Риби

 

19 февруари – 20 март

ЕЛЕМЕНТ – вода
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА – Нептун, но и Юпитер
ДЕВИЗ – „Аз се надявам“
КЛЮЧОВА ДУМА – съчувствие
ЦВЯТ – син, розов
МИНЕРАЛИ – тюркоаз
МЕТАЛ НА ЗНАКА – платина
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА – 3, 10, 11
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ – 3, 10, 17, 24, 31 и т.н. през 7 години
БРАК – често Рибите се женят два пъти, особено ако първият брак е сключен рано. Добър съюз с Везни и Козирог. Привличат се също от родените под Рак, Дева и Скорпион. Добро разбирателство с Телец
СИЛАТА им е в държанието, пълно със симпатия към околните
СЪВЕТ– не трябва да оставят околните да им влияят. Трябва да следват интуицията си.

Риби през 2018 година

Годината като цяло ще бъде доста противоречива за Рибите . Ще се редуват добри и не толкова добри периоди като те непрекъснато трябва да лавират между многото работа и голямата любов. Тези от тях, които успеят, ще се радват на много добри финансови резултати, но ще има и такива, за които голямата любов няма да е споделена. Хубавото е, че ще се чувстват в добро здраве и силните характери от зодията към края на годината ще преодолеят всички трудности и ще завършат годината успешно.

Риби през месец януари 2018 година

Януари е белязан от много нови контакти и запознанства. Ще се справите чудесно въпреки не много  добрата си комуникативност. Много от представителите на знака още през този месец ще срещнат интимната си половинка, от която до голяма степен ще зависят успехите му през годината. Възможно е и започване на нова работа или бизнес.

Риби през месец февруари 2018 година

Месецът е много добър за обучение и допълнителна квалификация. Не пропускайте такава възможност ако Ви се отдаде. Освен това някои от Рибите е възможно да попаднат на отдавна забравени документи, които да изиграят важна роля в бъдещи начинания. Не се плашете от струпването на много ангажименти за кратко време. Планирайте добре дните си и направете всичко възможно да не оставяте днешна работа за утре. От това как ще се справите през този месец, зависят много неща през следващите.

Риби през месец март 2018 година

Ще бъдете настроени спортсменски. Изпитвате непреодолимо желание да се докажете както в работата така и пред близките си. Прилив на енергия и оптимизъм ще бъдат характерни за март, въпреки, че много хора ще се оплакват около Вас от пролетна умора и меланхолия. Използвайте оптимизма си за отхвърляне максимално на работа и ангажименти, но не пренебрегвайте близкия човек до себе си, защото може да станете жертва на необоснована ревност и скандали.

Риби през месец април 2018 година

През април започва период на професионално благополучие. Месецът е подходящ за сключване на бизнес договори или започване на нова работа. Внимавайте обаче да не прекалявате в приказките и особено премервайте изказванията си пред колеги, защото може да бъдете неправилно разбрани и това да доведе до проблеми. Възможно е в края на месеца да бъдете изправени пред труден избор между кариерата и любовта.

Риби през месец май 2018 година

Май ще бъде много богат на събития. Нови срещи с бъдещи партньори или конкуренти е възможно да Ви натоварят значително поради необходимостта да съчетавате работата и личния живот. Вероятни са командировки и пътувания дори зад граница. Ще приключите месеца с много положителни емоции и удовлетворение от свършената работа. Накрая ще почувствате и доста умора. Добре е да се погрижите за здравето си и да промените начина на хранене.

Риби през месец юни 2018 година

През този месец ще довършите много неща и то доста успешно. При много от представителите на зодията ще се появи идеята да променят кардинално живота си. Ще се чувствате малко хазартно настроени с желание за рискове, които не са много типични за Вас. Тези които са силно влюбени, ще бъдат готови дори да напуснат работа и жилище за да продължат живота си по друг начин заради половинката си. Възможни са и грешки в тази насока. Не прибързвайте, а обмислете постъпките си за да не съжалявате. Балансът между работа и любов е ключът към успехите Ви тази година

Риби през месец юли 2018 година

През юли тези от Рибите, които са успели да подредят делата си, ще се радват на сериозни финансови постъпления. Ще бъдете доволни от себе си и ще започнете да планирате една заслужена отпуска. Спокойствието от финансова гледна точка, ще даде възможност на много Риби да обърнат повече внимание на любовния си живот и да се отпуснат. Възможни са обаче разочарования и неприятни изненади от страна на половинките Ви.

Риби през месец август 2018 година

Финансова стабилност ще бележи месеца. Постъпленията започнали през юли ще продължат. Ще бъде добър месец за почивка, защото ще сте приключили доста от делата си и просто ще се радвате на резултатите. Възможни са далечни пътувания и нови запознанства. Отпуснете се, забравете всичко друго и се отдайте на заслужена почивка. Внимавайте обаче с алкохола и шофирането ! Съществуват рискове и вероятност от инциденти на пътя.

Риби през месец септември 2018 година

Септември ще бъде месецът, през който Рибите ще бъдат домошарски настроени. Много от Вас ще мислят за ремонти и нови мебели. Други направо ще сменят дома си с нов – по-хубав и по-голям. Битови проблеми ще запълват ежедневието на Рибите този месец. Много от представителите ще вземат решение да заживеят семейно или да сключат брак. Семейният уют ще Ви зареди с нова енергия и ще се чувствате сякаш имате криле.

Риби през месец октомври 2018 година

Заразени от промените у дома, през октомври ще започнете промени и на работното място. Тези, които са шефове е възможно да променят обстановката на работното място и дори персонал. Настроени сте за промени и затова внимавайте да не изхвърлите нещо или да загубите някой важен човек, за което впоследствие ще съжалявате. В края на месеца са възможни разочарования от приятели, на които сте вярвали.

Риби през месец ноември 2018 година

Възможни са депресивни състояния и носталгии към минали хора и събития. Ще бъдете неуравновесени и склонни към взимане на неправилни решения. Внимавайте! Не предприемайте нищо преди да се консултирате с хора, на които вярвате. Животът ще Ви се вижда глупав, а хората около Вас дребнави и досадни. Опитайте се да се отървете от тези настроения с разходки на чист въздух и обърнете повече внимание на децата около Вас. Те ще Ви заредят с нова доза оптимизъм и ще Ви помогнат за завършите успешно годината.

Риби през месец декември 2018 година

Тези от Рибите, които са работили неуморно през годината и са успели да съчетаят работа и личен живот, ще се радват на спокоен месец и празници в приятна домашна атмосфера с любими хора. Ако обаче не сте сред успешните и сте загубили любимия човек или работата си, трябва да се отдадете на равносметка през този месец. Животът е във Вашите ръце. Нужно е да отчетете съвсем реално грешките си и да си обещаете, че няма да ги повтаряте. След това прекарайте празниците с приятели, на които вярвате и се настройте оптимистично за следващата 2018 година.

 

Класически хороскоп на риби

Риби са чувствителни, впечатлителни, променливи, мечтатели, изпълнени със съчувствие, проницателни, небрежни, зависими. Поддават се лесно на чужди влияния. Обичат да живеят в света, който те са с измислили. Рибите могат да бъдат прекрасни изпълнители във всички области на изкуството. Имат свръхразвито въображение. Зодия Риби често остават заблудени за слабостите на човека, който обичат.

Обичат да се глезят, както любимите си хора, така и себе си. Лошото им настроение винаги се оправя от добра покупка или приятна вечер с партньора. Не понасят да има нещо, което не им е в ред и трудно се оправят с проблемите си – винаги им се струва, че всичко лошо идва накуп и са ужасно депресирани и мрачни. Тези периоди не траят дълго, защото умеят да си правят кефа и девиза на повечето мъже и жени от тази зодия е “Ако сам не си го направиш готино, няма кой друг да ти го направи!”.
Във връзката това са хората, които са предани до гроб. Понасят всякакви удари от любимия човек и обичат дълбоко и истински. Готови са на саможертва и прощават неща, които повечето от другите зодии не биха подминали никога. Крайно нежни са, обичат да са обичани и глезени, понякога са по-ревниви, отколкото е нужно, но рядко прекаляват със сръдните.
Зодия Риби със сигурност не са работохолици. Сигурно някъде там има изключение, но в повечето случай масата и приятелите са на първо място. Вършат си прилично работата и не можеш да им направиш забележка, но си падат мързели и никога не припкат, щом тръгнат за работа.
Обидчиви са. Някоя шега или подмятане може да ги сдуха и да се затворят в себе си. Не обичат да се шегуват с тях и малко от зодия риби могат да носят на майтап. За връзката са още по-чувствителни и много ги боли, когато партньора ги обиди. Винаги прощават обаче, но спомена за нанесената рана винаги остава в съзнанието им.
Зодия Риби са изключително наивни и доверчиви в хората. Вярват им безрезервно и именно заради това, често остават наранени или излъгани.
Не обичат да се задълбават много в нещата и редовно отстрани изглеждат непукисти. Това обаче далеч не е така – дълбоко в тях врат много чувства, емоции и мисли, просто не обичат да ги вадят на показ. Ценят приятелите си и ги обичат, но със сигурност не са хората, на които може безрезервно да се разчита. Голям процент от тях са егоисти и ако не ги познавате добре, едва ли ще ги харесвате особено.
Страшни инати са. Ако решат нещо, и Господ не може да ги спре. Можете да им говорите с часове, да им доказвате по всякакъв начин, че грешат – те няма да ви разберат. Те така смятат за добре за себе си и точка по въпроса. Ако продължите да нахалствате в опит да им помогнете, просто ще сменят темата или ще спрат да ви слушат. Трудно биват убеждавани, почти не могат да бъдат манипулирани и ако нещо не им изнася – бързо ще ви кажат чао. Рядко им пука от хорското мнение.

Рибите са от хората, които умеят да правят някакво впечатление – дали лошо, или хубаво, в никакъв случай не са безлични. Имат способността да преценяват хората и ако нещо не им хареса в даден индивид, не се преструват, че го харесват, а буквално го игнорират. Честни и откровени хора са, казват истината в очите и в повечето случаи точно заради тези им качества, отношенията с околните им са изяснени и точни.

Прочетете също

Стрелец

Налага се да се изправите срещу собствените си задръжки и ограничения, както и срещу тези наложени ви от обстоятелствата. Може би ще искате да отхвърлите изцяло всички ограничения и да разширите сферата си на дейност, да посетите нови места и да правите неща, с които не сте се занимавали досега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

==============================
Do you like our website?
Subscribe to our newsletter
Receive our new articles on your email once per month.
SUBSCRIBE

Абонамент за Радост вкъщи

Получавайте най-новите ни публикации на пощата си
АБОНИРАНЕ

Happy At Home Newsletter

Get our latest articles directly on your email account.
SUBSCRIBE NOW
Real Time Web Analytics