Риби

 

19 февруари – 20 март

ЕЛЕМЕНТ – вода
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Нептун, но и Юпитер
ДЕВИЗ – „Аз се надявам“
КЛЮЧОВА ДУМА – съчувствие
ЦВЯТ – син, розов
МИНЕРАЛИ – тюркоаз
МЕТАЛ НА ЗНАКА – платина
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 3, 10, 11
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 3, 10, 17, 24, 31 и т.н. през 7 години
БРАК – често Рибите се женят два пъти, особено ако първият брак е сключен рано. Добър съюз с Везни и Козирог. Привличат се също от родените под Рак, Дева и Скорпион. Добро разбирателство с Телец
СИЛАТА им е в държанието, пълно със симпатия към околните
СЪВЕТ– не трябва да оставят околните да им влияят. Трябва да следват интуицията си.

Риби през 2020 година

За Риби годината ще бъде много успешна. Много от представителите на знака ще постигнат големи успехи и ще се радват на финансови постъпления. Тези, които ще имат успехи в любовта, в повечето случаи ще бъдат ощетени по отношение на развитието в работата и обратно. Но…..пълно щастие няма. Като цяло годината ще бъде добра и без сътресения нито в професионален, нито в личен план. В живота на Рибите ще цари завидно равновесие, на което те всъщност не са свикнали.

Риби през месец януари 2022 година

Ще се чувствате сигурни в себе си и тази увереност няма да бъде преувеличена. Здравето Ви е стабилно, а емоционално сте устойчиви. Времето е подходящо да предприемете важни стъпки, които отдавна замисляте, но не Ви достига смелост. Действайте. Страхът и параноята са лоши съветници. Отървете се от тях и осъществете плановете си.

Риби през месец февруари 2022 година

Възможно е да придобиете имот или наследство през този период. Ще бъде доста неочаквано за Вас и няма да може да се зарадвате особено. Възможно е да е резултат от загуба на близки роднини. Обърнете внимание на семейството си и не го пренебрегвайте, защото това ще наруши отношенията у дома. Не бъдете прекалено взискателни към околните. Никой не е съвършен, Вие също.

Риби през месец март 2022 година

Пролетта Ви носи само хубави моменти, но за съжаление не се чувствате доволни. Обзел Ви е песимизъм и трудно понасяте някои обстоятелства, които обаче не зависят от Вас. Вземете се в ръце и си спомнете някои основни мъдрости, на които държите. Вникнете в техния смисъл и това ще Ви помогне да излезете от депресията, в която изпадате. Животът е хубаво нещо и всяко зло е за добро!

Риби през месец април 2022 година

Липсва ви постоянство в усилията в една посока, повече градивност или продуктивност във финансовата сфера. През този месец ще бъдете доста разсеяни и мислите ви ще бъдат несвързани. Несъмнено ще мислите революционно. Има вероятност да бъдете нетърпеливи и да се държите необичайно. Ще се опитвате да избягате от действителността по всякакви начини и е възможно да се проявят пороци от всякакъв вид. Препоръчително е да си направите медицински преглед, за да избегнете развитието на болести.

Риби през месец май 2022 година

Възможна е цялостна и съществена промяна на посоката на живота на някои  представители на зодия Риби. Богата творческа и продуктивна амбиция. Ще се издигнете и ще имате власт. Ще имате пълен контрол над вътрешните ви ресурси, емоционални, физически и понякога духовни. Може да бъдете принудени от икономически интереси да направите ограничения на професията ви, но знаете, че накрая ще постигнете каквото искате. Ще бъдете в хармония с партньора ви, което ще е от основните предпоставки за успехите, които постигате.

Риби през месец юни 2022 година

 

През този период ще бъдете склонни да преувеличавате и да бъдете надменни или да се държите арогантно. Плановете ви изглеждат изпълними, опитайте се да бъдете реалисти и не се отнасяйте извънредно победоносно. Възможни са разногласия с хора, които са ви като учители. Бъдете умерени и скромни и няма да имате проблеми. Ваш приятел или близък човек ще се отдръпне от вас, защото се държите зле. Внимавайте да не го загубите за винаги.

Риби през месец юли 2022 година

Ще се стремите към самоусъвършенстване и ще получите признанието на висшестоящите и възхищението на хората, които са ви равни по обществено положение. За партньора си вие ще бъдете идеалния придружител на всяко светско събитие. Въпреки това ще трябва да внимавате и да не се поддавате на стрес. Опитайте се да разнообразите интелектуалната работа с други дейности. Заминете някъде за известен период и се отдайте на почивка.

Риби през месец август 2022 година

През този месец ще бъдете завладяни от чувства на благодарност, любов и задоволство към заобикалящият Ви свят. Ще преоткриете духовното си начало, ще отдавате голямо значение на духовността и тя ще бъде вашата движеща сила през този период. Предстоят Ви запознанства с нови хора, които ще внесат сериозни промени в ежедневието Ви. Някои от Рибите може да срещнат любовта на живота си.

Риби през месец септември 2022 година

През този месец трудно ще въздържате чувствата си, а в себе си ще усещате, че възможностите Ви се поднасят на тепсия. Важно е да осъзнаете, че не винаги се получава така. Внимавайте да не се възгордеете и да не се държите надменно, защото това ще мотивира хората, които искат да ви свалят от „гребена на вълната.“ От високо се пада много лесно и бързо.

Риби през месец октомври 2022 година

Ще бъдете бдителни и ще действате методично. Месец на непрекъснато личностно развитие и триумф. Тайната на успеха е да действате спокойно и разумно във всяка ситуация. Ще сте интроспективни, наблюдателни и аналитични. Партньорът ви ще е притеснен от вашето равнодушие. Включете го в проектите си и му покажете, че чувствата ви не са се променили. Възможно е да почувствате умора и е важно да приемете подкрепата от партньора си.

Риби през месец ноември 2022 година

През този месец съществува вероятност да се появят отново проблеми от миналото. Кавги, които сте мислели за приключени, отново ще ви напомнят за себе си. Във взаимоотношенията си избягвайте да правите неуместни сравнения, това няма да бъде прието добре от отсрещната страна. Семейно събиране ще остави у вас неприятно чувство.

Риби през месец декември 2022 година

Налага се да се изправите срещу собствените си задръжки и ограничения, както и срещу тези наложени ви от обстоятелствата. Може би ще искате да отхвърлите изцяло всички ограничения и да разширите сферата си на дейност, да посетите нови места и да правите неща, с които не сте се занимавали досега. През този месец също е възможна смяна на работното място или местожителството, както и прекъсване на взаимоотношения.

 

Класически хороскоп на риби

Риби са чувствителни, впечатлителни, променливи, мечтатели, изпълнени със съчувствие, проницателни, небрежни, зависими. Поддават се лесно на чужди влияния. Обичат да живеят в света, който те са с измислили. Рибите могат да бъдат прекрасни изпълнители във всички области на изкуството. Имат свръхразвито въображение. Зодия Риби често остават заблудени за слабостите на човека, който обичат.

Обичат да се глезят, както любимите си хора, така и себе си. Лошото им настроение винаги се оправя от добра покупка или приятна вечер с партньора. Не понасят да има нещо, което не им е в ред и трудно се оправят с проблемите си – винаги им се струва, че всичко лошо идва накуп и са ужасно депресирани и мрачни. Тези периоди не траят дълго, защото умеят да си правят кефа и девиза на повечето мъже и жени от тази зодия е “Ако сам не си го направиш готино, няма кой друг да ти го направи!”.
Във връзката това са хората, които са предани до гроб. Понасят всякакви удари от любимия човек и обичат дълбоко и истински. Готови са на саможертва и прощават неща, които повечето от другите зодии не биха подминали никога. Крайно нежни са, обичат да са обичани и глезени, понякога са по-ревниви, отколкото е нужно, но рядко прекаляват със сръдните.
Зодия Риби със сигурност не са работохолици. Сигурно някъде там има изключение, но в повечето случай масата и приятелите са на първо място. Вършат си прилично работата и не можеш да им направиш забележка, но си падат мързели и никога не припкат, щом тръгнат за работа.
Обидчиви са. Някоя шега или подмятане може да ги сдуха и да се затворят в себе си. Не обичат да се шегуват с тях и малко от зодия риби могат да носят на майтап. За връзката са още по-чувствителни и много ги боли, когато партньора ги обиди. Винаги прощават обаче, но спомена за нанесената рана винаги остава в съзнанието им.
Зодия Риби са изключително наивни и доверчиви в хората. Вярват им безрезервно и именно заради това, често остават наранени или излъгани.
Не обичат да се задълбават много в нещата и редовно отстрани изглеждат непукисти. Това обаче далеч не е така – дълбоко в тях врат много чувства, емоции и мисли, просто не обичат да ги вадят на показ. Ценят приятелите си и ги обичат, но със сигурност не са хората, на които може безрезервно да се разчита. Голям процент от тях са егоисти и ако не ги познавате добре, едва ли ще ги харесвате особено.
Страшни инати са. Ако решат нещо, и Господ не може да ги спре. Можете да им говорите с часове, да им доказвате по всякакъв начин, че грешат – те няма да ви разберат. Те така смятат за добре за себе си и точка по въпроса. Ако продължите да нахалствате в опит да им помогнете, просто ще сменят темата или ще спрат да ви слушат. Трудно биват убеждавани, почти не могат да бъдат манипулирани и ако нещо не им изнася – бързо ще ви кажат чао. Рядко им пука от хорското мнение.

Рибите са от хората, които умеят да правят някакво впечатление – дали лошо, или хубаво, в никакъв случай не са безлични. Имат способността да преценяват хората и ако нещо не им хареса в даден индивид, не се преструват, че го харесват, а буквално го игнорират. Честни и откровени хора са, казват истината в очите и в повечето случаи точно заради тези им качества, отношенията с околните им са изяснени и точни.

Прочетете също

Стрелец

Тези от Стрелците, които са работили неуморно през годината и са успели да съчетаят работа и личен живот, ще се радват на спокоен месец и празници в приятна домашна атмосфера с любими хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Real Time Web Analytics