще спрат да ви слушат. Трудно биват убеждавани, почти не могат да бъдат манипулирани и ако нещо не им изнася – бързо ще ви кажат чао. Рядко им пука от хорското мнение.

Рибите са от хората, които умеят да правят някакво впечатление – дали лошо, или хубаво, в никакъв случай не са безлични. Имат способността да преценяват хората и ако нещо не им хареса в даден индивид, не се преструват, че го харесват, а буквално го игнорират. Честни и откровени хора са, казват истината в очите и в повечето случаи точно заради тези им качества, отношенията с околните им са изяснени и точни.

Прочетете също

Стрелец

В края на годината ще Ви бъде много напрегнато. Ще се наложи да приключите много неща наведнъж и то за кратко време. Това е възможно да Ви изнерви и да станете сприхави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics